Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinis (savivaldybės) būstas

QUOTE(lelijabalta1 @ 2011 01 27, 20:22)
o tu, ssss..., sventas  doh.gif , nu verkti norisi

man tai ne .. jau akys blink.gif blink.gif ir laukiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif kazkada tai nemaise nes turejom su vyru kur gyventi (yra ir dabar) pas uosvene biggrin.gif tai kadangi mano nervai per 15 gyvenimo metu pasikeite tai laukiu kas diena wub.gif wub.gif gausiu ... uzsidarau ir 15 m uosvene pamirstu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(* Pati Ta* @ 2011 01 27, 21:01)
  gausiu ... uzsidarau ir 15 m uosvene pamirstu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

gerai čia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif aš panašiai jaučiuosi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sweet girl @ 2011 01 27, 21:20)
nuomininkas negali moketi du kartus kaupiamojo mokescio, vieno savivaldybei, kito bendrijai.

BūTENT TAI Aš IR PASAKIAU...
Mano sesuo taip pat gyvena soc. bute, jie nesimeta laiptinės remontui pinigais, o prisideda darbu, pas juos jau taip yra - kas gali pinigus, kas negali darbo jėga. aš labai pritariu tokiai idėjai ir toje laiptinėje nėra nei vieno nepatenkinto ar besiskundžiančio.
Atsakyti
ar zinote, kaD SAVIVALDYBIU NUOMININKAI gaunantys kompensacijas uz sildyma,vandeni..atleisti nuo nuompinigiu savivaldybei mokejimo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virdzinija 7: 28 sausio 2011 - 23:06
QUOTE(lelijabalta1 @ 2011 01 28, 22:34)
BūTENT TAI Aš IR PASAKIAU...
Mano sesuo taip pat gyvena soc. bute, jie nesimeta laiptinės remontui pinigais, o prisideda darbu, pas juos jau taip yra - kas gali pinigus, kas negali darbo jėga. aš labai pritariu tokiai idėjai ir toje laiptinėje nėra nei vieno nepatenkinto ar besiskundžiančio.

Saunu girdeti, jog yra normaliu gyventoju. Na o as zinau kur kas prastesnius atvejus, kai tie kas deda pinigus, deda ir savo jegas darbu. O tie, kurie nedaro nieko ir pinigu neduoda. O burba ir rekauja labiausiai uz visus, lyg tam turetu teise. Taciau taip jau yra ir greiciausiai nieko nepakeisi. Bet kaip ten bebutu, nuomininkai kaupiamuju lesu moketi neturi, nera tokio istatymo. Pernai buvo noreta istatymiskai iteisinti kaupiamasias lesas savininkams, bet Prezidente vetavo, o cia nuomininkai turi moketi tai ko neturi. Apie nuompinigus as nekalbu, kalbu apie, tai, jog savivaldybes nuomininkai moka dideles kaupiamasias lesas. Tokio dydcio kaupiamasias savininkai moka, kai buna atliktas koks stambus remontas (stogo keitimas ar pan). O savivaldybe nieko nedaro, o ima dideles kaup lesas ir visiskai neaisku kur jas deda, nes namu saskaitose ju nera. Cia eilinis pasipelnymas ir nepasiturinciu zmoniu, kad papildyti savo ir rubikono kisenes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweet girl: 28 sausio 2011 - 23:09
QUOTE(virdzinija 7 @ 2011 01 29, 00:03)
ar zinote, kaD SAVIVALDYBIU NUOMININKAI gaunantys kompensacijas uz sildyma,vandeni..atleisti nuo nuompinigiu savivaldybei mokejimo

Logiškai mąstant, tai taip ir turėtų būti.

Kiek man žinoma, savivaldybė kaupiamąsias lėšas skiria tų pačių būstų remontui, tik ne tada, kai jums reikia pakeisti maišytuvą ar kokį klozetą, o kai jūs išsikraustot ir į jūsų buvusį butą atsikrausto nauji nuomininkai. Kadangi niekas niekur neišsikrausto, tai remontų niekas niekam ir nedaro. O kam skiriami sukaupti pinigėliai, tai jau ne mums žinoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2011 01 29, 11:06)
Logiškai mąstant, tai taip ir turėtų būti.

Kiek man žinoma, savivaldybė kaupiamąsias lėšas skiria tų pačių būstų remontui, tik ne tada, kai jums reikia pakeisti maišytuvą ar kokį klozetą, o kai jūs išsikraustot ir į jūsų buvusį butą atsikrausto nauji nuomininkai. Kadangi niekas niekur neišsikrausto, tai remontų niekas niekam ir nedaro. O kam skiriami sukaupti pinigėliai, tai jau ne mums žinoti  verysad.gif

