Įkraunama...

Siūlome temas foto konkursams

o as siulau konkursa smile.gif koki nors , kad foto butu, kaip mazieji sneka telefonu, laiko telefona, spaudo mygtukus, lauzo telefona, ar siaip ji maudo vandeny smile.gif
mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erickaamerika: 19 spalio 2007 - 13:05
kodėl taip ilgai nėra naujo konkurso ?
Atsakyti
nezinau, gal jau buvo toks konkursas g.gif bet siulau siusti nuotraukas su saldziausiu miegeliu, jug maziukai musu kai miega tai gali prisiziureti tokiu bajeriuku wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o man grazu butu paziureti i mazuosius princus ir princeses..
juk per gimtadienius ar kokiom kitom progom taip graziai papuosiam vaikus, kodel nepasidalinus siuo groziu su mamytem wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 10 20, 19:06)

vvvvv, 20 Spa 2007 - 19:06, para�ė:

vvvvv, 20 Spa 2007 - 19:06, para�ė:

juk per gimtadienius ar kokiom kitom progom taip graziai papuosiam vaikus, kodel nepasidalinus siuo groziu su mamytem  wub.gif

juk per gimtadienius ar kokiom kitom progom taip graziai papuosiam vaikus, kodel nepasidalinus siuo groziu su mamytem  wub.gif

dar truputuka palaukim su tokia tema, maniskes princesiskas gimtadienis po gero menesiuko bus blush2.gif wub.gif
Atsakyti
o, ir man patiktu "miegelio" konkursas 4u.gif
Atsakyti
man tai po tokios ilgos pertraukos, patiktu jau bet koks konkursas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2007 10 20, 21:40)

Gaziulka, 20 Spa 2007 - 21:40, para�ė:

Gaziulka, 20 Spa 2007 - 21:40, para�ė:

Pritariu biggrin.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
ramiai, tiktai ramiai, tuoj ką nors sugalvosim. cool.gif

aš visus pavadinimus susirašiau, ką siūlėte, tuoj gal kurį ir pasirinksim.
Atsakyti
Juk neuzkalnu Helovynas ,galetu buti koks konkursas sia tema ,ar kaukes vaikams ar darzo gerybiu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivulyte @ 2007 10 21, 12:45)

Daivulyte, 21 Spa 2007 - 12:45, para�ė:

Daivulyte, 21 Spa 2007 - 12:45, para�ė:

Juk neuzkalnu Helovynas ,galetu buti koks konkursas sia tema ,ar kaukes vaikams ar darzo gerybiu 4u.gif  thumbup.gif

Juk neuzkalnu Helovynas ,galetu buti koks konkursas sia tema ,ar kaukes vaikams ar darzo gerybiu 4u.gif  thumbup.gif

Kad ankstoka dar.
Juk nuotrauku dar nera biggrin.gif gruodzio pradzioje bus pats tas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2007 10 21, 14:38)

Gulia, 21 Spa 2007 - 14:38, para�ė:

Gulia, 21 Spa 2007 - 14:38, para�ė:

Kad ankstoka dar.
Juk nuotrauku dar nera biggrin.gif gruodzio pradzioje bus pats tas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Kad ankstoka dar.
Juk nuotrauku dar nera biggrin.gif gruodzio pradzioje bus pats tas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Tai matai helovynas buna Spalio 31d,o ne gruodzio men . Nebent mes kalbam apie skirtingas data t.y. Helovyna ir Kaledas g.gif

Atsakyti