man atrodo, kad as ir vemciau su dziaugsmu, ir visus maudimus laiminga kenteciau, kad tik pavyktu gauti
tiesa, pas mane cia dejos visokios nesamones organizme, maude pilva, papukai -neprisiliesk, kazkas i vaisingas isskyras buvo panasu,visa kazkokia ne tokia- tai isivaizdavau, kad gal ovuliacija blaskosi, paskui buvau pas U, tai sake, kad yra vienas dominuojantis folikulas, bet ne is tolo nepanasus i ovuliavusi, sakiau, kad man skauda pilva ir pan, tai sake, kad galejau ir issigalvoti tuos pozymius, sako kitos net vemia, nuo isivaizduojamo nestumo
na bet as nestumo neisivaizdavau
galvojau, kad gal ovuliacija ir kaip jos nepraziopsot. pradejau jau tris rytus matuotis temperatura, tai ji man dabar kas ryta sekmingai 1 laipsniu dideja
ir dar, nusipirkau ARBOR mikroskopa, trecia diena i ji rytais spoksau ir siandien ryte tiksliai maciau prisiraizgiusiu "paparcio lapu" kurie reikstu vaisingas dienas, apsidziaugiau, isbudinau branguji ir nusprendziau veluoti i darba
po viso dziaugsmo dar karta i ARBOR paziurejau, tai kazko jis man jokiu lapu nebeparode.. ruduo, tubut nukrito visi
tai siandien grizus dar bandysiu paziuret
gal bus suveseje kokie krumai...
va taip va
linkejimai,mergaites