Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

As tikiu kad tai tiesa, Elija, Gidryte, juk viltis ir neleidzia nukabinti nosies, taip?
siandien man kazkokia ilgesinga nuotaika, bet ikaliau sau i galva, kad viskas bus gerai, todel panorau ir jums visoms ikalti. bash.gif

turbut siandien jau reikia begti is cia, o tai dar ir po 10 menesius atejusios mmm turbut nuotaika veikia . nors zinau kad neiskesiu ir vakare vis tiek ikisiu nosi..
laikykimes, svajukes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(godulia @ 2006 11 21, 18:01)
As tikiu kad tai tiesa, Elija, Gidryte, juk viltis ir neleidzia nukabinti nosies, taip?
siandien man kazkokia ilgesinga nuotaika, bet ikaliau sau i galva, kad viskas bus gerai, todel panorau ir jums visoms ikalti. bash.gif

turbut siandien jau reikia begti is cia, o tai dar ir po 10 menesius atejusios mmm turbut nuotaika veikia . nors zinau kad neiskesiu ir vakare vis tiek ikisiu nosi..
laikykimes, svajukes  4u.gif

jo tikslo siekti ir tikėti, manau, labai svarbu.
Vat aš ilgesingai laukiu savo mmm per 8 dienas turi būtinai ateiti...na būtų stebuklas jei neateitų, po to neateitų ir po duhhastono lotuliukas.gif bet įtariu, jog po jo tikrai ateis, bent šį mėnesį doh.gif na mes net su vyru susillažinome, jis sako, jog jos 9 mėn. nepasirodys, ot optimistą berniuką turiu, aš realistė labiau. Bijau įsisvajoti. Vat... mirksiukas.gif
Atsakyti
zadejau sakyti, kad tas mmm kur velniai nujotu devil.gif
bet paskui pagalvojau, kad jas mums ir taip nujoja, bet jokios is to naudos lotuliukas.gif

viskas, neriu is cia lauk, palieku visas linksmos nuotaikos assa.gif

ar tik nereiks mum susilazinti nesilankyti cia kokia savaitele? tongue.gif
zinoma, smagiau su palaikymu gyventi, bet gal maziau galvotume?

pati suabejojau tuo ka pasakiau schmoll.gif

labanakt pupos uogos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(godulia @ 2006 11 21, 23:28)
zadejau sakyti, kad tas mmm kur velniai nujotu devil.gif 
bet paskui pagalvojau, kad jas mums ir taip nujoja, bet jokios is to naudos lotuliukas.gif

viskas, neriu is cia lauk, palieku visas linksmos nuotaikos assa.gif

ar tik nereiks mum susilazinti nesilankyti cia kokia savaitele?  tongue.gif
zinoma, smagiau su palaikymu gyventi, bet gal maziau galvotume?

pati suabejojau tuo ka pasakiau  schmoll.gif

labanakt pupos uogos 4u.gif

na jo, nujoja jas mums taip "nedurnai" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif man tai jau kiek metų kažkur jos dingusios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elij`a @ 2006 11 22, 00:52)
na jo, nujoja jas mums taip "nedurnai"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif man tai jau kiek metų kažkur jos dingusios smile.gif

man naturaliai tai maziausias tarpas buvo 3 menesiai, o daugiausiai 13 menesiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nieko nebus, reiks mums jas parsijodinti su visom ovuliacijom ir tegu tie visi devil.gif toliau nuo mūsų gun_bandana.gif .
Man ilgiausiai nėra buve 5 mėnesius, o mažiausiai 30 dienų. Žinoma geriau būtų, kad ovuliaciją taip gerai žinotume ir jaustume kaip mm hihihi.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal dar mane pamenate?
Issisokele neva policistuke su ovuliaciniais ciklais... Ir KT priese rolleyes.gif tongue.gif
Pries daugiau nei menesi pasakojau kad uz savaites laukiu mmm nebent butu netyciukas. Variantas panasu kad antras...
Labai labai visko bijau, uztai sedziu sau pogrindy uzsislapstunusi 4u.gif

Sekmes visoms, PKS tikrai ne baubas, visos ji nugalesime drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(varliukas @ 2006 11 22, 13:18)
Issisokele neva policistuke su ovuliaciniais ciklais... Ir KT priese  rolleyes.gif  tongue.gif
Pries daugiau nei menesi pasakojau kad uz savaites laukiu mmm nebent butu netyciukas. Variantas panasu kad antras...
Labai labai visko bijau, uztai sedziu sau pogrindy uzsislapstunusi  4u.gif

Sekmes visoms, PKS tikrai ne baubas, visos ji nugalesime  drinks_cheers.gif

lithuania.gif sveikinu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Issisokele neva policistuke su ovuliaciniais ciklais... Ir KT priese  rolleyes.gif  tongue.gif

Sveikinam, sveikinam, kad tau gerai viskas sektųsi ir susilauktum sveiko 2.gif
O užsislaptinusi nesėdėk, papasakok kaip jautiesi, ar geri kokius vaistus papildomus, kiek dabar savaičių. Ir mums įdomu labai ir tau gal nebus taip sunku 4u.gif
O gal paskui mes nuo tavęs užsikrėsim ax.gif
Atsakyti
Variantas panasu kad antras...

wow thumbup.gif sveikinimai thumbup.gif
Atsakyti

Sveikinuuuuuu!!!!!!
thumbup.gif clap.gif wub.gif clap_1.gif bis.gif drinks_cheers.gif lithuania.gif thumb_yello.gif yahoo.gif victory.gif first.gif 4u.gif assa.gif

Labai labai dziaugiuosi uz Varliuka!!!!!

kiekviena nestuke policistuke - vis didejanti viltis!!!!!
Atsakyti
sveikos merginos, nu kaip faina varliuk wub.gif sveikatytes jums dideles wub.gif
o pas mane nesuprantu kas darosi verysad.gif pir,adieni baigiau gerti £provera" cia tipo kazaks duphastonas, ir gydytojai sake, kad seknacia diena susirgsiu, o kaip nieko taip nieko verysad.gif dar niekad nelaukiau mm, kad si kart verysad.gif visa skauda, nugara, pilva, vos ne kas penkio min vaikstau i tualeta o nieko verysad.gif jau kaip neramu tai sakes verysad.gif
Atsakyti