mano skydliauke irgi norma.
dabar kazkaip nusiraminau truputi, laukiu laparoskopijos ramiai lengviau pasidare, kai jau ryzausi kazkokiam zingsniui lauksiu..
Mano skydliaukė irgi šiek tiek padidėjus, bet hormonai tvarkoj. Kazanavičius sakė, kad kaip yra žmonių su didele nosim, taip yra su didele skydliauke, jei ji veikia gerai, koks skirtumas, ar padidėjus
O visus tuos negerus hormonus gamina (bent pas mane) antinksčiai ir kiaušidės
O visus tuos negerus hormonus gamina (bent pas mane) antinksčiai ir kiaušidės
QUOTE(elij`a @ 2006 11 27, 13:34)
man skydliaukė veikia gerai, man tik testosterono kiekis per didelis ir rišančio baltymo (kažkokio) per mažai.
pas mane buvo labai panasu
QUOTE(Fliquiti @ 2006 11 27, 17:02)
as kalbejau apie LH ir FSH , kuriuos hipofizis isskiria
QUOTE(bonda @ 2006 11 27, 16:46)
as kalbejau apie LH ir FSH , kuriuos hipofizis isskiria
nesiparink ir nesiaiškink, vis tiek man tai nieko nesako aš tik kaip papūga galiu pakartot, ką man Kazanavičius sakė, kad mano tą šlamštą antinksčiai ir kiaušidės gamina. Bet ten tikrai nebuvo nei LH, nei FSH
P.S. o tas hipofizis - tai čia tas taip vadinamas pogumburis? (net nežinau, kaip jis rašos )
Na mergaitės, turiu jums dar vieną klausimėli apie duphastoną. Jūs kiek žinau esat jį gėrusios, tai gal daugiau žinot. Ar jums pakyla temperatūra geriant duphastoną? Ne bazinė, o paprasta, dienos metu. Man ji visada pakilusi, nesuprantu, ar čia nuo vaistų, ar nuo kokios ligos. Šiaip jaučiuosi tai kaip ir puikiai tik žandai kaista. Kelias dienas namie prasėdėjau vis galvojau, kad susirgsiu kuom nors, bet kad niekas nekimba. O temp. laikosi. Tai prisiminiau, kad tą vaistą geriu. Sakau, gal ir jums kas nors panašiai būna?
Papildyta:
Siaip hipofizė (hypophysis) yra posmegeninė liauka. O pogumburis yra hypothalamus.
Papildyta:
Siaip hipofizė (hypophysis) yra posmegeninė liauka. O pogumburis yra hypothalamus.
QUOTE(nainen @ 2006 11 27, 21:32)
Na mergaitės, turiu jums dar vieną klausimėli apie duphastoną. Jūs kiek žinau esat jį gėrusios, tai gal daugiau žinot. Ar jums pakyla temperatūra geriant duphastoną? Ne bazinė, o paprasta, dienos metu. Man ji visada pakilusi, nesuprantu, ar čia nuo vaistų, ar nuo kokios ligos. Šiaip jaučiuosi tai kaip ir puikiai tik žandai kaista. Kelias dienas namie prasėdėjau vis galvojau, kad susirgsiu kuom nors, bet kad niekas nekimba. O temp. laikosi. Tai prisiminiau, kad tą vaistą geriu. Sakau, gal ir jums kas nors panašiai būna?
Papildyta:
Papildyta:
na aš dar negeriu vaistų, bet pastebėjau, jog ir karšta kažko būna, tai paprasta temperatūra dabar kažko 37 ar 37.2 va taip va, gal sakau čia mmm parkeliauja jei iki ketvirtadienio tos "gražuolės" nepasirodys, teks prievarta parsitempt su duphastonu
P.S. bonda, laukiu panašaus ir rezultato tuomet
QUOTE(Fliquiti @ 2006 11 27, 18:08)
P.S. o tas hipofizis - tai čia tas taip vadinamas pogumburis? (net nežinau, kaip jis rašos )
galvoji as zinau lyg konkorezine liauka kitaip vadinas
QUOTE(nainen @ 2006 11 27, 21:32)
Na mergaitės, turiu jums dar vieną klausimėli apie duphastoną. Jūs kiek žinau esat jį gėrusios, tai gal daugiau žinot. Ar jums pakyla temperatūra geriant duphastoną?
niekad nesimatavau is tikro -bet nemanyciau
QUOTE(elij`a @ 2006 11 27, 23:42)
P.S. bonda, laukiu panašaus ir rezultato tuomet
ko ir linkiu
QUOTE(bonda @ 2006 11 28, 10:34)
galvoji as zinau lyg konkorezine liauka kitaip vadinas
ko ir linkiu
ko ir linkiu
labukas, noriu ... infotrmuoti. Gal kas pažįstate Jadvygą Balvočiūtę? Prireikė man arbatos nuo kosulio, bet tokios, kad tiktų nėščiajai, radau aš ją internete, prisiskaičiau, nuėjau nusipirkti ir gavau sąrašiuką jos daromų arbatų. Nr. 12 - Nuo endometrito, Nr. 12 - Nuo Gerybinių auglių, Nr. 13 - nuo gimdos ir jos priedų uždegimo Nr. 35 - nuo skydliaukės negalavimų. Tas vaiztažoles pardavinėja Palangos g. 1, Justiniskiu g. 91, ateities g. 48, Jasinskio g. 16. ateities g. 91 (mandarinas).
sekmes
QUOTE(nainen @ 2006 11 28, 15:32)
Oi elij`a, ar tik neprireiks testuko, kažko man čia neaišku su tavim .
velnias žino, bet kažin, jojių požymių, jutimų na, manau čia mmm pasiklydo kažkur, lauksiu iki ketvirtadienio, duomet duphastoną gert pradedu kaip jums sekasi?
QUOTE(elij`a @ 2006 11 27, 13:34)
man skydliaukė veikia gerai, man tik testosterono kiekis per didelis ir rišančio baltymo (kažkokio) per mažai. Tai va o, bonee, tai aš gėriau jas 4 metus ir gyva. na KT tai yra tarsi būdas "užmigdyti" kiaušides, iki kol norėsi pastoti. na man taip aiškino. Ir galimas dalykas, jog baigus gerti KT, visi hromonai ten staigiai susitvarko, įvyksta ovuliacija ir greičiausiai pirmą mėn.po KT dėl to galima pastoti nu, paaiškinau taip "moksliškai"
gaila, kad man taip neatsitiko, jau du menesiai praejo. Aisku as tikiuosi kad menesines visgi prasides...
pasirodo mergaitės apsiskaičiavau ryt jau turiu pradėti gerti duphastoną, nes mmm nesulaukiau, blem, jos visą laik ateidavo, o dabar net nepasirodo. Seniau po pertraukos bent pirmą mėnesį būdavo va taip va, nebūsiu aš kokios cistos užsiauginus tik
beje, skaičiau savo miesto laikraštyje, jog vaikų gyd. negalėjo pastoti, gydėsi 9 metus ir dabar turi trynukus
beje, skaičiau savo miesto laikraštyje, jog vaikų gyd. negalėjo pastoti, gydėsi 9 metus ir dabar turi trynukus