Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

gidryte pati gal negerk be priežiūros, nes gal tau nuo jo nieko gero nebus, tik savo organizmą nualinsi, bet čia tik mano nuomonė. O aš galvojau, kad užsienyje geriau gydo, bet pasirodo, kad ne taip. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Basėtė @ 2006 10 10, 11:39)
gidryte pati gal negerk be priežiūros, nes gal tau nuo jo nieko gero nebus, tik savo organizmą nualinsi, bet čia tik mano nuomonė. O aš galvojau, kad užsienyje geriau gydo, bet pasirodo, kad ne taip. g.gif

tai as lietuvoj kai buvau vasara buvau kaune esancioj VK pas gydytoja vyra, tik neatsimenu pavardes blush2.gif ir mes kalbejom, kad taip darysim, kad bandysiu taip aklai gerti, o kai kita karta grisiu eisiu pasiziureti, kas ir kaip, nes kaip tik gristu kaledom, tai ziuresim kas ir kaip blush2.gif as pati tikrai nedarysiu nieko aklai be gydytojo liepimo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(varliukas @ 2006 10 10, 13:58)
Sveikutes, policistukes. Sitos diagnozes tikrai nereiktu bijoti, as kai suzinojau irgi buvau labai isibaiminusi, taciau pastojau po pirmos stimuliacijos clostilbegytu.

Mano svoris normalus, plaukuotumas nepadidejes smile.gif
Siuo metu vaikelio neplanuoju, nes pirmas nestumas nutruko ir daktarai liepe palaukti kuri laika su planavimais  schmoll.gif

Sveikos mergaites,
mano situacija identiska - PKS, po pirmos stimuliacijos clostilbegytu pastojau, apie 8 savaite persileidimas...,
matau, kad ne vienai taip yra buve..., ar tai susije su tuo kad mes policistukes? ar tai tiesiog atsitiktinumas?
beje, norejau paklausti, gal kas is jusu yra buvusios pas Kazanaviciu? gal kokiu atsiliepimu turetumet?
Atsakyti
QUOTE(*gidryte* @ 2006 10 10, 13:26)
nu mano kai tik pradejau mesti svori buvo 95  blush2.gif o ugis tik 168, nuo sausio menesio numeciau 15 tai dabar 80su keliaias simtais gramu  blush2.gif
dziaugiuosi, kad tau taip greitai pasiseke, as buvau pastojusi, kai dar net nezinojau, kad turiu PKS, tik mmm buvo pora kartu i metus, bet dar bijojau kreiptis pas gydytojus, netiketai po 1.5 metu laukimo pastojau, deja nestumas baigesi, kai buvo tik 7 savaiteles  verysad.gif

aš jau maniau man reiks svorio mesti. doh.gif silpnavalė truputį aš, bet dėl tokio tikslo numesčiau dar kokius 5 tikrai lotuliukas.gif aš kažkaip atsimenu, jog būtent man sakė nemesti svorio, nes galimasi riebaliukuose tam tikri mot. hormonai. na jei neklystu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Bur @ 2006 10 10, 14:07)
Sveikos mergaites,
mano situacija identiska - PKS, po pirmos stimuliacijos clostilbegytu pastojau, apie 8 savaite persileidimas...,
matau, kad ne vienai taip yra buve..., ar tai susije su tuo kad mes policistukes? ar tai tiesiog atsitiktinumas?
beje, norejau paklausti, gal kas is jusu yra buvusios pas Kazanaviciu? gal kokiu atsiliepimu turetumet?

