reiks mėginti.
beje skauda pilvo apačią. kai tik baigiau gerti KT po kelių dienų pastebėjau ir taip maudzia tai viena tai kita puse. Maniau viena, kazkaip kai ilgai maudzia atrodo, jog ir kitą kaži...kas čia
QUOTE(elij`a @ 2006 11 05, 13:31)
va va, vienas iš apsoliučiai natūralių būdų, kurį pirmiausia man liepė gyd. nelabai duoda rezultatų jaučiu... net nežinau, kažin ar iškart daro IUI su stimuliacija ar vėl lieps be IUI su stimuliacija vien. Viską po truputį išmėginti.
nepergyvenk... as dvi stimuliacijas turejau..vienoj uzaugo net du kiausineliai taciau naturaliai nepavyko pagaut..antroji stimuliacija su tokia pat doze nieko neisstimuliavo tada buvo pertrauka, kaip minejau sekminga
QUOTE(godulia @ 2006 11 05, 21:49)
bent is sito viso skyriaus patirties, utai policistukiu problema viena is lengviausiai pataisomu
Bonda, ten tavo Saulytė su ciuckiu taip meiliai susiglaudus? Gražu nu
QUOTE(Kojines2 @ 2006 11 07, 12:25)
Bonda, ten tavo Saulytė su ciuckiu taip meiliai susiglaudus? Gražu nu
aha, mano du vaikai
QUOTE(bonda @ 2006 11 07, 11:28)
aha, mano du vaikai
Šuva taip pasiaukojančiai kantriai laikosi Ale matyt iš meilės Mažiausiai.
Kojines2 ...prašau, apkrėsk mane ką siaubas kaip smagu sveikinu
QUOTE(elij`a @ 2006 11 07, 21:38)
Kojines2 ...prašau, apkrėsk mane ką siaubas kaip smagu sveikinu
Krečiu, gaudyk
Ačiū.
QUOTE(Kojines2 @ 2006 11 08, 00:03)
gaudau einu vyrui pranešt, ką pagavu
QUOTE(bonda @ 2006 11 08, 09:40)
kojines, va tau ir ciklo sutrikimas sveikinimai nuosirdziausieji
Aha, kai sutriko tai sutriko Galit dabar žvengt iš manęs
Ačiū Bonda.
Sveikinu ir as kuo nuosirdziausiai Kojines2, kad ir naujoke esu, ir nelabai dar cia gaudausi, bet dziaugiuosi, tai is visos sirdies. Vis skaitau ir skaitau vyrui, kaip neseniai rasei, kad viska isbandei ir viskas jau atsibode, o dabar, se tau Net apsiverkiau is laimes. Lunkiu taip visa nestuma dziaugtis paciai ir kitiems ta dziaugsma dalinti!
šaunuoliai.
Vat dabar aš pasimetus, dėjavau jums, jog skauda pilvo apačią...o šiandien kaip ranka nuėmė...jokio skausmo, net nejaučiu
QUOTE(nainen @ 2006 11 08, 13:34)
Sveikinu ir as kuo nuosirdziausiai Kojines2, kad ir naujoke esu, ir nelabai dar cia gaudausi, bet dziaugiuosi, tai is visos sirdies. Vis skaitau ir skaitau vyrui, kaip neseniai rasei, kad viska isbandei ir viskas jau atsibode, o dabar, se tau Net apsiverkiau is laimes. Lunkiu taip visa nestuma dziaugtis paciai ir kitiems ta dziaugsma dalinti!
Vat dabar aš pasimetus, dėjavau jums, jog skauda pilvo apačią...o šiandien kaip ranka nuėmė...jokio skausmo, net nejaučiu