Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(elij`a @ 2006 11 23, 07:49)
na va, paradoksas aš ir galvoju geriau jos ateitų, nes ir nuo skausmo vaistų gėriau ir virusą labai didelį turėjau...tai kad ir taip gąsčiojausi, jog jeigu ką. Migluže, nuraminai kažkaip 4u.gif kitą kart žinosiu. beje, po duphastono kada turi prasidėti mmm?

man begeriant dufastona prasidedavo mmm ax.gif jei reikdavo sugerti 7 tai kazkur po 2d, bet jei 10 tai ta paskutine gerdavau jau per mm
Tvirtybes jums 4u.gif zinokite kad ateis ta diena kai busite nestuke.gif as irgi prisidesiu prie visu buvusiu policistukiu, o dabar jau nestuke.gif pavyzdziu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasimetusi @ 2006 11 23, 16:10)
man begeriant dufastona prasidedavo mmm ax.gif jei reikdavo sugerti 7 tai kazkur po 2d, bet jei 10 tai ta paskutine gerdavau jau  per mm
Tvirtybes jums 4u.gif zinokite kad ateis ta diena kai busite  nestuke.gif as irgi prisidesiu prie visu buvusiu policistukiu, o dabar jau  nestuke.gif pavyzdziu 4u.gif

jei man savaime neateis mmm iki 29, tuomet 10 dienų gersiu duphastoną ax.gif ir tada iššauksiu...bet matyt, nelabai kai jos savaime nepasirodys...nors jau ta viltis žlunga po truputį, gi turėjo jau man būti (preliminariais skaičiavimais, pagal senasias mmm -- su vaistais).
Atsakyti
Labai smagu mums, pasimetusi, skaityti tokias naujienas kaip tavo, apie nestuke.gif . nešiok savo 2.gif sėkmingai. Labai tikimės vieną gražią dieną prisijungti prie tavęs ir visų kitų nestuke.gif

O kaip tau elij`a, būtinai parašyk kai sulauksi mm ar testuko rezultatų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nainen @ 2006 11 23, 15:33)
Labai smagu mums, pasimetusi, skaityti tokias naujienas kaip tavo, apie  nestuke.gif . nešiok savo  2.gif sėkmingai. Labai tikimės vieną gražią dieną prisijungti prie tavęs ir visų kitų  nestuke.gif

O kaip tau elij`a, būtinai parašyk kai sulauksi mm ar testuko rezultatų  ax.gif

visoms po baliona 4u.gif kad dar daugiau tikejimo atsirastu mirksiukas.gif
beabejo kad isaus ta diena mirksiukas.gif juk dauguma jusu kaip pastebejau jau gydotes, visokios stimuliacijos ir t.t. as pastojau be jokiu gydymu rimtesniu isskyrus 5m kai buvo gerta KT, nors man gyd prognozavo kad bus sunku pastoti, kad manes laukia netgi loporoskopija KMUK, deja to neprireike..ir stai jau kleckuciui mano 37 savaitele eina.. wub.gif
man budavo irgi silpnu minuciu, kai atrodo, tokia bejege pasijunti, atrodo joog tikrai nepastosi, su tokia diagnoze, taciau visad tas mintis vydavau, tikinau save jog man viskas ok, jog as sveika, nesvarbu kokia mano diagnoze ir t.t. optimizmas ir viltis manyciau gydo viska...nereikia saves grauzti uz tokia diagnoze ir pan, nes tai tik dar labiau blogins situacija rolleyes.gif
as jums visoms linkiu kad kuo daugiau graziu minciu turetumete, tikejimo ir pamatysite kai isaus ta diena kai jus pamatysite - 2 juosteles teste... wub.gif
Atsakyti
Nu mergaitės, skaitom, skaitom negaištant laiko, ka pasimetusi ir kitos nestuke.gif rašo ir laukiam II testuko juostelių. wub.gif
Atsakyti
ar kuri nors is policistukiu bande eiti pas Kazanaviciu? lyg girdejau, kad jsi ten kitokia gydymo metodika taiko, kazi , ar veiksminga?
Atsakyti
QUOTE(nainen @ 2006 11 23, 16:33)
Labai smagu mums, pasimetusi, skaityti tokias naujienas kaip tavo, apie  nestuke.gif . nešiok savo  2.gif sėkmingai. Labai tikimės vieną gražią dieną prisijungti prie tavęs ir visų kitų  nestuke.gif

O kaip tau elij`a, būtinai parašyk kai sulauksi mm ar testuko rezultatų  ax.gif

tai jau atsiskaitysiu jums būtimai lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nainen @ 2006 11 23, 16:27)
Nu mergaitės, skaitom, skaitom negaištant laiko, ka pasimetusi ir kitos  nestuke.gif  rašo ir laukiam II testuko juostelių. wub.gif

mirksiukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(elij`a @ 2006 11 23, 22:35)
tai jau atsiskaitysiu jums būtimai lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

lauksime geru naujienu 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasimetusi @ 2006 11 24, 11:55)
mirksiukas.gif  thumbup.gif
Papildyta:

lauksime geru naujienu 4u.gif  mirksiukas.gif

kažin kažin...nelabai tikiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nikata @ 2006 11 23, 20:43)
ar kuri nors is policistukiu bande eiti pas Kazanaviciu? lyg girdejau, kad jsi ten kitokia gydymo  metodika  taiko, kazi , ar veiksminga?

aha man irgi bais idomu.
Atsakyti
sveikos merginos verysad.gif
os manes ten kazaks auskciau ziauriai pasisaipe verysad.gif geriau as tas provera tabletes ir laukiau savo mmm, nusibodo laukti ir vkar nuejau pas gydytoja, ji man padare testa nestumo, kuris parode neryskia antra juostele, bet ji kazako abejodama, liepe siandien ryte pasidaryti testa, ir ka visa nakti nemiegojau pasidariau as testa ryte ir sudas neraliuotas neigimas, jau neatsimenu, kada taio zliumbus buvau, jau spejau per vakar vkara uzsisvaigti, kad as nestuke.gif tai siandien tik nuejau i darba ir atejo tos kiaules mmm verysad.gif nu taip liudna man, nors ir vakar su vyru snekejau, kad gali buti kartais, kad pries pat mmm, kraujyje atsiranda hormono nestumo ir gali atsirasti antra juostele teste, ale vis tiek kazkao tikejausi verysad.gif liudna labai siandien man verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nikata @ 2006 11 23, 20:43)
ar kuri nors is policistukiu bande eiti pas Kazanaviciu? lyg girdejau, kad jsi ten kitokia gydymo  metodika  taiko, kazi , ar veiksminga?

tai va, atgėriau metus jo išrašytą Thybon ir dexamethasoną, tai nuo pastarojo taip imunitetas nuvažiavo, kad ne tas žodis (jau nekalbu apie tai, kad tik neseniai perskaičiau jo anotacijoj, kad šalutinis poveikis - svorio didėjimas - va, ko niekaip nenumetu svorio po stimuliacijų doh.gif ) žodžiu, jau savaitė, kaip nebegeriu dexametasono, nes ligos kabinas nerealiai, žaizdos negyja, kojas nutrina net šlepetės (visa tai mylimas vaistukas), bet panašu, kad turiu jam priklausomybę - per tą savaitę taip veidą išbėrė, ko jau nebuvo seniai, geriant vaistus, kad turbūt spjausiu į sveikatą ir vėl imsiu gert (ko dėl to grožio nepadarysi doh.gif ) ir tikėtis kokio netyčiuko doh.gif
va pripyliau, prigąsdinau, išvadas darykit pačios ax.gif
Atsakyti