Įkraunama...
Įkraunama...

Odos būklė: spuogai, dėmės, pleiskanojimai

Mamytės, mao draugė turėjo tokią problemą smile.gif Ta dėmė išnyko pas ją po kokių 5 mėn., tai tikiuosi ir jums išnyks 4u.gif O dar galite nueiti pas dermatologą rba kosmetologą, gal patars kremukų kokių mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juodaplauke_ilgakase: 12 gegužės 2007 - 13:57
Vakar sužinojau,kad yra specialūs bambos auskariukai nestuke.gif .Silikoniniai kažkokie berods 12mm ilgio.tai va mergaitės pasidomėkit salonuose ir nereikės po gimdymo galvos sukt kaip man.man užsitraukė skylutė,o antrą kartą verti daug skausmingiau,taip mane apšvietė kosmetologė mirksiukas.gif tai va kol kas nesiryžtu vertis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(airiuks13 @ 2007 06 03, 22:34)
Vakar sužinojau,kad yra specialūs bambos auskariukai  nestuke.gif .Silikoniniai kažkokie berods 12mm ilgio.tai va mergaitės pasidomėkit salonuose ir nereikės po gimdymo galvos sukt kaip man.man užsitraukė skylutė,o antrą kartą verti daug skausmingiau,taip mane apšvietė kosmetologė  mirksiukas.gif tai va kol kas nesiryžtu vertis ax.gif

Turejau as ta specialu auskara, bet vis tiek sesta nestumo menesi teko ji issiimti, nes pradejo kliuti, ir bamba issiverte. Tai nemanau kad tas auskaras labai jau reikalingas. g.gif Ir as turiu ta demele, jis visai neseniai atsirado. As galvojau kad tai strija blink.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Auskariuka issiveraiu kazkur sesta menesi, kai jau pilvukas padidejo ir oda traukti po truputi pradejo, kazkaip nepatogu buvo ir sisiemiau, o va po gimdymo tai jokiu problemu ar rudu demiu neliko, isiveriau atgal ir tiek, tik kad va beliko pati pilvuka po gimdymo i savo vieta grazinti, bet cia jau kita tema biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ir pas mane ta pati problemėlė. Man dar nebuvo visiškai sugijusi ta skylutė kai teko išsiverti auskariuką. Nors jau buvau įsivėrus gal metus kažkur, nelabai gijo. dabar irgi atrodo nelabai kaip ta visa ruda dėmė, bet dar kol kas ir negro juosta nedingus, taigi lauksiu. Galvojau antra kart vertis auskariuką, nes skylutė užaugo, bet jeigu sakot kad antrą kart skausmingiau tai kažin... Teks dar pagalvot ar vertis g.gif o dar galvoju ateity ir antrą lelių turėt, tai ką, negi ir trečią kart versiuos biggrin.gif ? Gal apsieisiu ir be auskariuko bamboj...
Atsakyti
Mane taip pat beria,bet ne veida o rankas ir kojas.Gyditoja sako kad tai alergine reakcija,bet vaistai nuo alergijos nepadeda.Tai net ir nezinau ka daryti ir kur kreiptis. g.gif
Atsakyti
Man po gimdymo oda tapo sausesnė.ir nuo saulės atsirado pigmentinių dėmių virš lūpų verysad.gif idomu ar jos išnyks g.gif
Atsakyti
Mane labai bėrė per nėštumą, siaubas kas sekundę išdygdavo naujas spuogas, save raminau, kad po gimdymo viskas stos į savo vėžias ir jokių spuogų daugiau nebus. Po gimdymo pirmuosius metus, dar baisiau buvo, ne tik veidą, bet ir nugarą siaubiški pūliniai kamavo. Nebežinau, kiek aš visokių odai vitaminų prigėriau ir kremų išbandžiau. Iš kremų labiausiai tiko Janssen cilag ANTISPOT, na ir pastebėjau, kad cinkas turi efektyvų poveikį. Dabar oda žymiai gražesnė, bet žinoma tikrai netokia, kokia buvo prieš nėštumą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvyniuke @ 2007 05 03, 00:02)
Kosmetologė patarė gerti " Švari oda" preparatą bei cinką, taip pat "Lepicol". Lyg ir geriau darosi, kol kas dar neaišku nieks, nes Šv.odą reikia gert minimum pusę metų  bigsmile.gif  (Cinką - tris mėnesius)

Na tai va, po beveik 3 mėnesių konstatuoju faktą, kad šitų maisto papildų kombinacija efektyvi. Nugarytė švari, veidelis irgi pagražėjo, o dar Mirra Liukso kremukus naudoju, tai išvis viskas eina tik į gera biggrin.gif
Atsakyti
O cia tos demes atsiranda po vasaros? As tai budama 7men nescia labai idegiau visa sauleje ( buvom prie juros bet nors tepiausi kremukais nuo saules jie neapsaugojo manes)..Kol kas kazkokiu demiu nesimato (tfu tfu tfu ), bet baisu kad ju neatsirastu pagimdzius..
Atsakyti
Turiu is as patamsejusius pigmentinius ratilus aplink akis bei pasviesejima aplink lupas.
Bet tikrai manau, kad tai del hormonu.
Jau netrukus baigsiu maitinti, stai tada tikiuosi ir problemeles isnyks. Tikrai neskubu tepti visokiais kremais ar kitaip gydyt.
Juk hormonai vis dar kelia audras,lai nusistovi, tada ir ziuresiu.
Atsakyti
Na va,kazkada uzvedziau sia tema, o dabar vel galiu pasigirti svytincia oda! Valio! Gydziau visus metus, buvau baisi, kaip tarka!!!! Buvau pradejus geti kontraceptikus, oda pagerejo, meciau gerti kontraceptikus-buvo baisiai spoguota nelygi oda, tai turejau laukti kol susitvarkys hormonai, tepiau ivairiais tepalais is vaistines, po to dar tokia kosmetine rugstimi, na visus metus intensyviai kazka dariau smile.gif ir rezultatas yra. Nepatikeciau,kad taip galima sutvarkyti oda, jei ne man taip butu atsitike biggrin.gif
Atsakyti