na negąsdink... blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Mia @ 2006 10 10, 12:08)
Apie ką? Nesupratau. Baimei duok į dūdą ir pirmyn vaikų daryt  biggrin.gif

juo doh.gif va būtent, nei pradėjau bandyt nei ką, o jau čia baimės visokios...duodu į dūda aš jai, kaip ir liepta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*gidryte* @ 2006 10 10, 11:22)
sveika prisijungusi, as prisimenu, kai pirma karta prisijungiau, buvau nuleidusi rankas ir galvojau, kad jau niekad nepastosiu ir t.t. bet lbai dau vilties suteike bonda, kuri turi nuostabia mergyte  wub.gif tai man lig siol kazakoks pavyzdys, kad ne viskas dar prarasta  wub.gif

blush2.gif blush2.gif cia daugiau pavyzdziu geru yra thumbup.gif thumbup.gif

siaip manirgi liepe svori mest blush2.gif , nas as iki pastojimo gal kokius 5 ir numeciau... bet gal... bet ir tai itariu tik metformino deka blush2.gif

o persleidimas ir policiostines- tai nzn ar itakoja..siaip as nesusidurus su tuom mirksiukas.gif
Atsakyti
aš vis galvoju, kiek to svorio per gaug? KMI apsiskaičiuoti ar kiekvienai individualiai?
kas tas metforminas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elij`a: 11 spalio 2006 - 07:43
QUOTE(elij`a @ 2006 10 11, 08:42)
aš vis galvoju, kiek to svorio per gaug? KMI apsiskaičiuoti ar kiekvienai individualiai?
kas tas metforminas?

man ji skyre endokrinologe ax.gif

nzn, gal pagal kmi blush2.gif as tai turejau virssvori blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2006 10 11, 08:44)
man ji skyre endokrinologe ax.gif

nzn, gal pagal kmi blush2.gif as tai turejau virssvori blush2.gif  blush2.gif

na aišku...tuomet, negausiu aš jo taip lengvai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elij`a @ 2006 10 11, 08:49)
na aišku...tuomet, negausiu aš jo taip lengvai lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
siaip ne viena policistuke cia ji gere ax.gif , bet cia kai itaria kazka (na del ko butetn nevyksta ovuliacija) -dabar bijau net sumeluot... blush2.gif blush2.gif

bet po gimdymo, nors ir po ilgo laikao mmm man atejo pacios -va cia buvau maloniai nustebinta blush2.gif blush2.gif ir kadangi dabar kol kas apie antra leliu negalvoju,tai vel grizau pries diane 36 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elij`a @ 2006 10 11, 07:42)
kas tas metforminas?

Metforminas - tokie vaistukai kurie reguliuoja Insulino gamyba, o Insulinas itakoja kazkokius hormonus. Na bent jau as taip ukiskai supratau is gydytojo pasakymo ax.gif .
Kai kurioms policistukems labai padeda. Manes visai nestimuliavo Clostylbergitas, del to liepe kartu vartoti Metformina. Na bet man padejo tik Gonalis. Rezultate, turiu visa kruva nereikalingu Metformino tableciu ir 5 Clostylbergito tabletes. Jei kam reikia galiu atiduoti. Rasykit i AZ.
Atsakyti
na man irgi buvo sis sindromas ,ilgai nepastojau tada dare laporaskopija ir lb greit pastojau, turiu leliuka, bet dabar vel jauciu nuo latinius pilvo skausmus, negaliu kaip jie nervina mane, bet nenoriu eit pas gyd. nes neturiu kada blink.gif
beje pas mane svoris visada buvo minimalaus dry.gif
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2006 10 11, 10:34)
Metforminas - tokie vaistukai kurie reguliuoja Insulino gamyba, o Insulinas itakoja kazkokius hormonus. Na bent jau as taip ukiskai supratau is gydytojo pasakymo  ax.gif .
Kai kurioms policistukems labai padeda. Manes visai nestimuliavo Clostylbergitas, del to liepe kartu vartoti Metformina. Na bet man padejo tik Gonalis. Rezultate, turiu visa kruva nereikalingu Metformino tableciu ir 5 Clostylbergito tabletes. Jei kam reikia galiu atiduoti. Rasykit i AZ.

uo, kiek smagumynų laukia tuomet įtariu manęs dar doh.gif
Atsakyti