Mačiau, kokia bamba liko pas moterį po gimdymo... Fu. Dabar negali net maudymo atskiro apsirengt. Net nežinau, ką ir patart tokiu atveju, nes pati neturiu tokios problemos.
Mano veidas po gimdymo buvo TRAGIŠKAS Tiesiog visos kraujagyslės, visi kapiliarai iškilo į paviršių, akys irgi tokios Kai pamačiau save veidrody, išsigandau! Bet ilgainiu viskas praėjo.
Jeigu yra tokių problemų, reikėtų paskubėti apsilankyti pas gydytoją.
Jeigu yra tokių problemų, reikėtų paskubėti apsilankyti pas gydytoją.
man nuo maitinimo pradzio pradejo berti speneli viena. nzn ar verta keliaut pas gydytoja.
Mano oda po gimdymo išsausėjo. Stengiuosi palepinti losjonais, kremais.
Man panašiai buvo prieš pastojimą. Bet mano spuogai dygo pažastyse, tai visos pažastys išpjaustytos Buvo išdygę ir ant veido, tiksliau ant barzdos, bet tada tada turėjau kažkokio smirdančio tirpalo ir šeip netaip išvariau ji lauk. Liko tik tamsios dėmės. Buvo ir ausyje išdygęs ir nosyje.... Ilgai aš sujais kovojau. Darė kraujo tyrimus, rado mažakraujystę, geležies trūkumą ir kažkoke bakteriją, kuri ir padarė kažką panašaus, o kaip tą bakteriją išnaikint, niekas nežinojo Daug gėriau geležies, vitaminų, ir hemoapatinių vaistukų ir padėjo o po to ir pastojau Taip kad kantrybės ir gero gydytojo.
O vat as manau, kad tai buvo pats kvailiausias mano zingsnis, kad as apskritai ta auskara isiveriau. Nelabai kazkaip man gijo jis, vis papuliuodavo, kol po 3 menesiu suzinojau, jog pastojau. Issiemiau is karto, visgi infekcijos saltinis, jei puliuoja... Ir patikekit randas dabar toks baisus... Rudumai isnyko, bet ten kur buvo skylute, tai ir liko idubimas. Plius strijos aplink randa... Bandziau ir po gimdymo isiverti, 'ale paslepti', nu bet jau puliavo puliavo... Visiskai netiko man tas metalas. Issiemiau.
Taip gailiuosi, jei ne tas randas virs bambos, tai ant pilvo nei zymes nebutu, jog apskritai kazkada nescia buvau.
Taip gailiuosi, jei ne tas randas virs bambos, tai ant pilvo nei zymes nebutu, jog apskritai kazkada nescia buvau.
o aš visa neštuma nešiojau auskara, nes bamba neišsivertė, o auskaras man ir netrukdė. sakiau kai važiuosiu gimdyt tai išsiversiu, bet... kai jau reike važiuot tai niekaip aš jo neišsisegiau ( neatsukau to bumbuliuko) nu ir pagimdžiau su auskaru, bet niekas man nieko nesake... na o dabar jis atrodo kaip ir anksciau - graziai
Man po gimdymo labai pasikeitė veido oda nebetinka prieš nėštumą naudoti kremai bei makiažo pagrindai, tad tenka ieškoti naujų
man tik issausejo labai oda, jokiu demiu ir nieko kito...
Kosmetologė patarė gerti " Švari oda" preparatą bei cinką, taip pat "Lepicol". Lyg ir geriau darosi, kol kas dar neaišku nieks, nes Šv.odą reikia gert minimum pusę metų (Cinką - tris mėnesius)
as ir prie nestuma nesiojau auskariuka bamboj, ir nestumo metu, o isveriau tik likus kokiam menesiui iki gimdymo. is pradziu buvo parudave, taciau va jau praejo 5 men po gimdymo ir jokios zymes! gal verciau pasitark su dermatologu. turetu savaime praeiti.
Aš visą nėštumą atvaikščiojau su auskaru, ir pagimdžiau su juo o dėmelė buvo atsiradus pačioj nėštumo pabaigoj, ir pranyko per porą mėnesių nieko nedarant, tiesa, buvo visai nedidele, tik aplink skylutę