Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

sitiek prirasiau ir viskas dingo verysad.gif kokia neteisybe verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*gidryte* @ 2006 10 12, 08:49)
sitiek prirasiau ir viskas dingo  verysad.gif kokia neteisybe  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

4u.gif na dar parašyk kartą bigsmile.gif
Atsakyti
ir as tu paciu bedu bedeliu turiu, nors pastoti niekada nebandziau, bet kankinuos del skausmingu ir nereguliariu menesiniu, tai taip ir isaiskejo mano lyga. Snd pirma karteli apsilankiau pas endokrinologa, nu tam kad sureguliuot sia beda, o jis man pasake kas menesiniu man nesureguliuos tik pastoti gali padeti ir irgi padovanojo man Metformino dezute. kazkaip pabijojau gerti, pradzioj bandysiu pazaisti su bazine temperatura, ir tikiuos man jokiu vaistu nereikes pastojant.
Visa paauglyste ir iki siol kompleksuoju del to plaukotumo, aciu dievui kad virssvoris nekankina, net atvirksciai, esu labai liekna, kas irgi nustebino mano endokrinologa. Labai dziaugiuos uz tas kurios issprende savo problemas ir joms pavyko pastoti ir pagimdyti sveikus grazius ir mylimus leliukus wub.gif 4u.gif
O dabar klausimelis
as noreciau jusu paklausti, ar sitas sindromas kaip nors itakoja pati nestuma? Nu ta prasme jei jau pastoji tai viskas vyksta taip kaip ir neturinciom tokiu problemu, ar persileidimo ar dar kazko tikimybe yra didesne?
Atsakyti
br... man išvis mmm nebuvo...tik vieną kartą, po pusmečio mama jau susirūpinusi vedė pas gydytoją. Tai va ir nebūtų man mmm jei ne Diane blink.gif išties dėkinga esu maami, kuri manimi rūpinosi ir sėkmingai apie tai teiraujasi iki šiol. Na tik jai dėkinga, kurgi 13 būčiau ėjusi. Užtat dabar kiaušidės gražio, plaukuotumas didesnis buvo, bet normalizavosi, o svoris yra truputuką didokas, jaučiu blink.gif ai net nežinau, norėčiau sverti mažiau...bet tai ką jums visoms skiria...? man nea doh.gif lotuliukas.gif noriu vaistų. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilkaa @ 2006 10 12, 19:56)
as noreciau jusu paklausti, ar sitas sindromas kaip nors itakoja pati nestuma? Nu ta prasme jei jau pastoji tai viskas vyksta taip kaip ir neturinciom tokiu problemu, ar persileidimo ar dar kazko tikimybe yra didesne?

Moterims su PKS kiek didesnė persileidimo rizika, o pats nėštumas vyksta normaliai, kaip ir pas visas biggrin.gif

QUOTE(elij`a @ 2006 10 12, 20:24)
noriu vaistų. lotuliukas.gif

labai gerai kad geri Diane. Čia ir yra tavo vaistai, kol aktyviai nebandai pastot, tol gerk. 4u.gif

Vilkaa, nuo plaukuotumo padeda Diane, man padėjo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2006 10 12, 22:14)
Moterims su PKS kiek didesnė persileidimo rizika, o pats nėštumas vyksta normaliai, kaip ir pas visas  biggrin.gif
labai gerai kad geri Diane. Čia ir yra tavo vaistai, kol aktyviai nebandai pastot, tol gerk.  4u.gif

Vilkaa, nuo plaukuotumo padeda Diane, man padėjo  4u.gif

jo Diane labai padeda nuo palukuotumo, sakau visai nieko nebebėra lotuliukas.gif tai bandysim nuo spalio galo blush2.gif va, laikom kumštukus, bet natūraliai jaučiu be šansų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilkaa @ 2006 10 12, 19:56)

mia sake, kad itakoja..o vat as ne nebuvau girdejus blush2.gif blush2.gif ir aciu dievui blush2.gif blush2.gif

