Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(blndz @ 2006 11 13, 19:40)
na ir ką jūs sau galvojat, kaip ir prisakėt, nusipirkau testą ir neištvėriau iki ryt ryto  smile.gif taigi, panašu, kad IVF pinigų taupyt nebereiks smile.gif tpfiu tpfiu tpfiu, kad tik tie du brūkšniukai nemeluotų.

Cha cha cha, kolege smile.gif Smagūs šitie "ciklo sutrikimai", ane? smile.gif

Pasidaryk rytoj HCG (Geromedoj kokioj, greitai bus), ryt aptarsim.

Sveikinimai, tikiu kad testas nemeluoja.
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2006 11 13, 19:40)
na ir ką jūs sau galvojat, kaip ir prisakėt, nusipirkau testą ir neištvėriau iki ryt ryto  smile.gif taigi, panašu, kad IVF pinigų taupyt nebereiks smile.gif tpfiu tpfiu tpfiu, kad tik tie du brūkšniukai nemeluotų.

nu geras thumbup.gif sveikinu 4u.gif Tiesą sakant buvau kokių 80 proc. tikra kad tu visgi nėščia. Tai duphastono nepamiršk, kol pas gydytojus eisi mirksiukas.gif
Atsakyti
Pavarot panos biggrin.gif BLNDZ thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
uoj, tikrai, dar ir duphastoną reikia gerti. nu visai. kol kas dar niekuo netikiu ir baigiu skylę pražiūrėti tarp tų brūkšnelių.
o jeigu geromedoj nuo pat ryto užsirašysiu, tai ten kada jau man pasakys rezultatą? ir ką man užsirašant sakyt, tipo, kad kraujo tyrimas nėštumui nustatyti ar kaip?
netikiu, kad tai tiesa cool.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2006 11 13, 19:55)
uoj, tikrai, dar ir duphastoną reikia gerti. nu visai. kol kas dar niekuo netikiu ir baigiu skylę pražiūrėti tarp tų brūkšnelių.
o jeigu geromedoj nuo pat ryto užsirašysiu, tai ten kada jau man pasakys rezultatą? ir ką man užsirašant sakyt, tipo, kad kraujo tyrimas nėštumui nustatyti ar kaip?
netikiu, kad tai tiesa  cool.gif

nueik sakyk noriu HCG tyrimo, atsakyma galėsi sužinot telefonu po dviejų val., o gal ir anksčiau.
Tiesa tiesa, ryt įsitikinsi 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2006 11 13, 19:55)
netikiu, kad tai tiesa  cool.gif

Aha, kaip Mia sako - nereik jokių užsirašymų. Šauni ten iš ryto, popiet raportuoji čia apie pasiekimus smile.gif
Atsakyti
Nu naujienos thumbup.gif !!!!!!!!! Sveikinimai didžiausi, čia tai smagu!!! Tikrai manau, kad kraujas tą patį rodys. Labai džiaugiuosi už naująją nestuke.gif
Nu čia tai įkvėpei mums visoms vilties, laikykis ir toliau taip wub.gif
Papildyta:
Aš šiandien pas gydytoja buvau. Tai kažkaip nuramino, sakė, nėr čia nieko blogo. Nėr ko stresuot, viskas patvarkoma. Išrašė kažkokių tablečių su progesteronu ir liepė šešis mėnesius gerti, o jei nieko, tai ateiti ir toliau kažka darys. Šiaip ji įtaria, kad man ovuliacija vis dėl to vyksta, tik reikia ją padažninti. Liepė gyventi ramiai, ir laukti 2.gif
Tai žodžiu, gryžom patenkinti, žiūresim kas čia bus, bet ji tai visai nesureagavo, kad čia kas blogo.
Papildyta:
Tiesa, o kaip elij`a sveikata, ar jau pagėrėjo nors kiek?
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2006 11 13, 18:40)

nu va kaip saunu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ale ziuriu nestukiu daugeja cia thumbup.gif
tiesa merginos gal kuri domites sapnais? labai jau keista sapna sapnavau noreciau pasiaiskinti ale nerandu su kuo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2006 11 13, 20:40)

super!!!!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

kuo nuosirdziausiai sveikinu tave Blindz ir linkiu, kad tai butu tikra tiesa! nes manieji du bruksneliai visgi mane apgavo, nors jau buvau devintam danguj.. tikrai nenoriu taves nuteikti kaip nors ne taip! 4u.gif

tikiu, kad tavasis teisybe rodo!
prisijungiu prie visu sveikinimu tapus nestuke.gif

tikrai suteiki mums vilties biggrin.gif

kai pamaciau tavo zinute, tai net siurpuliukai nubego smile.gif
SUPER!!!!
Atsakyti
nu jūs įsivaizduojat, geromedoj aparatas sugedo, kuris nustatinėja, tai liepė apie pietus skambinti...
taigi, lekiu už 15 min. į grybo kliniką ir tada bus dvi labai neramios valandos... tikiuosi palaikysite mane, kad ir taip trumpai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2006 11 14, 09:48)
nu jūs įsivaizduojat, geromedoj aparatas sugedo, kuris nustatinėja, tai liepė apie pietus skambinti...
taigi, lekiu už 15 min. į grybo kliniką ir tada bus dvi labai neramios valandos... tikiuosi palaikysite mane, kad ir taip trumpai  blush2.gif

SVEIKINIMAI DIDELIAUSI user posted image
labai smagu, šaunuole clap.gif clap.gif clap.gif
palaikysim būtinai. mirksiukas.gif
Atsakyti
nu va, liko laukti net 50 minučių smile.gif dabar jau pradeda vaidentis, kad visi sveikinimai be reikalo ir bus čia viskas blogai.
Atsakyti