o aš vis tikiuosi su gyvunais temos

QUOTE(Rhealife @ 2007 12 19, 19:49)

Labai faina mintis
, galėtų vadintis kaip nors "Gymūnų kalba", tai manau būtu labai linksmą, nes kaip autorius interpretuoja vieną ar kitą pagautą momentą

QUOTE(Erszebeth @ 2007 12 19, 21:19)

labai graži mintis

QUOTE(*Rita* @ 2007 12 20, 12:23)
labai graži mintis
Tik ko gero gyvūnai turėtų būti vieni. Juk jie kalba Kūčių naktį, kai visi miega... 

jei jau vieni tai ir fotkint turėtų gyvūnai

KUR NAUJAS KONKURSAS?
DUOKIT MUMS NAUJĄ KONKURSĄ

QUOTE(Ramunita @ 2007 12 17, 10:45)
nors aš neturiu vaikučių,bet jau irgi noriu konkursų su vaikiukais 
siulau temą"Kalėdiniai nykštukai"
aprangos kodas-Nykštykai:) vaikai su tom raudonom kepurytėm ir pan 

siulau temą"Kalėdiniai nykštukai"

Mintis nebloga, bet jau matau konkurso nuotraukas, visur panašiai aprengti vaikiukai, tik skiriasi jų pozos ir veidukai...

Gal geriau kalėdinio šventimo akimirkos? Arba originalaus šventinio kostiumo (na, ne vien nykštuko)?

QUOTE(BaltairJuoda @ 2007 12 25, 23:23)
Mintis nebloga, bet jau matau konkurso nuotraukas, visur panašiai aprengti vaikiukai, tik skiriasi jų pozos ir veidukai...
Kažin ar originalus konkursas gausis... Aišku, tai tik mano nuomonė. O konkurso Kalėdų eglei pasidemonstruoti irgi praktiškai nereikia, užtenka nueiti į Kalėdų skyrelį, ten jau antra tema užvesta... Rodoma į valias
Gal geriau kalėdinio šventimo akimirkos? Arba originalaus šventinio kostiumo (na, ne vien nykštuko)?

aš irgi šiaip galvojau apie aplamai kalėdinį kostiumą,bet...nykštukai yra butent kalėdinis simbolis,o va visokiais meškiukais/tigriukais ir pa. galima bet kada apsirengti

negi nebus kalėdinio konkurso

Man atrodo moderatoriai remeju laukia...o be reikalo.....
Kam tie prizai...???? Niekada net neskaitau kas per prizai, kai dalyvauju. Tiesiog smagu sudalyvaut konkurse ir viskas. Juk anksciau yra buvo konkursu be jokiu prizu ir ne viena nepriestaravo...
Duokit Konkursa
O tai liudna be jokio zieminio, ar sventinio konkurso
Pamenu praeitas Kaledas turejom net kelis vienu metu...buvo sventiniu konkursu maratonas(jei atmintis neslubuoja)

Duokit Konkursa

Pamenu praeitas Kaledas turejom net kelis vienu metu...buvo sventiniu konkursu maratonas(jei atmintis neslubuoja)