Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlome temas foto konkursams

QUOTE(Springlet @ 2007 10 11, 19:03)
Siūlau konkursą "Pirmoko šypsena" arba "Mokinuko šypsena", kad galėtų sudalyvauti ir vyresni vaikučiai.  smile.gif

Grazuoliai bedanciai biggrin.gif Mano sesiametis nesisypso fotika pamates doh.gif Bet gal saldainiais papirksciau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 11 spalio 2007 - 20:21
verysad.gif turbūt jau nebeus konkursų ka jokios reakcijos cool.gif
Atsakyti
Norime konkurso!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Liūdna truputį verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina-buziene: 12 spalio 2007 - 14:23
O aš visai norėčiau konkurso "Rudens gėrybės" ar kaip nors pan... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 10 12, 12:59)
verysad.gif  turbūt jau nebeus konkursų ka jokios reakcijos  cool.gif

Kodel? g.gif g.gif
juk visada tarp konkursu buna pertrauku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daffodil @ 2007 10 12, 21:14)
O aš visai norėčiau konkurso "Rudens gėrybės" ar kaip nors pan... ax.gif  4u.gif

su uogom, vaisiais ir daržovėm visai neseniai buvo (užpraeitas, berods g.gif ).

Dabar ruduo, manau tikrai jau yra pasifotografavusių ant nukritusių lapų. Be to, smagu vaikams juos rinkti, daryti puokštes, džiovinti. Voliotis, mėtytis spalvotais lapais. Arba tiesiog džiaugtis rudeniu.
Va toks, mano manymu, konkursas dabar būtų visai "į temą"
--
Dėl gyvunėlių. Man visai patiktų tik gyvunėlių nuotraukų konkursas ax.gif
Atsakyti
Gal tema butu"Draugai","Draugyste"..Tikiuosi nebuvo dar?Visi turi draugu,net patys maziausieji.Tai nuotraukytese butu vaikiukai su savo draugais zaidziantys,bendraujantys,besipykstantys,besidziaugiantys...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alaja: 13 spalio 2007 - 15:15
QUOTE(*Rita* @ 2007 10 13, 16:04)
Dabar ruduo, manau tikrai jau yra pasifotografavusių ant nukritusių lapų. Be to, smagu vaikams juos rinkti, daryti puokštes, džiovinti. Voliotis, mėtytis spalvotais lapais. Arba tiesiog džiaugtis rudeniu.
Va toks, mano manymu, konkursas dabar būtų visai "į temą"

Pritariu visom keturiom bigsmile.gif Tikrai būtų thumbup.gif Šypsenos bei gyvūnai ar draugai niekur nepabėgs, galima būtų ir vėliau tokius foto konkursus surengti, o ruduo, deja, praeis... rolleyes.gif Tokia būtų mano nuomonė... ax.gif
Atsakyti
Ale rimtai ilgai uztruko su tuo foto konkursu g.gif
Atsakyti
Aš siūlau tema "Rudens puokštė" cool.gif , tai mažų ir didelių vaikų menas ax.gif
Atsakyti
as ir uz seimos konkursa thumbup.gif
Atsakyti