Aurėja, ačiū už nuomonių išklausymą ir paskelbimą apie konkursą iš anksto
Dar pagalvojau, kad būtų įdomus ir linksmas konkursas "mažieji šnekučiai". Juk kiekvienas vaikas pasako įdomių frazių, mamos jų daug gali papasakoti. Gal galėtume išrinkti "SM šnekutį", ar "mėnsio frazę"
Kiekvieno gamtos gyvo sutvėrimo vyriausias tikslas yra gimdyti kitus tokius pat sutvėrimus, kaip jisai pats
Dar pagalvojau, kad būtų įdomus ir linksmas konkursas "mažieji šnekučiai". Juk kiekvienas vaikas pasako įdomių frazių, mamos jų daug gali papasakoti. Gal galėtume išrinkti "SM šnekutį", ar "mėnsio frazę"
patiktų konkursas "netemk lūpos-prilis(arba mašinytės pritaškys)"(čia priklausomai nuo to kurią lūpą-viršutinę ar apatinę tempia).juk taip dažnai zuikiai lūpa virpina,o atrodo taip žavingai:)
O gal išeitų pamąstyti apie dar vieną konkkursą žindymo tema....
juk besilaukiančioms konkursai skelbiami beveik kasmet, o vat žindomų kūdikėlių nuotraukos buvo tik pačiame pirmąjame. O juk tai tokios šiltos ir jaukios akimirkos .
aš noriu pasiųlyti konkursą "kaip du vandens lašai" galima dvyniams, arba kai vaikai labai panašūs į savo vyresnius brolius, arba į tėvelius kai buvo maži
aš noriu pasiųlyti konkursą "kaip du vandens lašai"
galima dvyniams, arba kai vaikai labai panašūs į savo vyresnius brolius, arba į tėvelius kai buvo maži
aš noriu pasiųlyti konkursą "kaip du vandens lašai"
galima dvyniams, arba kai vaikai labai panašūs į savo vyresnius brolius, arba į tėvelius kai buvo maži
o man ta irgi patinka:) kadangi esu ish dvyniu...tai pasaka o ne tema:)
arba zinau kita gera tema "asaru pakalne " Kiek galima ziuret i vaikuchius su shypsenom:) reikia ir ashras pamatyt kada nors:)