Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

Sveikutes 4u.gif
sekasi kazkaip, bet ne taip kaip noretusi blush2.gif jauciu , kad nuo kito men. jau clost pradesiu vartot, bet vis tikiuosiu, kad savaime kazkas nutiks ir turesiu kaledini stebukla smile.gif ko visoms labai linkiu

dar kai pasiskaitineju kaip kitoms pasiseka ... wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
as ir buvau policistuke...net nzn gal jos ir liks visam laikui, bet esme ta kad jau turesiu maziuka kurio taip laukiau ax.gif 5m geriau KT nes mm nevykdavo be ju..
ateinu jusu palaikyti, nes sis sindromas tikrai iveikiamas, tik reikia daug tikejimo ir noro, ir juolab neisikalti sau i galva kad as pasmerkta rolleyes.gif
pries metus kai pasakiau gyd kad jau norime leliuko, liepe nutraukti KT gerima ir bandyti...testas - neigiamas...paskui liepe panaudoti 3 men Regulon ir padaryti pertrauka, kazkur jau vasario men baigiau gerti ji ir pradejau laukti mm, deja ju nebuvo, segeriau dufastona, ir kovo 14d prasidejo mm, o toliau rolleyes.gif ju tiesiog jau ir nebeturejo buti, uz menesio tureciau jau laukti savo stebukliuko gimimo ax.gif
taigi merginos, nepasiduokitte siai ligai, tikekite jog esate sveikos ir jus tikrai sulauksit maziuku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elij`a @ 2006 11 16, 14:08)
blndz, Kojines2, kaip sekasi su mažuliukais bigsmile.gif

Ai sunku pasakyt kaip čia man sekasi. Sakiau, kad netraukia miegai, o dabar va sėdžiu ir akys limpa. Sakiau, kad nepykina, bet va vis skrandy kažkas nemalonaus vyksta.

O šiaip esu laukimo (atrodo besitęsiančio amžinybę) stadijoje - iki kitos echo. Labai nerimauju.

Tai va. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasimetusi @ 2006 11 16, 17:50)
Sveikutes 4u.gif
as ir buvau policistuke...net nzn gal jos ir liks visam laikui, bet esme ta kad jau turesiu maziuka kurio taip laukiau ax.gif 5m geriau KT nes mm nevykdavo be ju..
ateinu jusu palaikyti, nes sis sindromas tikrai iveikiamas, tik reikia daug tikejimo ir noro, ir juolab neisikalti sau i galva kad as pasmerkta rolleyes.gif
pries metus kai pasakiau gyd kad jau norime leliuko, liepe nutraukti KT gerima ir bandyti...testas - neigiamas...paskui liepe panaudoti 3 men Regulon ir padaryti pertrauka, kazkur jau vasario men baigiau gerti ji ir pradejau laukti mm, deja ju nebuvo, segeriau dufastona, ir kovo 14d prasidejo mm, o toliau  rolleyes.gif ju tiesiog jau ir nebeturejo buti, uz menesio tureciau jau laukti savo stebukliuko gimimo ax.gif
taigi merginos, nepasiduokitte siai ligai, tikekite jog esate sveikos ir jus tikrai sulauksit maziuku  mirksiukas.gif

pradžia jūsų - tai mano istorija blink.gif išties bigsmile.gif ..smagu girdėti mirksiukas.gif

Kojines2 wub.gif va va, pajusi visus simptomus, laikykis, še tau balionėlį 4u.gif lotuliukas.gif uoi doh.gif , taigi du reikia dabar dovanot jums 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu šiandien su manim keisti dalykai darosi. Žodžiu iš vakar vakaro įtariau, kad man ovuliacija, atsikėlusi pasidariau ovuliacijos testa, ir jis, kaip suprantu, rodo, kad ji turi įvykti. Apsidžiaugiau nerealiai. Dar vyrą prigriebiau, sakau, čia ne juokas, reikia veiksmų imtis. Bet dabar galvoju, galvoju, kaip čia gali būti g.gif Pirmadienį ėjau pas gydytoją ir ji sakė, kad nėra dominuojančio folikulo. O šiandien ketvirtadienis ir ovuliacijos testas teigiamas. Nieko nebesuprantu schmoll.gif Tai ar gali, pavyzdžiui, per tas policistines kiaušides ir mūsų "brangiausius" perliukus, nesimatyti dominuojančio folikulo? Ar čia mano hormonai sugrybavo g.gif Gal kas žinot daugiau, kaip čia gali būti?
Papildyta:
O kaip tau godulia, ar išaugo kokie krūmai šiandien?
Atsakyti
QUOTE(nainen @ 2006 11 16, 23:31)
Nu šiandien su manim keisti dalykai darosi. Žodžiu iš vakar vakaro įtariau, kad man ovuliacija, atsikėlusi pasidariau ovuliacijos testa, ir jis, kaip suprantu, rodo, kad ji turi įvykti. Apsidžiaugiau nerealiai. Dar vyrą prigriebiau, sakau, čia ne juokas, reikia veiksmų imtis. Bet dabar galvoju, galvoju, kaip čia gali būti  g.gif Pirmadienį ėjau pas gydytoją ir ji sakė, kad nėra dominuojančio folikulo. O šiandien ketvirtadienis ir ovuliacijos testas teigiamas. Nieko nebesuprantu  schmoll.gif Tai ar gali, pavyzdžiui, per tas policistines kiaušides ir mūsų "brangiausius" perliukus, nesimatyti dominuojančio folikulo? Ar čia mano hormonai sugrybavo  g.gif Gal kas žinot daugiau, kaip čia gali būti?
Papildyta:
O kaip tau godulia, ar išaugo kokie krūmai šiandien?

