Įkraunama...
Įkraunama...

Skorpionas+skorpionas:)

thumbup.gif tas zenklas skorpionas.
pati esu skorpione ir gyvenu jau tris metus su skorpionu!
kariaujame daznai...bet dar gyvename kartu..ir mylime vienas kita... wub.gif
Atsakyti
Mano tevai skorpionai, labai skirtingi zmones smile.gif Tevas toks, sakyciau karstakosis, jaunystej (iki mamos) buvo lovelasas, toks sirdziu edikas smile.gif , o mama tokia moksliuke buvo. Bet graziai ir laimingai gyvena jau virs 30 metu biggrin.gif
Atsakyti
Na mudu irgi abu skorpionai kartu jau 5 metai!siaubas sunku kartais,bet ir kartu faina kai vienas kita suprantam
gaila jok jis principingas o as nevisai,as nesureiksminu daug ko,praleidziu kaip sakant pro pirstus!o stai vyras kerstingas!kaip erzina toks bruozas kartais nusibosta jok viska sureiksmina ir kersija!idomu kaiek laiko busim kartu?kokiom dienom esat gime?mudu va as 1lapkricio o jis 10!as suns metais!jis gaidzio!tai sakis.....
Atsakyti
o man vyrai skorpionai nelabai,negaliu pakest kai save princais laiko,daug tokiu sutikau schmoll.gif bet vis gi kazkuo sugeba patraukt rolleyes.gif
Atsakyti
Pati esu skorpione, turiu nemazai draugu taip pat skorpionu. Istikruju tarp paciu skorpionu yra kazkoks nepaprastas rysys, galima sakyti suprantam vienas kita be zodziu, tokie mes tie skorpionai biggrin.gif Tarp manes ir mano geriausios drauges - 4 dienu skirtumas, tarp studiju laiku draugo - 2 dienu skirtumas - pastarasis ypatingas vyras, kiekvienai moteriai linkeciau tokio vyro wub.gif gera su tokiu zmogumi bendrauti. na ar butume sugyvene kartu kaip pora klausimas geras.. lotuliukas.gif bet vyrisko demesio ir dzentelmeniskumo is jo tikrai netruko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 05 kovo 2010 - 09:39
mes jau 6us metus wub.gif labai panasus charakteriais, taciau manau su metais kazkiek slifuojasi tie visi blogumai, kandumai..nera taip baisu. kaip vyras tikrai puikus zmogus smile.gif 4u.gif tiesa musu busimas vaikiukas atrodo irgi nusimato skorpionas, tai bus nereali trijule tikekimes thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif aš pati skorpionė,3 metai kartu su skorpionu.Kartais taip nervina tie panašumai,ypač tos pačios ydos doh.gif bet šiaip sutariam puikiai wub.gif Beje buves draugas irgi skorpionas lotuliukas.gif
Atsakyti
na cia daugiau gal snekat apie meiles reikalus, bet skorpionas + skorpionas darbe = paskalos, rietenos, kerstas, konkurencija, jau kai ir vienas skorpionas darbe tikrai jauciasi posakis" gaila, kad nera kam ikast" tik tiek gerai, kad sunkiu momentu sugeba suimt save i rankas ir padaro viska ka reikia, o as kaip svarstykles pradedu panikuot ir snipstas gaunas... doh.gif noreciau dalies skorpiono savybiu, tokiu kaip sugebejima pastovet uz save, susikoncentravima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Trance @ 2009 04 13, 22:19)
Pastebėjau, jog skorpionai labai nusiteikę pries avinus ir liūtus. Gal būtų galima sužinoti platesnę jūsų nuomonę apie tai?

zinau viena skorpione nusiteikusia pries vandeni !!!
Atsakyti
QUOTE(Saliva @ 2009 02 02, 16:33)
Na, ir prajuokinai lotuliukas.gif  Juk vos ne kiekvienam horoskope skalambijama, kad skorpionas aktyvus meilužis, tad nėr kuo iš tikro ir stebėtis...Na, man belieka su tavo pasakyta mintim tesutikti  mirksiukas.gif

Na nepyk, as tik pasakiau kaip realiai yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Man atrodo,kad tai neimanoma unsure.gif
Atsakyti
Mes su draugu abu esame skorpionai. Jau nevieni metai kartu, tad tikrai visko buvo doh.gif Šiaip viskas tikrai neblogai, gal gelbsti mus tai kad jis gimęs spalio 24 d (pati pirmoji skorpiono diena), tad nors ir retai bet pasireiškia ir svarstyklių ženklo bruožų biggrin.gif
Atsakyti