Įkraunama...
Įkraunama...

Odos būklė: spuogai, dėmės, pleiskanojimai

O man po gimdymo oda labai jautri pasidare. Negaliu nei i pirti, nei i soliariuma eiti, nes visa ismeto baisiom raudonom demem. Anksciau taip tikrai nebuvo. Deginsiuos pries saulute vasara biggrin.gif
Atsakyti
oda tapo sausa ir pradejo lysti spuogai doh.gif
Atsakyti
Pries nestuma ir nestumo metu mano oda buvo ideali thumbup.gif O dabar visas veidas pilnas spuogeliu, ginekologe sake,kad cia del hormonu, bet neaisku kada oda susitvarkys verysad.gif
Atsakyti
Puse nestumo buvo mano labai grazi oda, nuo kazkur 6 nestumo menesio pradejo kilti spuogai ziauriai. Kai pagimdziau kilo jie tik pries pat menesines. O dabar net savaite pries menesines ir savaite po doh.gif nebezinau ka daryti g.gif jau atsibodo su jais kovoti. bet kyla tik ant barzdos ir labai retai ant kaktos. Nusipirkau nuo spuogu "clean & clear" nu ir ant kaktos nebekyla tik ant barzdos vis dar. Gal kuri nors zino kokia geresne priemone? smile.gif
Atsakyti
Turejau ir as auskara, per nestuma nesiojau specialu auskara, dabar nenesioju, nes ta skylute man padidejo, issitempe ir krenta auskaras lauk doh.gif ruda deme taip pat yra doh.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
paskaiciau jusu atsiliepimus ir nubegau pati paziuret ar dar galiu isverti.galiu,tik virsutine skylute gerokai apsitraukus,o durti bijau,kad neuzpuliuotu.mazyli reikia kiloti nesioti,o sis kojytemis mala istisai tai jei ispirtu nezinau kaip butu...o gal ka galit patarti,gal neuzpuliuos,nes ten tik tik odele.kisant auskara is ten susikaupe "turtai islindo",tai gal ir nieko nebutu...
Atsakyti
as issiveriau kai buvo 3 menuo nestumo, o ruda demele buvo ir tik dabar ji pradeda blukti, taciau po gimdymo, net nemaniau, kad as dar galesiu isiverti auskariuka, galvojau bus uzaugusi skylute, taciau viskas ciki,as vel nesioju auskariuka kaip iki tol.... biggrin.gif
Atsakyti
Kad nebutu jokiu demiu, istempimu man gydytoja auskariuka liepe isiimt mazdaug 24 savaite, kai leliukas pradeda kilt i virsu. Issiemiau gal kokia 21,nelaukiau kol prades kazkas negero darytis.....O nestumo metu nebuvo nei jokiu demiu, nei odos sutrukinejimo....o ir skylute neuzaugo. Po gimdymo antra savaite isiveriau auskariuka....ir jis ten graziai isipaise kaip pries gimdyma ax.gif Tai va ir nezinau ar cia neatsirado del to,kad laiku isemiau as ji..ar cia tiesiog tokia jau mano natura biggrin.gif
Atsakyti
turejau ir as tokia deme po pirmojo vaikelio, pergyvenau, kad nepradings, bet viskas susitvarke laikui begant ir nieko neliko, dabar praejo 3 men po antrojo gimimo, ta deme dar yra, bet tikuosi ji pradings kaip ir pirma karta smile.gif
Atsakyti
o as buvau su spuogasi,pastojau -spuogavausi.pagimdziau ir vel tie spuogai
jie tiesiog nepraeina
ir mano atveju nepasiteisna taisykle,kad pagimdysi ir spuogai praeis doh.gif
niekur jie nedingo unsure.gif
Atsakyti
mane spuogai irgi kankindavo,per nestuma oda buvo tobula,taip dziaugiausi biggrin.gif
bet va po gimdymo tai sugrizo spuogai ir dar su tooookiu kaupu,kad siaubas,nei kur sleptis verysad.gif
Atsakyti
mane uzpuole nestumo pabaigoje. ir puola iki siol blink.gif
paauglystej neturejau jokiu problemu,tai atsiimu dabar doh.gif
tikiuosi praeis greitai g.gif
Atsakyti