Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(*gidryte* @ 2006 11 22, 22:12)
sveikos merginos, nu kaip faina varliuk  wub.gif sveikatytes jums dideles  wub.gif
o pas mane nesuprantu kas darosi  verysad.gif pir,adieni baigiau gerti £provera" cia tipo kazaks duphastonas, ir gydytojai sake, kad seknacia diena susirgsiu, o kaip nieko taip nieko  verysad.gif dar niekad nelaukiau mm, kad si kart  verysad.gif visa skauda, nugara, pilva, vos ne kas penkio min vaikstau i tualeta o nieko  verysad.gif jau kaip neramu tai sakes  verysad.gif

o gal jos užmirš pasirodyti kokius devynis mėnesius blush2.gif
Atsakyti
geriau jau jos ateitu, nes geriau sitiek daug ir nuo gripo vaistu ir nuo skausmo blink.gif labai bijociau jegiu buciau pastojusi unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Po proveros gali mmm ateiti per savaitę. Jei nesusirgsi, tai kreipkis į gydytoją. O dėl vaistų, tai nesijaudink, tokiu laiku, jei pakenkė, tai tikrai neišgyvens, o jei toliau auga, reiškias viskas tvarkoj. Pirmas dvi savaites galioja principas - viskas arba nieko.
Atsakyti
na va, paradoksas aš ir galvoju geriau jos ateitų, nes ir nuo skausmo vaistų gėriau ir virusą labai didelį turėjau...tai kad ir taip gąsčiojausi, jog jeigu ką. Migluže, nuraminai kažkaip 4u.gif kitą kart žinosiu. beje, po duphastono kada turi prasidėti mmm?
Atsakyti
QUOTE(*gidryte* @ 2006 11 22, 22:12)
sveikos merginos, nu kaip faina varliuk  wub.gif sveikatytes jums dideles  wub.gif
o pas mane nesuprantu kas darosi  verysad.gif pir,adieni baigiau gerti £provera" cia tipo kazaks duphastonas, ir gydytojai sake, kad seknacia diena susirgsiu, o kaip nieko taip nieko  verysad.gif dar niekad nelaukiau mm, kad si kart  verysad.gif visa skauda, nugara, pilva, vos ne kas penkio min vaikstau i tualeta o nieko  verysad.gif jau kaip neramu tai sakes  verysad.gif

o gal tikria testuko reik g.gif
nebijok dle vaistu ir pan -Migluze gerai paaiskino thumbup.gif plius, teko skaityt, kad nuo apstojimo apie dvi sav. zirniukas neima nieko is mamos - kazkaip is saves ten gyvuoja blush2.gif -kazkur buvau radus, kur daktaras aiskino irgi bijojusiom, kad uzbaliavojo gerai kaip tik ir pan. nezinodamos mirksiukas.gif
Atsakyti
o dėl duphastono niekas nieko nežino ax.gif unsure.gif
Atsakyti
sveikutes, as ju siandien uzsirasiau pas gydytojus, nes ryt mano seimos gydytoja nedirba, o as sekamdieni isvaziuoju visai savaitei idublina doh.gif tai eisiu siandien pasisneketi kas ir kaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*gidryte* @ 2006 11 23, 12:35)
sveikutes, as ju siandien uzsirasiau pas gydytojus, nes ryt mano seimos gydytoja nedirba, o as sekamdieni isvaziuoju visai savaitei idublina  doh.gif tai eisiu siandien pasisneketi kas ir kaip  blush2.gif

sėkmės dideliausios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elij`a @ 2006 11 23, 12:36)
o dėl duphastono niekas nieko nežino ax.gif  unsure.gif

kiek pamenu, tai irgi kazkur per savaite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elij`a @ 2006 11 23, 10:36)
o dėl duphastono niekas nieko nežino ax.gif  unsure.gif

as kiek girdejau apie duphastona ir kiekk i pati greiua, ti gali mm prasideti netgi dar geriant duphastona arba kelios dienos po, man bent taip budavo g.gif
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2006 11 23, 10:44)
kiek pamenu, tai irgi kazkur per savaite ax.gif

bonda, kai negraziaai isejo, ale tik dabar pamaciau, kad pries dvi savaites tavo saulyte svente pirmaji tortadeini, tai ta prejusia proga daug daug daug sveikinimu judviem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*gidryte* @ 2006 11 23, 12:49)
as kiek girdejau apie duphastona ir kiekk i pati greiua, ti gali mm prasideti netgi dar geriant duphastona arba kelios dienos po, man bent taip budavo  g.gif
Papildyta:

bonda, kai negraziaai isejo, ale tik dabar pamaciau, kad pries dvi savaites tavo saulyte svente pirmaji tortadeini, tai ta prejusia proga daug daug daug sveikinimu judviem  4u.gif

dekui wub.gif wub.gif labai labai wub.gif

jo su duphastonu ir as pamenu, akd gali ir dar begeriant, bet gali ir po savaites ateit mmm mirksiukas.gif
Atsakyti
dėkui, žiūrėsiu kaip čia man bus mirksiukas.gif
Atsakyti