O negali būti taip, kad skiria tam pačiam namo remontui? g.gif Nu pvz., šiemet remontavo stogą, suma išdalinta visam namui, mūsų buto dalį apmokėjo savivaldybė. Buvo žadėję atsiųsti visiems sąskaitas, kai negavom, tai patys ėjom į administruojančią įmonę klausti, kaip čia yra, gal pradingo kur... tai atsakė, kad su mumis viskas tvarkoj, apmokėta iš savivaldybės.
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2011 01 29, 12:51)
O negali būti taip, kad skiria tam pačiam namo remontui?  g.gif Nu pvz., šiemet remontavo stogą, suma išdalinta visam namui, mūsų buto dalį apmokėjo savivaldybė. Buvo žadėję atsiųsti visiems sąskaitas, kai negavom, tai patys ėjom į administruojančią įmonę klausti, kaip čia yra, gal pradingo kur... tai atsakė, kad su mumis viskas tvarkoj, apmokėta iš savivaldybės.

tikrai taip, apie renovacijas jau kalbejom
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2011 01 25, 13:01)
Tai va, kad pati gyvenu soc.būste, tai nuoma 232 Lt. Kvadratų truputį daugiau.

nuomos mokestis priklauso nuo rajono, nuo esamu patogumo, namo amziaus...

QUOTE(* Pati Ta* @ 2011 01 25, 21:26)
  o koki duos toki bele tik duotu doh.gif

kai pamatysit ka siulo, kalbesit kitaip....nes realiai butu ar kambariu (nezinau kas jums priklauso) bukle yra tragiska (cia svelinai tariant)

QUOTE(virdzinija 7 @ 2011 01 28, 23:03)

netiesa schmoll.gif neivienas nuomininkas nera atleistas nuo mokescio, galima kreiptis i savo seniunija ir gauti mokescio kompensacija (jei priklauso pagal pajamas) tuomet ta kompensacija perveda i jusu nurodyta saskaita, taciau mokestis nesumazinamas ir ji reikia moketi
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2011 01 30, 18:57)
kai pamatysit ka siulo, kalbesit kitaip....nes realiai butu ar kambariu (nezinau kas jums priklauso) bukle yra tragiska (cia svelinai tariant)

zinau , ir maciau biggrin.gif kita vertus jei lauksi naujo gero tai ir pensija pastuksen jei jos sulauksi lotuliukas.gif lotuliukas.gif mums 2 kambariai priklauso 4u.gif na o turint lesu siek tiek manau problemos nera dideles ,juk visviena tvarkysis normalus zmones savaip kiek tai imanoma . o seip zinau ir bukle ir vaizdus , tad negasdina smile.gif

esu nuomininku pagerinimo salygoms eileje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo * Pati Ta*: 30 sausio 2011 - 23:06
QUOTE(* Pati Ta* @ 2011 01 30, 23:04)
zinau , ir maciau biggrin.gif  kita vertus jei lauksi naujo gero tai ir pensija pastuksen  jei jos sulauksi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  mums 2 kambariai priklauso 4u.gif  na o turint lesu siek tiek manau problemos nera dideles ,juk visviena tvarkysis normalus zmones savaip kiek tai imanoma . o seip zinau ir bukle ir vaizdus , tad negasdina smile.gif

esu nuomininku pagerinimo salygoms eileje.

naujo ir gero tai nesuluksit niekada biggrin.gif
ar ilgai liko laukti? ax.gif ar jau buvot apziureti kazka? dabar dvieju kambariu nelabai yra kas gero...na gal ir yra, bet kazkodel nesiulo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dute_a: 31 sausio 2011 - 20:04
QUOTE(dute_a @ 2011 01 31, 21:03)
naujo ir gero tai nesuluksit niekada biggrin.gif
ar ilgai liko laukti? ax.gif ar jau buvot apziureti kazka? dabar dvieju kambariu nelabai yra kas gero...na gal ir yra, bet kazkodel nesiulo...

siuke pries pora metu virs 50kv buta pertasiunuose ten kur policija tame name . ka galiu pasakyti tikrai tvarkingas buvo, isdazyta ,patapetuota matyt tvarkingi zmones gyveno, virtuve fantastiska kokiu 10 kv buvo ,tuoletas vonia ir nemazi bet..1 kambarys doh.gif aisku didelis labai ir minusas juodas kad iejimas perdarytas tiesiai i kambari is lauko blink.gif blink.gif taip nebuvau macius dar . na ir aukstos lubos ir ttt rolleyes.gif na netiko mums tas variantas nes mes tada buvom 5 iese i viena kambari nu ne rolleyes.gif rolleyes.gif

vakar skambinau suzinoti kelinta eileje lotuliukas.gif pakilau per 1 doh.gif tai ir klausiu kokie mano sasai, tai sako ojj jus labai jau arti galit gaut ir labai greitai, juolab kad seimos sudetis pakito tai ir kvadratu pamazejo turetu duoti ne maziau 30 doh.gif Nu tai tas dainas girdejau jau vasara tai ai... bus kada bus biggrin.gif O dar dukra nutrauke mokslus isvyko i anglija tai dar ir popieriu atsisakymo reik gaut is jos .Nu zodz.... gal iki 12m isstenes ka biggrin.gif
Atsakyti