Va toks nusistatymas kaip Linoko man patinka labiausiai. O ne taip, kad jei turi PKS, tai vos ne pirmą mėnesį rašykis pas gydytoją ir darykis IVF. Žinoma, gali IVF ir prireikti, bet pradžioj, manau reiktų ramiai ir nepanikuojant, kad nieko čia nesigaus ir viskas beviltiška.
Šaunuole, tikrai įkvėpei mums drąsos.
O kas tau liepia IVF darytis
Kiek tu bandai pastoti, tai dar juokingai trumpas laikas. Pagalvok, gal toms, kurios jau kelis metus laukia kaip tik nereikia, kad jom aiškintų, jog ir taip viskas gerai, palaukit dar, atsipalaiduokit ir pavyks. Kiek žinau, kai kurios su PKS dar ir dabar nepastoja nuo to laiko, kai pardėjau lankytis forume.
O tau pagerinti nuotaiką aš neturėjau tikslo, ne tau buvo skirtas tas postas. Tu ir taip dar gali palaiduotis kiek širdis geidžia
Kiek tu bandai pastoti, tai dar juokingai trumpas laikas. Pagalvok, gal toms, kurios jau kelis metus laukia kaip tik nereikia, kad jom aiškintų, jog ir taip viskas gerai, palaukit dar, atsipalaiduokit ir pavyks. Kiek žinau, kai kurios su PKS dar ir dabar nepastoja nuo to laiko, kai pardėjau lankytis forume.
O tau pagerinti nuotaiką aš neturėjau tikslo, ne tau buvo skirtas tas postas. Tu ir taip dar gali palaiduotis kiek širdis geidžia
Migluže, tau buvo skirtas metforminas, koks tai vaistas, kokiu pagrindu jis veikia ir pan. jei gali atsakyti, nes dažnai girdžiu, jog PKS skiriamas, įdomu pasidarė
Metforminas yra skirtas diabetui gydyti. Jis pagerina audinių jautrumą insulinui ir veikia per kitas metabolizmo grandis. Kadangi, viena iš PKS priežasčių gali būti sumažėjęs audinių jautrumas insulinui, metforminas tokiu atveju, gydo pačią susirgimo priežastį.
Čia išsamiai apie jį rašo:
http://www.medicine....raipsnioID=4526
Paprastai sakant, su metforminu lengviau stimuliuojasi kiaušidės, pagerėja hormoninis fonas. Matyt, galima jį geriant sulaukti ir spontainės ovuliacijos be jokių stimuliavimų.
Paprastai sakant, su metforminu lengviau stimuliuojasi kiaušidės, pagerėja hormoninis fonas. Matyt, galima jį geriant sulaukti ir spontainės ovuliacijos be jokių stimuliavimų.
QUOTE(Miglužė @ 2006 11 19, 16:54)
Metforminas yra skirtas diabetui gydyti. Jis pagerina audinių jautrumą insulinui ir veikia per kitas metabolizmo grandis. Kadangi, viena iš PKS priežasčių gali būti sumažėjęs audinių jautrumas insulinui, metforminas tokiu atveju, gydo pačią susirgimo priežastį.
ačiū
nu dvi tryzniukes -baikit
butent tas 'stebuklingumas' salyginis -tik tiek, kad per pertrauka, kai maziausiai tikies, ir gaunas stebuklas
mano 'stebuklo' receptas buvo -2 stimuliacijos ir metforminas per jas ir per ta pertrauka
taip, butent taip ir buvo
pas mane jo trukumo nebuvo, tai as ir negeriau jo nestumo pradzioj , nors dauguma su PKS geria, kiek zinau
godulia,tai tau mm vis tiek neissaukineja?
QUOTE(Miglužė @ 2006 11 17, 16:25)
O merginos, kurios "stebuklingai" pastojo, daugumai ovuliacija įvyko po stimuliacijų darant pertraukas,
butent tas 'stebuklingumas' salyginis -tik tiek, kad per pertrauka, kai maziausiai tikies, ir gaunas stebuklas
mano 'stebuklo' receptas buvo -2 stimuliacijos ir metforminas per jas ir per ta pertrauka
QUOTE(femme @ 2006 11 17, 18:56)
kojines2, a tu baigsi kokie čia dar pasmerkti nėštumai? Vat po šių "išsiūbuotų" ir "pasmerktų" nėštumų Mia, Bonda (regis), Kolibriukė augina gražučius vaikučius
taip, butent taip ir buvo
QUOTE(nainen @ 2006 11 17, 21:07)
Tai nebelabai suprantu, nes kiek skaitau SM, tai visur rašo apie progesteroną ir jo trūkumą. Visai nieko nebesuprantu Tai ar svarbus jis, ar nea.
