Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(Ūlla @ 2006 11 04, 17:06)
Nesupratai mirksiukas.gif Organizmas yra įtampoje ir mm dėl to vėluoja, tu tos įtampos gal ir nejauti doh.gif Man ir prieš pradedant gerti KT ir prieš patį IVF mm vėlavo,o po IVF atėjo per daug greitai verysad.gif

Supratau mirksiukas.gif Tu teisi, nejaučiu. Nes jei jau dabar ta įtampa tipo yra, tai ką jau sakyti kai eisim "prie reikalo".

Ir išvis - po metų tąsymosi su IUI ir IVF, žodis "įtampa" išvis praranda prasmę, viskas pereina į nuolatinę neišspręsto klausimo būseną ir tiek. Bet čia jau kita tema. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kojines2: 04 lapkričio 2006 - 17:15
meriginos o kada gerti duphastoną reikia? Velnias jau pamirša ką prieš kelis mėn. sakė gyd. Lygtais iššifravau 35 dieną...bet kaip čia? blink.gif Jaučiu reiks ją trukdyt skambinant doh.gif
Atsakyti
man cia toks klausimelis iskilo, nelabai gaudausi, bet norejau paklausti, tai Kojines2, kaip suprantu zada daryti dirbtini apvaisinima, o ovuliacijos stimuliacijas jau bande ir nesigavo, ar del kazkokiu priezasciu ju nedare?
Atsakyti
QUOTE(elij`a @ 2006 11 04, 21:08)
meriginos o kada gerti duphastoną reikia? Velnias jau pamirša ką prieš kelis mėn. sakė gyd. Lygtais iššifravau 35 dieną...bet kaip čia? blink.gif Jaučiu reiks ją trukdyt skambinant doh.gif

o kur tu čia šifravai, recepte?

QUOTE(nainen @ 2006 11 04, 23:16)
man cia toks klausimelis iskilo, nelabai gaudausi, bet norejau paklausti, tai Kojines2, kaip suprantu zada daryti dirbtini apvaisinima, o ovuliacijos stimuliacijas jau bande ir nesigavo, ar del kazkokiu priezasciu ju nedare?

atsiprašau kad už Dvi Kojines atsakau, bet man rodos stimuliacijas ji jau praėjo... Deja būna ir taip, kad mergaitės su policistinėm daro IVFus, kartais dar ir dėl to, kad vyrai turi kokių nors bėdų su sperma.
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2006 11 04, 23:39)
o kur tu čia šifravai, recepte?

jo aš čia recepte šifravau. Matyt reiks pasiskambinti, nes aš ramiai taip sėdžiu, sakau gal 35 dienosm po pirmos paskutinių mmm dienos?
Atsakyti
QUOTE(nainen @ 2006 11 04, 22:16)

Nainen, man kažkaip atrodo, kad painiojamės mes kažkiek čia sąvokose arba "procesuose". smile.gif

Stimuliacijas aš dariau visada, kai ruošiausi IUI ar tam kolkas vieninteliam IVF. Tiesiog kad kiaušidės teiktųsi pagamint kokybiškų kiaušialąsčių ir kad po to garantuotai įvyktų ovuliacija.
O tu galbūt turi omeny stimuliaciją ir "natūralų procesą" su vyru po ovuliacijos? Dariau ir aš taip vieną ciklą, bet nulis rezultato.

Merginos su policistinėm sprendžia reikalą įvairiai - kas bando "natūraliai" (pastimuliavus ovuliaciją), kas IUI (irgi su stimuliacija), arba jei jau pavargsta nuo viso to jau minėto - griebiasi IVF, kaip didesnę tikimybę duodančio reikalo (+ stimuliacija).
O vyras mano sveikas kaip arklys, čia aš stabdau. cool.gif

Ar aiškiau?

Atsakyti
Aciu labai uz info, mat as vis dar laukiu vizito pas gydytoja, nezinau ka ji rekomenduos, tai ir svieciuosi po truputi, ko man paciai gali prireikti.
Linkiu didziausios sekmes si karta! Turi pasisekti!
Atsakyti
QUOTE(Kojines2 @ 2006 11 05, 12:39)
Nainen, man kažkaip atrodo, kad painiojamės mes kažkiek čia sąvokose arba "procesuose".  smile.gif

Stimuliacijas aš dariau visada, kai ruošiausi IUI ar tam kolkas vieninteliam IVF. Tiesiog kad kiaušidės teiktųsi pagamint kokybiškų kiaušialąsčių ir kad po to garantuotai įvyktų ovuliacija.
O tu galbūt turi omeny stimuliaciją ir "natūralų procesą" su vyru po ovuliacijos? Dariau ir aš taip vieną ciklą, bet nulis rezultato.

Merginos su policistinėm sprendžia reikalą įvairiai - kas bando "natūraliai" (pastimuliavus ovuliaciją), kas IUI (irgi su stimuliacija), arba jei jau pavargsta nuo viso to jau minėto - griebiasi IVF, kaip didesnę tikimybę duodančio reikalo (+ stimuliacija).
O vyras mano sveikas kaip arklys, čia aš stabdau. cool.gif

Ar aiškiau?

va va, vienas iš apsoliučiai natūralių būdų, kurį pirmiausia man liepė gyd. nelabai duoda rezultatų jaučiu... net nežinau, kažin ar iškart daro IUI su stimuliacija ar vėl lieps be IUI su stimuliacija vien. Viską po truputį išmėginti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(elij`a @ 2006 11 05, 12:31)
va va, vienas iš apsoliučiai natūralių būdų, kurį pirmiausia man liepė gyd. nelabai duoda rezultatų jaučiu... net nežinau, kažin ar iškart daro IUI su stimuliacija ar vėl lieps be IUI su stimuliacija vien. Viską po truputį išmėginti. g.gif

Siūlau nesukti sau galvos "kas bus, kodėl taip o ne kitaip..." - kiekvienas atvejis yra labai individualus. Pasitikėk gydytoja, jos ir klausyk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kojines2 @ 2006 11 05, 18:53)
Siūlau nesukti sau galvos "kas bus, kodėl taip o ne kitaip..." - kiekvienas atvejis yra labai individualus. Pasitikėk gydytoja, jos ir klausyk smile.gif

žinoma, reiks jos ir klausyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, merginos, noriu ir vel susmezuoti sitam skyrelyje. 4u.gif
kazkaip po to, kai mane apgavo testas parodydamas dvi juosteles, o rezultate nieko, ipratau lankytis supermamu puslapyje, skaitineju vis, svieciuosi blink.gif
primenu, as irgi policistuke, bet kol kas neprarandu vilties, mano mamai buvo tas pats, o esu ir as, ir dar broli turiu smile.gif mano draugei irgi tas pats, bet kas trys, keturi metai-dvi nuostabios dukrytes smile.gif
gal tos policistines ner taip jau blogai? (cia tokios mintys is nevilties apima:) susitaupo ant apsaugos priemoniu lotuliukas.gif menesines nekamuoja kas menesi biggrin.gif
juokai juokais, bet ir as baisiausiai laukiu mazylio ir svajoju persikraustyti i nestukiu skyreli, laukiu vizito pas Usoniene, ziuresim ka papasakos. kad ir kaip noretusi naturaliai uzkibt, gal gamtai reiks truputi padeti..

nepraraskim vilties! sekmes mums visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elij`a @ 2006 11 05, 13:31)

Man stimuliacija su IUI nesigavo, o vat stimuliacija be IUI buvo labai vaisinga smile.gif
Reikia viską išmėginti mirksiukas.gif
Atsakyti