Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

Mergos, nemuškit, žinau kad dūrą sustūmiau. Smegenų tinimas baigėsi.

blndz, iš manęs pavyzdžio neimk.
Atsakyti
QUOTE(Kojines2 @ 2006 11 17, 20:39)
Mergos, nemuškit, žinau kad dūrą sustūmiau. Smegenų tinimas baigėsi.

blndz, iš manęs pavyzdžio neimk.

aš pavyzdžio neimu, esu baisei savarankiška siusiotoja į batą lotuliukas.gif
gal ir negražiai čia išsireiškiau g.gif
Atsakyti
Aš dar turiu vieną klausimėli jums. Kai buvau pas gydytoją, tai paprašiau, kad man padarytų progesteroną, nes jis nėra darytas. Bet ji pasakė, kad čia jis ne prie ko ir, kad pas mane tikriausiai jis normalus. O kai paklausiau, ar jis turėtų įtakos, jei pastočiau, ir jei jo pritrūktų, ar neįvyktų persileidimas. Tai ji užtvirtino, kad ne. Man jį paskyrė, bet tik dėl to, kad ciklas būtų reguliarus ir po kelių menesių būtų lengviau kitų veiksmų imtis su sureguliuotu ciklu. Ir dar sakė, geriant jį, kartais susitvarko kiti hormonai, todėl ji ir liepė palaukti 6 menesius, jeigu užkibtų kas nors. Bet šiaip man jo gerti nereiktų visai. Tai nebelabai suprantu, nes kiek skaitau SM, tai visur rašo apie progesteroną ir jo trūkumą. Visai nieko nebesuprantu schmoll.gif Tai ar svarbus jis, ar nea.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif . Atsitiktinai radau šia temelę. Mano diagnozė buvo taip pat policistinės kiaušidės. Klaikiai nereguliarus ciklas, padidėjęs plaukuotumas doh.gif Pradžioje lyg tik dešinėje, bet po to cistų rado ir kairėje. Kaip dabar atsimenu daktarų prognozes, oi bus sunku pastoti doh.gif . Na ir turiu dvi šaunias merginas, kurio atsirado iškart, nusprendus užsiimti vaikų darymu lotuliukas.gif , t.y. per pirmą mėnesį (abi taip). Nors kažkur skaičiau, kad net neturinčiom problemų moterim nevisada pavyksta pastoti per pirmą mėnesį. Taip, kad nenusiminkit 4u.gif . Vilties jums visoms bei stiprybės. Ir linkiu kuo greičiau supti savo 2.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif
QUOTE(nainen @ 2006 11 17, 14:14)
O man paskutinėm dienom, tiesiog viskas atitinka taip, kaip parašyta. Todėl nusprendžiau pasidaryti testą ir jis teigiamas. Dar pasimatavau temperatūrą, ši irgi pakilusi. Taigi - trys dalykai.