aš esu girdėjusi, jog esant PKS testai ovuliacijos nelabai tiksliai rodo, dėl hormonų pakitimų mastau.gif
Atsakyti
Tie ovuliacijos testai rodo LH pakilimą. O policistukėm ir taip būdinga LH hipersekrecija, todėl tie ovuliacijos testai ir rodo nuolatinę ovuliaciją. Meskit lauk juos, tiksliai gali pasakyti tik gydytojas su echoskopu ir progesterono tyrimas.
Atsakyti
Bet as dariausi pries savatite, tai nerode nieko, o dabar parode. Tai reiskia, kad pries savaite LH nebuvo pakankamos koncentracijos. Gal ir nera man man jos, bet vis tiek tiketis reikia rolleyes.gif
Atsakyti
pritariu Migluei - visoms policistukems LH yra padidejes lygis, todel ovulaicijos testai yra absoliuciai netinkami diagnozuoti ovuliacija. nainen, o tu clo gerei? jie gi antiestrogenas, siek tiek keicia LH dydi, jei neklystu...
Atsakyti
Sveikutes, likimo drauges smile.gif
Migluze, o gal kartais zinai apie Arbor seiliu testu galimas klaidas, jei policistines?

nes daugiau as nei paparciu nei kitokios augmenijos nebematau per ta mikroskopa, kad ir kaip ji bevartyciau g.gif

taip, kad, nainen, kol kas liudesys. bet mano ir temperatura siek tiek pakilo, laikosi trecia diena 36.9, gal tai irgi gali reiksti, kad jau isvyko ta mano ovuliacija...
ai, nieko cia nesuprasi, issiderine tie musu mechanizmai visiskai, paslaptingi ir nenuspejami. baisiausia tai praziopsoti ta ovuliacija, jei ji isvis vyksta, juolab kai paskutines mmm buvo pries 10 menesiu schmoll.gif

ar gydytoja gali pamatyti echoskopu ivykusia ovuliacija??
siandien einu pas daktare, lai apziuri ir jau skiria kokius nors vaistus, o gal ir laparoskopija. jau nebegaliu siaip sau laukti, imsiuosi veiksmu

pioneer.gif

Atsakyti
godulia, kuo greiciau bek pas gera gydytoja. man K velniu nudave uz tai, kad 4 menesius mmm laukiau , o cia net 10 menesiu....
Atsakyti
Na parsinešiau aš savo vaistus, tai pavadinimas pasirodo Terolut, aš ten kažkoki kitokį buvau parašiusi, nes nesuskaičiau dakatarės rašto. Jo viduje yra 10 mg dydrogesterono. Paskaičius informaciją supratau, kad tai progesterono pakaitalas.

O dėl tos ovuliacijos, tai aš puikiausiai suprantu. Tik šiom dienom kažkaip daug sutapimų. Pajutau pakitusias gleives. Turiu viena knygelę, kurioje rašoma, kad ovuliacijos metu pakinta gleivės. O man paskutinėm dienom, tiesiog viskas atitinka taip, kaip parašyta. Todėl nusprendžiau pasidaryti testą ir jis teigiamas. Dar pasimatavau temperatūrą, ši irgi pakilusi. Taigi - trys dalykai.
Visiškai suprantu, kad testas gali nerodyti tiksliai, bet, kad jau turiu iš anksčiau nusipirkusi dėžutę kurioje 7 testai, tai prieš išmesdama nutariau pabandyti, juk pinigų vis tiek niekas negrąžins. Tuo labiau, kad prieš savaitę, jis buvo neigiamas.
Dėl temperatūros taip pat suprantu, kad gali rodyti ne tai ką turėtų.
Bet iš kitos pusės visos žinom, kad šiame skyrelyje taip pat yra merginų pastojusių be vaistų, o tai reiškia, kad joms ėmė ir įvyko ovuliacija.
Gal man ir ne ovuliacija, bet atmesti, kaip visiškai neįmanomą dalyką, manau, taip pat nereikėtų rolleyes.gif

Labai laukiam žinių godulia, būtinai parašyk ką pasakys gydytoja. Galėsim viską aptarti group.gif
Atsakyti