Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlome temas foto konkursams

Aurėja, ačiū už nuomonių išklausymą ir paskelbimą apie konkursą iš anksto aciuks.gif

Dar pagalvojau, kad būtų įdomus ir linksmas konkursas "mažieji šnekučiai". Juk kiekvienas vaikas pasako įdomių frazių, mamos jų daug gali papasakoti. Gal galėtume išrinkti "SM šnekutį", ar "mėnsio frazę" bigsmile.gif
Atsakyti
Gal galima būtų pasiūlyti temą foto konkursui "Mūsų rankdarbiai mažiesiems" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2006 11 09, 10:46)
Jums, ir dar daugeliui anksčiau siūliusių šią temą,  panorėjus - pirmadienį pakviesime mažuosius pupuliukus į maudynių konkursą!  bigsmile.gif

oi laukiam laukiam, konkursėlio laukiam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kvaki @ 2006 11 09, 19:59)
Dar pagalvojau, kad būtų įdomus ir linksmas konkursas "mažieji šnekučiai". Juk kiekvienas vaikas pasako įdomių frazių, mamos jų daug gali papasakoti. Gal galėtume išrinkti "SM šnekutį", ar "mėnsio frazę"  bigsmile.gif

man irgi patiktų toks konkursėlis thumbup.gif pagalvosim mirksiukas.gif
Atsakyti
o gal tema galetu buti tiesiog linksmos akimirkos.... juk tokios nuotraukos niekad nesibaigia..... blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Būtu puiku
Atsakyti
VALGYSIU JAU PATS manau būtu šaunu,ar ne? thumbup.gif
Atsakyti
patiktų konkursas "netemk lūpos-prilis(arba mašinytės pritaškys)"(čia priklausomai nuo to kurią lūpą-viršutinę ar apatinę tempia).juk taip dažnai zuikiai lūpa virpina,o atrodo taip žavingai:) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxxx: 12 lapkričio 2006 - 23:55
O gal išeitų pamąstyti apie dar vieną konkkursą žindymo tema.... ax.gif

juk besilaukiančioms konkursai skelbiami beveik kasmet, o vat žindomų kūdikėlių nuotraukos buvo tik pačiame pirmąjame.
O juk tai tokios wub.gif šiltos ir jaukios akimirkos .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J.E. Aistė&Julijonas: 13 lapkričio 2006 - 00:32
aš noriu pasiųlyti konkursą "kaip du vandens lašai"
galima dvyniams, arba kai vaikai labai panašūs į savo vyresnius brolius, arba į tėvelius kai buvo maži rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2006 11 14, 13:29)
galima dvyniams, arba kai vaikai labai panašūs į savo vyresnius brolius, arba į tėvelius kai buvo maži  rolleyes.gif

Butu idomu i tevelius, mazus. Tik reiktu 2 nuotraukas sulipinti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2006 11 14, 14:29)
galima dvyniams, arba kai vaikai labai panašūs į savo vyresnius brolius, arba į tėvelius kai buvo maži  rolleyes.gif

o man ta irgi patinka:) kadangi esu ish dvyniu...tai pasaka o ne tema:)
arba zinau kita gera tema "asaru pakalne " Kiek galima ziuret i vaikuchius su shypsenom:) reikia ir ashras pamatyt kada nors:)
Atsakyti