QUOTE(elij`a @ 2006 10 12, 22:38)
bandysim nuo spalio galo blush2.gif va, laikom kumštukus, bet natūraliai jaučiu be šansų doh.gif

neprarask vilties 4u.gif
Atsakyti
Diane tai kaip supratau yra KT, as siaip neesu megeja gerti vaistus, kontraceptiniu bandziau gerti 3 menesius ir meciau si reikala, ne man, kazkokia dirgli pasidariau, nakty prabusdavau visa slapia, ir siaip tas sarasas salutiniu poveikiu mane gasdina, as visas lygas bandau isspresti zolelem, meditacijom ir pan, bet ne vaistais. Tikiuos ir si karta issikapstysiu smile.gif
bet mazu usiuku atsikratyti tikrai noreciau bigsmile.gif bet ne kitu problemu kaina
Atsakyti
QUOTE(Vilkaa @ 2006 10 13, 08:36)
Diane tai kaip supratau yra KT, as siaip neesu megeja gerti vaistus, kontraceptiniu bandziau gerti 3 menesius ir meciau si reikala, ne man, kazkokia dirgli pasidariau, nakty prabusdavau visa slapia, ir siaip tas sarasas salutiniu poveikiu mane gasdina, as visas lygas bandau isspresti zolelem, meditacijom ir pan, bet ne vaistais. Tikiuos ir si karta issikapstysiu smile.gif
bet mazu usiuku atsikratyti tikrai noreciau  bigsmile.gif bet ne kitu problemu kaina

Na, tavo reikalas, užsienio forumuose skaičiau kad policistukės labai dažnai gydosi natūralia medicina, akupunktūra, meditacija. Man pačiai plaukuotumas būtų labaiu trukdęs tongue.gif nei šalutiniai KT poveikiai (man galvą skaudėdavo per pertrauką).
KT dar labai gerai pristabdo policistinių progresavimą.
Linkiu įveikti šią ligą tomis priemonėmis, kurios manai tau yra naudingos. Aš pati manau kad žolelėms PKS per daug sudėtingas...
Atsakyti
sveikos merginutes, as noreciau tiketi, kad neturi jokios itakos persileidimmui PKS, bet deja, mn gydytoj lietuvoje sake, kad vtai butent ir galejo buti priezastis del kurios persileidau verysad.gif o ju apie plaukuotuma tai geraiu patylesiu uzkniso skustis vos ne visa kuna lotuliukas.gif tuoj sakiau i bezdzionzmoge pavirsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
bigsmile.gif uoi nea, aš tokio plaukuotumo neturiu. Bet kai geriu tą Diane nuo 16 tai ir nutraukiau (pertrauka kelių mėn.17m.)paryškėjo labai...vėl mamaulis mane už pakarpos kai kompleksavau ir į kosmetikos saloną lazeriuku pakoregavau. na jie yra bet labai nebematomi, matai sakė ten gydytojas, jog jei hormonai tvarkingi viskasok bus. tai va kol geriu vaistukus jokiu ūsiukų. Bet nei rankų neskutu, nieko. Na prieš vestuves peilius pagalandau, iš durnumo, kad nuotarukose iš labai atri nesimatytų doh.gif lotuliukas.gif
Vilkaa, viską daryk su gydytojais. Ir kiek aš žinau pataria tais KT tarsi užmigdyti kiaušides, kad jos neprogresuotų...eje, man nuo KT visiskai jokių požymių nebuvo blink.gif pasisekė, vadinasi
Atsakyti
nu man taip ziuriai irgi nera kaip nuskambejo, ir tuos usiukus tik as viena matau, jie proto ribose, bet geriau kad visai nebutu smile.gif ranku irgi neskutu ir per vestuves neskutau smile.gif
as tiesiog tikiuos isspresti tuos nestumo dalykelius be vaistu, nes kas zino gal isvis neturesiu bedu pastojant, dar nebandem ax.gif tiesiog pamaniau kad zinant savo lyga reik is anksto pasidomet kas ir kaip buna ir gali buti, nu kad buti pasiruosusiai. kai pasikonsultavau su endokrinologu ir pasakiau kad ginekologai man is kart israsydavo KT kad sureguliuot menesines, tai jis pasake, zinoma tai lengviausiai butas nuslopinti simptomus, bet tikrai ne geriausias.
tai tas pats kaip visas lygas gydyti antibiotikais, jie nuzudo lyga bet ne tik ja. Visi gydytojai kai nezino tiksliai kuo zmogus serga ir kaip ji gydyti tai rasoantibiotikus, tas pats ir su kontraceptinem priemonem. bet gerai kas gali jas gerti ir kam padeda smile.gif
Atsakyti