Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(Babulka @ 2006 11 15, 14:46)
Gal pameni, koks judrumas buvo pas jus?

tiksliai nepasakysiu, bet judrumas buvo normos ribose. ir ligų jokių nerado.
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2006 11 15, 14:46)
Gal pameni, koks judrumas buvo pas jus?

Vat ir manyje kirba tas klausima, kiek judrių A ir B pas taviškį?
Atsakyti
va, prisiminiau A-0, o A+B - 50
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2006 11 15, 14:55)
va, prisiminiau A-0, o A+B - 50

Tai normalus judrumas.Tik kiekis mazas, lyg 4 mln. 1 ml?

Labai taves sveikinu, blndz! 4u.gif
Atsakyti
aha, kiekis buvo 4mln 1ml (rugpjūčio mėnesį), įdomu kokie dabar būtų rezultatai, nes nuo to laiko gėrė viską ką daviau smile.gif nors į vitaminų galią visi skeptiškai žiūri, bet akivaizdu, kad ne blogiau tai tikrai smile.gif
ačiū už sveikinimus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2006 11 15, 14:54)
Tai normalus judrumas.Tik kiekis mazas, lyg 4 mln. 1 ml?

Labai taves sveikinu, blndz! 4u.gif

Gaunasi A - nei vieno, B - 50 proc. o B - tai ne tokie jau judrus kaip A.....

Tikru tikriausias stebuklas... wub.gif
Atsakyti
Blndz, o kokiais vitaminais maitinai taviškį? g.gif bigsmile.gif Su Speman?
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2006 11 15, 13:11)
uch, sėdžiu kojas suspaudusi, pas gydytoją tik antradienį, o pilva vis suskausta taip keistai, kaip baisu, negaliu  unsure.gif

Nu kantrumas pas tave... seniai būčiau nuvariusi pas gydytoją.
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2006 11 15, 15:09)
Blndz, o kokiais vitaminais maitinai taviškį? g.gif  bigsmile.gif Su Speman?

maitinau vitaminu B, ženšenio tabletėmis ir Speman (šituo nedaug spėjau).

QUOTE(rugiagėlė @ 2006 11 15, 15:32)
Nu kantrumas pas tave... seniai būčiau nuvariusi pas gydytoją.

aš tai antradieniui užsirašiusi ir net nežinau, maudžia tą pilvą, gal reikia varyt pas bele ka kuo greičiau, kad nuramintu? nežinau ka daryt verysad.gif
Atsakyti
Geriau gal nuek, nors ramiau bus.Tik ne pas bele ka, juk ne vienas geras spec. yra wub.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2006 11 15, 13:11)
uch, sėdžiu kojas suspaudusi, pas gydytoją tik antradienį, o pilva vis suskausta taip keistai, kaip baisu, negaliu  unsure.gif

jei tik maudzia nieko tokio -savrbu ne astrus, veriantis skausmas ir kad nebutu kraujingu isskyru... pratinkis dar maus ir maus 4u.gif
Atsakyti
man atrodo, kad as ir vemciau su dziaugsmu, ir visus maudimus laiminga kenteciau, kad tik pavyktu gauti 2.gif

tiesa, pas mane cia dejos visokios nesamones organizme, maude pilva, papukai -neprisiliesk, kazkas i vaisingas isskyras buvo panasu,visa kazkokia ne tokia- tai isivaizdavau, kad gal ovuliacija blaskosi, paskui buvau pas U, tai sake, kad yra vienas dominuojantis folikulas, bet ne is tolo nepanasus i ovuliavusi, sakiau, kad man skauda pilva ir pan, tai sake, kad galejau ir issigalvoti tuos pozymius, sako kitos net vemia, nuo isivaizduojamo nestumo g.gif

na bet as nestumo neisivaizdavau biggrin.gif galvojau, kad gal ovuliacija ir kaip jos nepraziopsot. pradejau jau tris rytus matuotis temperatura, tai ji man dabar kas ryta sekmingai 1 laipsniu dideja biggrin.gif
ir dar, nusipirkau ARBOR mikroskopa, trecia diena i ji rytais spoksau ir siandien ryte tiksliai maciau prisiraizgiusiu "paparcio lapu" kurie reikstu vaisingas dienas, apsidziaugiau, isbudinau branguji ir nusprendziau veluoti i darba blush-anim-cl.gif
po viso dziaugsmo dar karta i ARBOR paziurejau, tai kazko jis man jokiu lapu nebeparode.. ruduo, tubut nukrito visi wacko.gif tai siandien grizus dar bandysiu paziuret smile.gif gal bus suveseje kokie krumai... verysad.gif
va taip va smile.gif
linkejimai,mergaites 4u.gif
Atsakyti