Ka padarysi... pati pasisakei, kad esi IT nerastinga. Mano klaviaturoje irgi neturi lietuvisku raidziu, bet kai jau labai reikia atsirenku kur kokia lietuviska raide. Tik viisokiom durnem nesiruosiu tai irodinet.
QUOTE(l.jelena @ 2009 01 28, 22:57)
As tai asmeniskai bandziau spresti labai rimta problema: mane nedviprasmiskai siame forume izeide. Bet va priejau isvados, kad siame forume galima kieviena kamilytepavadinti durne ir uz tai jokiu bausmiu negaut.
O pati ko taip ardaisi?
As tai asmeniskai bandziau spresti labai rimta problema: mane nedviprasmiskai siame forume izeide. Bet va priejau isvados, kad siame forume galima kieviena kamilyte pavadinti durne ir uz tai jokiu bausmiu negaut.
O kaip gi dar kitaip pavadinsi kazkokia tai mamelka, kuri atejo i rimta tema, ir neisigilinus i jos esme komentarus zeria.
Šiaip jau įvykus bet kokiam įvykiui turėtų būti skambinama policijai. Ir tai aš traktuoju ne kaip skundimą, nesvarbu, ar tik bakstelėjo, ar 3 žmones nutrėškė
Ania? Net ir blynam prisvilus, skambint policijai? Juk tai toks ĮVYKIS
Ot, velnias, veltui pensininkei, kuri stuktelėjo į farkopą, dovanojom, ir policijos su B nekvietėm Kad tik būčiau žinojus.. Nu velnias, velnias, kokie mes negeri, kad policijos nekvietėm