Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlome temas foto konkursams

QUOTE(she @ 2007 10 03, 09:22)
cia tema apie fotokonkursus  ax.gif

itariu, kad dabar arteja grybautoju dziaugsmas  smile.gif

QUOTE(Gabimile @ 2007 10 03, 15:56)
As kazkaip manau, kad dabar bus su rudeneliu kazkas! Su geltonais medziu lapais, kastonais ir t.t. ax.gif

siulykit temas, o ne speliokit kokia bus sekanti hihihi.gif

o rudeniskas konkurselis man patiktu rolleyes.gif galetu but nebutinai su zmonemis, o siaip su rudeniskais vaizdais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 10 03, 00:53)
Beja dabar pagalvojau,kad tikrai jau senokai buvo konkursas su mama...  soske.gif 

Aš už - kas mane palaikys ?  bigsmile.gif 

hihihi.gif

Oi, ne, ačiū. Paskui bus: "šita mama ne pirmos jaunystės" hihihi.gif "šitos per ilga nosis"
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 10 03, 18:19)
Oi, ne, ačiū. Paskui bus: "šita mama ne pirmos jaunystės" hihihi.gif "šitos per ilga nosis"

hihihi.gif

as irgi noreciau kokio nors kad butu be zmoniu, ta prasme gamta tik ar siaip kazkokie vaizdai, tada tikrai aptarimu temoj galetu kabinetis/kritikuoti/dalinti pastabas tik apie foto dalykus, o ne isvaizda etc biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2007 10 03, 16:52)
hihihi.gif

as irgi noreciau kokio nors kad butu be zmoniu, ta prasme gamta tik ar siaip kazkokie vaizdai, tada tikrai aptarimu temoj galetu kabinetis/kritikuoti/dalinti pastabas tik apie foto dalykus, o ne isvaizda etc biggrin.gif

O man visiškai nesinori vien tik gamtos konkurso schmoll.gif

Kad žmonės rudenio gamtoje sutinku drinks_cheers.gif ....
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2007 10 03, 16:19)

hihihi.gif
Tai irnesakyk.gif Man ir teko girdėti,kad ant foto atrodau 30 viršaus,bet neimu į galvą irnesakyk.gif Ką padarysi,kad taip išeinu rolleyes.gif Nugi mano tokie bruožai biggrin.gif ....
Svarbu,kad nuotrauka graži mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina-buziene: 03 spalio 2007 - 18:20
O 30 virsaus tai jau nepirma jaunyste? blink.gif Nu mamos baikit jus cia! cool.gif
Atsakyti
aš nulindau į vieną informacinę svetainę mamos ir radau dar idėjų konkursėliams - aš ir internetas (kaip mažieji prie kompų sėdi),o pas mus galėtų būti-mažieji technikai-vaikai "remintuojantys" buit prietaisus,sėdintys prie PC ir pan ax.gif
ten dar buvo konkusėlis-mano dryžuota vasara (visi vaikai dryžuotai aprengti),o pas mus galėtų būti-mano pūkuota žiema-vaikai su kailinukais ar kailinės detalėm ant rūbų ax.gif
Atsakyti

Galetu but tema
"kas tarp lapu snara"... t.y. vaikuciai tarp lapu(kad butu akcentas rudeniniu lapu spalvos...veikejas koks ka veikiantis... ech...), gi ruduo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 05 spalio 2007 - 10:56
QUOTE(Ramunita @ 2007 10 04, 23:23)
aš nulindau į vieną informacinę svetainę mamos ir radau dar idėjų konkursėliams - aš ir internetas (kaip mažieji prie kompų sėdi),o pas mus galėtų būti-mažieji technikai-vaikai "remintuojantys" buit prietaisus,sėdintys prie PC ir pan ax.gif

oi ne, nesutinku schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(SANTA @ 2006 10 10, 18:27)
Mimiku fotokonkursas .Linksma butu paziuret i tokias nuotraukas  thumbup.gif
Dar su sesem ar broliais galetu koks konkurselis but  wub.gif

Puiku.Mimiku konkursas turetu butii labai i :domus tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 10 03, 19:25)
O man visiškai nesinori vien tik gamtos konkurso  schmoll.gif

Kad žmonės rudenio gamtoje sutinku  drinks_cheers.gif ....

na cia kaip kam ir ka patinka fotografuoti tongue.gif

tema vadinasi siulome temas foto konkursams , o ne kokiu nenorime foto konkursu mirksiukas.gif

o del vaiku tarp lapu - tai g.gif itariu kad gali buti nuobodu ziureti i tokias pacias besikartojancias foto g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laukine: 06 spalio 2007 - 19:04
O buvo kada nors tema su gyvunais? Juk kokiu idomiu ir juokingu ir liudnu atsitikimu uzfiksuotu mazuju su naminaiis gyvuneliais. O gal gali but ne tik su mazaisais. bet ir mamos teciai idomios foto su gyvunais.
Atsakyti
QUOTE(Rhealife @ 2007 10 07, 20:06)
O buvo kada nors tema su gyvunais? Juk kokiu idomiu ir juokingu ir liudnu atsitikimu uzfiksuotu mazuju su naminaiis gyvuneliais. O gal gali but ne tik su mazaisais. bet ir mamos teciai idomios foto su gyvunais.

g.gif bet juk yra tokiu seimynu, kurios, net nesusiduria su gyvunais unsure.gif
Atsakyti