Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

reiks mėginti.
beje skauda pilvo apačią. kai tik baigiau gerti KT po kelių dienų pastebėjau g.gif ir taip maudzia tai viena tai kita puse. Maniau viena, kazkaip kai ilgai maudzia atrodo, jog ir kitą doh.gif kaži...kas čia g.gif
Atsakyti
QUOTE(elij`a @ 2006 11 05, 13:31)
va va, vienas iš apsoliučiai natūralių būdų, kurį pirmiausia man liepė gyd. nelabai duoda rezultatų jaučiu... net nežinau, kažin ar iškart daro IUI su stimuliacija ar vėl lieps be IUI su stimuliacija vien. Viską po truputį išmėginti. g.gif

nepergyvenk... as dvi stimuliacijas turejau..vienoj uzaugo net du kiausineliai taciau naturaliai nepavyko pagaut..antroji stimuliacija su tokia pat doze nieko neisstimuliavo doh.gif doh.gif tada buvo pertrauka, kaip minejau mirksiukas.gif sekminga blush2.gif thumbup.gif

QUOTE(godulia @ 2006 11 05, 21:49)

gal tos policistines ner taip jau blogai?

bent is sito viso skyriaus patirties, utai policistukiu problema viena is lengviausiai pataisomu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Bonda, ten tavo Saulytė su ciuckiu taip meiliai susiglaudus? Gražu nu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kojines2 @ 2006 11 07, 12:25)
Bonda, ten tavo Saulytė su ciuckiu taip meiliai susiglaudus? Gražu nu  lotuliukas.gif

aha, mano blush2.gif blush2.gif du vaikai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2006 11 07, 11:28)
aha, mano blush2.gif  blush2.gif du vaikai lotuliukas.gif

Šuva taip pasiaukojančiai kantriai laikosi smile.gif Ale matyt iš meilės Mažiausiai. bigsmile.gif
Atsakyti
Kojines2 ...prašau, apkrėsk mane ką blush2.gif siaubas kaip smagu wub.gif wub.gif wub.gif sveikinu
Atsakyti
QUOTE(elij`a @ 2006 11 07, 21:38)
Kojines2 ...prašau, apkrėsk mane ką blush2.gif  siaubas kaip smagu wub.gif  wub.gif  wub.gif sveikinu

Krečiu, gaudyk nestuke.gif nestuke.gif smile.gif
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Kojines2 @ 2006 11 08, 00:03)
Krečiu, gaudyk  nestuke.gif  nestuke.gif  smile.gif
Ačiū.

gaudau biggrin.gif 4u.gif einu vyrui pranešt, ką pagavu lotuliukas.gif
Atsakyti
kojines, va tau ir ciklo sutrikimas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sveikinimai nuosirdziausieji thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2006 11 08, 09:40)
kojines, va tau ir ciklo sutrikimas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif sveikinimai nuosirdziausieji thumbup.gif

Aha, kai sutriko tai sutriko lotuliukas.gif Galit dabar žvengt iš manęs lotuliukas.gif

Ačiū Bonda.
Atsakyti
Sveikinu ir as kuo nuosirdziausiai Kojines2, kad ir naujoke esu, ir nelabai dar cia gaudausi, bet dziaugiuosi, tai is visos sirdies. Vis skaitau ir skaitau vyrui, kaip neseniai rasei, kad viska isbandei ir viskas jau atsibode, o dabar, se tau nestuke.gif Net apsiverkiau is laimes. Lunkiu taip visa nestuma dziaugtis paciai ir kitiems ta dziaugsma dalinti!
Atsakyti
drinks_cheers.gif thumbup.gif šaunuoliai.
QUOTE(nainen @ 2006 11 08, 13:34)
Sveikinu ir as kuo nuosirdziausiai Kojines2, kad ir naujoke esu, ir nelabai dar cia gaudausi, bet dziaugiuosi, tai is visos sirdies. Vis skaitau ir skaitau vyrui, kaip neseniai rasei, kad viska isbandei ir viskas jau atsibode, o dabar, se tau  nestuke.gif  Net apsiverkiau is laimes. Lunkiu taip visa nestuma dziaugtis paciai ir kitiems ta dziaugsma dalinti!

Vat dabar aš pasimetus, dėjavau jums, jog skauda pilvo apačią...o šiandien kaip ranka nuėmė...jokio skausmo, net nejaučiu blink.gif
Atsakyti