QUOTE(mondze @ 2008 07 08, 13:19)
na pirma karta girdziu kad iskrausto is buto jei po kiek tai metu po gavimo seimos biudzetas padidejo.mano mama gavo dvieju kambariu buta pries 7-8metus,kaip issiskyrusi ir auginanti dvi nepilnametes dukras,dabar mes nei vienaa is dukru ten nebegyvenam o mama istekejo jos pajamos gerokai isaugo ir gerokai virsija numatytas del busto gavimo ir niekas nevaro,jokiu popieriu nepraso pristatyti apie pajamas
dar turi viena pavyzdi,musu name gyvena seima svivaldybes skirtame bute vyras+zmona+vaikas alhasai paskutiniai,gere kekviena diena,triuksmauja,koliojsi,liftas pastoviai primistas to vyro,karaujo pritasko laiptinese nes pastoviai sumustas grista,vaiko negirdziu ir nematau kad kur i lauka isvestu esu viena vieninteli karta macius speju jam ar jei 1 metukai Musu namo kaimynai rase kiek visokiu skundu,rinko parasus bet kaip neiskrausto taip neiskrausto,o galetu gyventi tvarkinga kad ir studentu dabar seimu dauk neturinciu busto
dar turi viena pavyzdi,musu name gyvena seima svivaldybes skirtame bute vyras+zmona+vaikas alhasai paskutiniai,gere kekviena diena,triuksmauja,koliojsi,liftas pastoviai primistas to vyro,karaujo pritasko laiptinese nes pastoviai sumustas grista,vaiko negirdziu ir nematau kad kur i lauka isvestu esu viena vieninteli karta macius speju jam ar jei 1 metukai Musu namo kaimynai rase kiek visokiu skundu,rinko parasus bet kaip neiskrausto taip neiskrausto,o galetu gyventi tvarkinga kad ir studentu dabar seimu dauk neturinciu busto
reikia atkreipt dėmesį kada ir kokiomis sąlygomis sudaryta sutartis dėl soc buto. Mano mama irgi gyvena savivaldybės bute, bet jau daug metų, tad jei negalioja, tas naujai įvestas pajamų patikrinimas. Tačiau tiksliai nežinau nuo kada pradėjo tikrinti pajamas.