Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlau skirti nuobaudas

QUOTE(Rucelie @ 2004 09 28, 14:35)
man irgi uzstrigo, ypac kai kazkuri mamyte pasiepe, kad tuoj ir kojines devetas pradesim pardavinet  unsure.gif kas ka turi, tas parduoda, musu reikalas pirkt ar ne, o izeidinet...  g.gif ne tam gi cia tas forumas, kad viena kita purvais drabstytume.

drinks_cheers.gif .

QUOTE(SuperMama @ 2004 09 29, 20:06)
Tikriausiai teks sukurti papildomą taisyklę dėl piktų komentarų skelbimų lentoje.  wink.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na aš suprantu, kad nemalonu, tačiau kartais žmogus būna pašiepiamiamas visai netyčia. Gal reikėtų nesmerkt, o tiesiog gražiai ir mandagiai paaiškint, kad įvyko taip ir taip ir mes norėtumėme, kad daugiau tai nepasikartotu wink.gif O dėl tų kojinių tai neimk į širdį. Dar ne to žmonės pasako ir svarbiausia,kad dažniausiai jie lepteli visai netyčia! Taigi jau koki milijoninį kartą kartoju-nesipykime!!!!!!!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Misse @ 2008 08 08, 15:54)
Na aš suprantu, kad nemalonu, tačiau kartais žmogus būna pašiepiamiamas visai netyčia. Gal reikėtų nesmerkt, o tiesiog gražiai ir mandagiai paaiškint, kad įvyko taip ir taip ir mes norėtumėme, kad daugiau tai nepasikartotu wink.gif O dėl tų kojinių tai neimk į širdį. Dar ne to žmonės pasako ir svarbiausia,kad dažniausiai jie lepteli visai netyčia! Taigi jau koki milijoninį kartą kartoju-nesipykime!!!!!!!!!! 4u.gif

yra asmenų, kurie tokius komentarus numeta tikrai ne netyčia schmoll.gif skelbimų lentoje mačiau kaip vienas narys daug kur tokių negražių frazių prisakęs doh.gif bet pyktis tai tikrai nereikia drinks_cheers.gif
Atsakyti
koliojimasis ir prasivardžiavimas - manau pasiginčyti galima ir gražiau, jei žmogui kas nepatinka
Atsakyti
As uz nuobaudas, nes tikrai buna beskaitant matosi, kad ne netycia, bet specialiai izeidzia zmogu blink.gif ir tikrai yra norima mazemint ir iskaudint verysad.gif Toks jausmas, kad dauguma teina i foruma, islieja visa pikti susikaupusi, ir poto vaiksto sau laimingi, bet kai kurie zmones yra jautresni ir forumo postus priima giliai i sirdi.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 08 09, 14:36)
koliojimasis ir prasivardžiavimas - manau pasiginčyti galima ir gražiau, jei žmogui kas nepatinka

Bet čia, nuorodoje, tai riebiai motera pasisakė... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2008 08 19, 00:27)
Bet čia, nuorodoje, tai riebiai motera pasisakė... blink.gif

na buna ir riebiau irnesakyk.gif, mane tai tas komentaras net prajuokino hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 09 05, 10:21)
na buna ir riebiau irnesakyk.gif, mane tai tas komentaras net prajuokino hihihi.gif

Žinau, esu skaičiusi ir aš riebesnių, bet imti ir taip tėkšti veidan savo nuomonę ir dar įgnybus pasukti... blink.gif Baisu, kad darosi. unsure.gif Žmonės išsikrauna forumuose, kad realiam gyvenime būtų blaivesnio proto. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyteerika @ 2008 07 29, 18:26)

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 09 05, 09:21)

thumbup.gif niu tirkai juokinga paskaityt buvo tas blevyzgas tongue.gif
Atsakyti
o cia moteriske taip uzvele,kad net baisu blink.gif
pravardziavimasis
prasivardziuotoja tania
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hippy_girl: 09 rugsėjo 2008 - 23:27
QUOTE(hippy_girl @ 2008 09 09, 23:25)
o cia moteriske taip uzvele,kad net baisu  blink.gif
pravardziavimasis
prasivardziuotoja tania

neradau kur prasivardžiuotų g.gif