pas mane jo trukumo nebuvo, tai as ir negeriau jo nestumo pradzioj , nors dauguma su PKS geria, kiek zinau
godulia,tai tau mm vis tiek neissaukineja?
labas rytelis merginutes nereikai prarasti vilties, bet kaip migluze sako, kai lauki jau daug laiko ir vis nieko ir nieko, tada labai jau sunku neprarsti jos o dar kai tik diagnoze nustatyta, tai atrodo, kad ai kas cia yra, gal cia nieko tokio, bet taip nera, ir maanu reikai daug oideti pastangu, kad viska buttu gerai, o kiek yra merginu, kurioms niekas nepadeda
"Nu gal aš čia ir ne į temą paklausiu "
Turiu klausimą dėl Pregnyl ir Ovitrelle. Jei ovuliacijai išaukti naudotas kuris nors iš šių vaistų tai per kiek laiko jis "išsivalo" iš organizmo, kad nedarytų įtakos nėštumo testui. Po kiek dienų jau galima daryti nėštumo testą. Gal kurioj temelėj ir buvo parašyta, bet jų tiek daug, kad nežinau kur ir ieškoti. Būčiau dėkinga.
Blondinė
Turiu klausimą dėl Pregnyl ir Ovitrelle. Jei ovuliacijai išaukti naudotas kuris nors iš šių vaistų tai per kiek laiko jis "išsivalo" iš organizmo, kad nedarytų įtakos nėštumo testui. Po kiek dienų jau galima daryti nėštumo testą. Gal kurioj temelėj ir buvo parašyta, bet jų tiek daug, kad nežinau kur ir ieškoti. Būčiau dėkinga.
Blondinė
QUOTE(*gidryte* @ 2006 11 20, 11:38)
o kiek yra merginu, kurioms niekas nepadeda
nereik taip pesimistiskai..kartoju dar syki -bent pagal situ skyreliu patirti, tai policistines vienos is lengviausiai/sekmingiausiai koreguojamu nereik blogai galvot tik reik imtis priemoniu ir nereik daug pergyvent, jei tik vienas ar du men nepavyksta...ir visai sveikiem ne visi9em is pirmo syki uzsikabina
QUOTE(*gidryte* @ 2006 11 20, 11:38)
o kiek yra merginu, kurioms niekas nepadeda
labas rytas
kas čia dabar nu tik prašau be blogosios statistikos iš ryto merginos, nenublūskit, aš jau optimistė daraus ( arba be praktikos dar ). Baikit juokus, tikrai manau PKS nėra toks jau beprasmis reikalas... kaip nors išsikapstysim
Papildyta:
QUOTE(Katux @ 2006 11 20, 11:41)
"Nu gal aš čia ir ne į temą paklausiu "
Blondinė
Blondinė
na nieko negaliu patarti, nežinau, gal apie Ovitrelle čia pasižiūrinėk, gal rasi http://www.vvkt.lt/p...s/Ovitrelle.pdf
tai cia man tik kartais apmastymai uzeina visokie, kol kas dar neprarandu jokios vilites, tik va nezinau, kai bus po sitos stimuliacijos, kazakip neramu darosi, nes siandien jau baigiu gerti ta savo provera, t.y. tipo kazkas kaip duphastonas ir antra coklo diena pradesiu gerti clomid (clomifena), taiziuresiu kaip cia yra kas aisku zinau, kad ir is pirmos stimuliacijos ne daug snasu pastoti, bet tikesiuosi kalediniostebuklo
QUOTE(*gidryte* @ 2006 11 20, 13:07)
tai cia man tik kartais apmastymai uzeina visokie, kol kas dar neprarandu jokios vilites, tik va nezinau, kai bus po sitos stimuliacijos, kazakip neramu darosi, nes siandien jau baigiu gerti ta savo provera, t.y. tipo kazkas kaip duphastonas ir antra coklo diena pradesiu gerti clomid (clomifena), taiziuresiu kaip cia yra kas aisku zinau, kad ir is pirmos stimuliacijos ne daug snasu pastoti, bet tikesiuosi kalediniostebuklo
kodel nedaug sansu?
o kiek jau bandot?