Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

nu matai, Dvi Kojinės, aš lygiai taip pat galvodavau, kad tik kitom tai nutinka, kad tai ne man, kad be visokių IUIIVFų man be šansų. Aišku porą metų taip ir buvo cool.gif
Kai po metų darysim antrą, jau galvosiu kad kiekvienas ciklas yra didžiulis šansas smile.gif Ir kad tikrai kada nors pastosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2006 10 29, 19:09)
nu matai, Dvi Kojinės,

Tu teisi, Mia, tu teisi...

Žinai, ne į temą visai, ale pagalvojau, kad "Dvi Kojinės" skamba kaip indėnų skvo vardas lotuliukas.gif Cool, vienžo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kojines2 @ 2006 10 29, 20:56)
"Dvi Kojinės" skamba kaip indėnų skvo vardas  lotuliukas.gif  Cool, vienžo  cool.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2006 10 29, 18:24)
jo, netyčiukas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
mėnesį prieš pastojant buvo hiperstimuliacija, turėjau 16 folikulų  doh.gif darėm iui, neišėjo. norėjau viską mest ir vėl pagert kt. Bet paidukė ir kitos mergaitės įkalbėjo negert ir ohoho - iškart stebuklas  wub.gif
tai va, taip išeina kad Rusnė forumo vaikas  biggrin.gif

netyciukas lotuliukas.gif gerai cia lotuliukas.gif
a, prisiminiau blush2.gif ax.gif - del KT atkalbinejimo thumbup.gif

buna buna stebuklu - mes ir per tipo pertrauka pagavom thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2006 10 30, 11:32)
netyciukas lotuliukas.gif gerai cia lotuliukas.gif
a, prisiminiau blush2.gif  ax.gif -  del KT atkalbinejimo thumbup.gif

buna buna stebuklu - mes ir per tipo pertrauka pagavom thumbup.gif  wub.gif

sekasi, gi wub.gif
Atsakyti
o kodėl taip užstrigome... 4u.gif nenori bendrauti merginos blush2.gif
Atsakyti
Nervas nelaiko. Nesulaukių tų prakeiktų mmm, pradėčiau gerti KT ir ruoščiaus IVF. O dabar - 40 dienų ir nieko. Testas rodo špygą.

Nekenčiu tų policistinių.
Atsakyti
O dufastoną bandei gerti?
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2006 11 04, 15:23)
O dufastoną bandei gerti?

Nea, varysiu pas gyd. kitą savaitę. Tai jaučiu jį ir paskirs. Bet pati gydytis nesiimu...
Atsakyti
QUOTE(Kojines2 @ 2006 11 04, 14:21)
Nervas nelaiko. Nesulaukių tų prakeiktų mmm, pradėčiau gerti KT ir ruoščiaus IVF. O dabar - 40 dienų ir nieko. Testas rodo špygą.

Nekenčiu tų policistinių.

Čia ne vien dėl to, ir dėl įtampos neateina mm, ypač prieš IVF doh.gif Mano ciklas ledinis, vos ne valandų tikslumu draugės ateina verysad.gif Bet prieš IVF laukiau kaip reikalas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2006 11 04, 16:28)
Čia ne vien dėl to, ir dėl įtampos neateina mm, ypač prieš IVF doh.gif Mano ciklas ledinis, vos ne valandų tikslumu draugės ateina verysad.gif Bet prieš IVF laukiau kaip reikalas doh.gif

Tai IVF man gruodžio mėnesį, kokia įtampa smile.gif
Įtampa yra kai lauki - užkibau-neužkibau, na čia mano supratimu. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kojines2: 04 lapkričio 2006 - 17:03
QUOTE(Kojines2 @ 2006 11 04, 16:58)
Tai IVF man gruodžio mėnesį, kokia įtampa smile.gif
Įtampa yra kai lauki - užkibau-neužkibau, na čia mano supratimu.  g.gif

Nesupratai mirksiukas.gif Organizmas yra įtampoje ir mm dėl to vėluoja, tu tos įtampos gal ir nejauti doh.gif Man ir prieš pradedant gerti KT ir prieš patį IVF mm vėlavo,o po IVF atėjo per daug greitai verysad.gif
Atsakyti