blyna, kaip tai parasei maniau, kad nestumo testas teigiamas lotuliukas.gif jau vos nepuoliau rasyti sveikinti lotuliukas.gif o gal tu cia tikrai nestumo dareisi? mirksiukas.gif
nelaukit merginos tiek ilgai mm, nes tik pakenksit organizmas turi valytis 4u.gif
nezinau ar pasakojau kam nors cia savo istorija ar ne? nu vistiek papasakosiu blush2.gif pries kokius gerus 4 metus del laabi skausmingu ir nereguliariu mmm kreipiausi i gydytojus, jiem na nedare jokiu tyrimu ir laiduodami tuo, kad dar labai jauna (tada b uvau 19) israse gerti KT, geriau jas 1.5 metu , paskaiu vyras isvaziavo i airja, po menesio as paskui ji atlekiau neiskentus lotuliukas.gif bet pries isvaziuojant vgyrui nutraukiau gerti KT, galvodama, ka vyri nera, kam man tos KT smile.gif vienos mm buvo po menesio kaip ir priklauso, o va deja kitos buvo tik po 8 menesiu doh.gif grizau pas gydytojus pasitikrinti lietuvoje, bet dar kaip siandien pamenu pasake, kad kiausidziu pavirsius lygys tikrai netuteru buti PKS, net nedare jokio ultragrso doh.gif koks nervas eme, mm nera, niekaip nepastoju doh.gif nu ka laukiu toliau kitos mm buvo po 5 menesiu tada jau kreipiausi pas airijos gydytojus, nezinau kodel bet jie manes paklasue ar skausmingos mmm, kai pasakiau, kad taip, jie tik pasake: tu pastosi ir ka kitu mmm nesulaukiau, bet galvojau, kad tik siaip, ale kaip irpasta pasidariau testa ir jus galvojat jis teigiams thumbup.gif ir verkiau ir juokiausi, kotik nesidare mano sieloj t diena wub.gif tai buvo pernai metu spalio 14 diena, spalio 17 diena gydytojai patvirtino, kad as tikrai laukiuosi, per mano gimtadieni, tik deja tas dziaugsmas truko tik 4 savaiteles ir lpkricio 6 diena pradejau kraujuoti, o 8 persileidau verysad.gif paskiau kai pakviete gydytojai pakartotinai apziurai po persileidimo sausio menesi, o man dar nebuvo mm po persileidimo, jie iskart ispejo apie PKS, lieep pasidarytti hormonu testa, padare ultragrasa ir paske, kad man tikrai PKS (angliskai PCOS, panasiai) liepe mesti svori ir pgaliau po metu jie man pradejo taikyti gydyma ir gal kaip nors pastosiu, juolab., kad jie man duoda daug sansu, nes pirma karta pastojau be jokio gydymo, bet po 1.5 metu laukimo doh.gif
nu ir privariau as cia doh.gif tikiuosi neuzpyksit blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
kadangi mano vyras dirba paromis, tai vat būtų įdomu žinoti kada ta O, kad nepražiopsoti lotuliukas.gif
*gidryte*, kaip keista, nors man buvo 13 metų, mane puolė tirti. blink.gif po 6 mėn. mmm nebūvimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(elij`a @ 2006 11 18, 08:49)
kadangi mano vyras dirba paromis, tai vat būtų įdomu žinoti kada ta O, kad nepražiopsoti lotuliukas.gif
*gidryte*, kaip keista, nors man buvo 13 metų, mane puolė tirti. blink.gif po 6 mėn. mmm nebūvimo g.gif

labas rytelis, kaip pacioj pradzioj ejau pas gydytoja, man mmm budavo, kas 35 - 40 dienu, krtais budavo, kad tik kas antra menesi, o va kai ejau jau po KT kai grizau i lietuva, man lietuvos gineakologe pasake, kad mano organizmas "uzmigo", o ka as zinau, kazkodel ne nesuabejojau tuo ir nieko nezinojau apie jokias PKS, tai nieko ir neprasiau, kad tikrtu doh.gif o buvau kvaila, kad nereikalvau, labai pasitikejau ta gydytoja doh.gif o be reikalo, dabar tai as nagla pasidariau ir reikalauju savo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*gidryte* @ 2006 11 18, 11:47)
labas rytelis, kaip pacioj pradzioj ejau pas gydytoja, man mmm budavo, kas 35 - 40 dienu, krtais budavo, kad tik kas antra menesi, o va kai ejau jau po KT kai grizau i lietuva, man lietuvos gineakologe pasake, kad mano organizmas "uzmigo", o ka as zinau, kazkodel ne nesuabejojau tuo ir nieko nezinojau apie jokias PKS, tai nieko ir neprasiau, kad tikrtu  doh.gif o buvau kvaila, kad nereikalvau, labai pasitikejau ta gydytoja  doh.gif o be reikalo, dabar tai as nagla pasidariau ir reikalauju savo  lotuliukas.gif

kažkaip, aš jaučiuosi tikrai nekompetentinga...ir visais medicinos klausimais, taigi ir dabar nieko neprašau, tik vykdau nurodymus. Matyt, į geras rankas pakliuvusi buvau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, ir vel as, ta kuri 10 menesiu mmm neserga smile.gif isivaizduoju, kad jums nuskambejo baisiai, bet ne viena gydytoja manes kazkodel uz tai nebare.. blink.gif
esu laukusi ir dar ilgiau..
mano mamai tas pats buvo, o su manim pastojo po beveik metu nesirgimo unsure.gif
bet as visgi jau apsisprendziau..
vakar buvau pas gydytoja, padare echoskopija ir vis dar mantosi tas pats dominuojantis folikulas, kuris jau seniai butu turejes ir ilisti is tu kiausidziu, bet gali buti, jog nyksta, nes negali prasiverzti.. paskui gydytoja dar suabejojo, kad gal tai net ir koks endometriozes zidinukas, jei jau tiek laiko ten tuno.. taip kad sausio menesi darysiuos laparoskopija, patikrins viska, pabadys kiausides, dar + stimuliacija ir tikesimes 2.gif
buvau VK Klaipedoje pas Butk, labai issamiai ir maloniai viska paaiskino, ji mane ir operuos.
paklausiau, gal pirma tik stimuliacija vaistukais, tai pabijojo hiperstimuliacijos, o po laparoskopijos tiems sustimuliuotiems folikuliukams bus lengviau.. tai tokios mano naujienos smile.gif
sake, kad operacija filmuojama, ir po jos galima ja perziureti su gydytoja, papasakoja ka ir kaip dare. tik nezinau ar sugebeciau ziureti as ta kasete
o jus, kojines i blindz, stenkites buti ramios, nej juk tam mazam daigeliui ramios ir gerai nusiteikusios mamytes reikia!
likusios, gyvenkim tikejimu ir viltim, ateis musu laikas biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elij`a @ 2006 11 18, 12:22)
kažkaip, aš jaučiuosi tikrai nekompetentinga...ir visais medicinos klausimais, taigi ir dabar nieko neprašau, tik vykdau nurodymus. Matyt, į geras rankas pakliuvusi buvau mirksiukas.gif

kai jau nudegi ne karta tenka dometis viskuo ir reikaluti isamiu paaiskinimu kas ir kaip ir bandyti reikalauti gereiausio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*gidryte* @ 2006 11 18, 15:26)
kai jau nudegi ne karta tenka dometis viskuo ir reikaluti isamiu paaiskinimu kas ir kaip ir bandyti reikalauti gereiausio  blush2.gif

mane erzina, kai gydo tie, kas dar pasimokyti turėtų ir vaidina daktarais protest.gif kai aš pastarąjį kartą buvau KMK tai šalia gyd. buvo rezidentė. Išties nejauku iš pradžių buvo, bet po pradėjau galvoti, kaip aš pati praktikas atlieku, taigi nusiraminau. O ta mergina thumbup.gif šalia gyd. apžiūrėjo, tepinėlį paėmė ir viską aiškino... thumbup.gif tai aš kad pradėjau klausinėti, o ji šypsosi ir aiškina thumbup.gif va taip man patinka.
Atsakyti
Kazkada ir man buvo nustatytas policistiniu kiausidziu sindromas, israse kazkokius kontraceptikus, nuo kuriu (jau baigus vartoti) negalejau pastoti apie pusmeti. Tada israse kitas tabletes, ir pavyko pastoti pati pirma menesi. Uzsimezge dvynukai, bet 8-9 sav nustate, kad tai nesivystantis nestumas. Tada nusprendem su vyru saugotis tik su prezervatyvais, kad nebegerciau jokios chemijos. Po pusmecio ir ilgiausiu tyrimu pavyko thumbup.gif Tikiuosi, pavyks ir jums, nes tai didziausia laime
Atsakyti