Patarciau gal apsilankyti pas kosmetologe,kadangi neaisku del ko tau jos atsirado,o pati gali prisidaryti daugiau bedos.Sekmes
QUOTE(evelidu @ 2005 11 13, 23:23)
Manę spuogai pradėjo pulti , kai prasidėjo "mano dienos" , dabar jie tai praeina, tai vėl atsiranda ir tokie dideli ,ir skausmingi Oda pasidarė raukšlėta ypač rankų , kol maitinau labai gerai augo nagai, o kai nustojau maitinti, nebegaliu atauginti ilgų nagų, pradėjo labai lužinėti
Manau vitaminu reikia pagerti,o del spuogu tai ir maista paderinti reikia.Nors pries menesines spuogai daug kam neisvengiami.
o man ir per nestuma ir dabar pagimdzius spuogeliais (tik tiesa mazais) nusetas visas veidas!JAu nebezinau ka daryti, geriu ir vitaminus ir nusipirkau toki prausikli veidui ir vis tiek nieko, na kartais buna kad apmazeja, bet tik dienai ar dviem!
aš taip pat po gimdymo turėjau problemą dėl dėmių.Nusipirkau vaistinėj kremą Celerit Plus ir tikrai padėjo .Tik jį reikia ilgai naudoti.Dar galima valyti veidą citrina tikrai veiksminga
Jei nenori kreiptis pas kosmetologe. Nueik i koki gera salona ir nusipirk krema ., geras kremas kainuoja apie 100 lt. Tokiems dalykams geriau netaupyti.
Mano drauge naudojio krema sHIHEI -DO. dAR PASITIKSLINSIU PAVADINIMA
Mano drauge naudojio krema sHIHEI -DO. dAR PASITIKSLINSIU PAVADINIMA
aš šią problemą turiu jau kokius 4 metus. Klausiau kosmetologės, tai pasiūlė tik balinantį kremą, kurį naudoti reikia vėlyvą rudenį, žiemą. Naudojau L Oreal AGE PERFECT ( Anti Age Spot Treatment) apie 50 LTL mokėjau. Sumažėjo, bet neišnyko. O prasidėjus vasarai vėl išryškėjo. Tad kosmetologė liepė naudoti apsauginius kremus jau sausio mėnesį ir be jų nekelti kojos iš namų. Bet dar neįsigyjau... Soliariumų irgi vengiu, nes po jų buvo paūmėjimas:(
QUOTE(Valentinka @ 2006 05 30, 19:53)
Vat mane irgi pradėjo berti praėjus 3-4 savaitėm po gimdymo Idomu ar praeis, nes atrodau kaip paauglė
man praėjo tik dvi savaitės, o ant smakro ir žandų iškyla ne tai kad spuogiukai, bet tokie vidiniai pūlinukai nieko nedaua, o ką čia bepadarysi...teou tą vietą salicilo spiritu, prausiu dažniau veidą prauskliais...manau, čia atsistatinėja hormonai organizme...reikia pralaukti
Oi, ir aš tokių dėmių turiu, bet labai tikiuosi, kad jos pačios savaime pranyks. Dvi atsirado ant kairio žanduko, o viena didelė ant dešniojo smilkinio. Vaizdelis, aišku, ne koks, bet ką darysi.. Mano gydytoja sakė, kad per maždaug metus laiko jos turėtų išnykti.
Spuogai ir porai mane kankint eme nuo 13-14metu.niestumo metu viskas aprimo.Po gimdymo gal koki menesi dziaugiausi neapsakomai lygia,grazia,skaiscia oda.Kokia as parenkinta buvau!!!Bet dabar ir vel tas pats O ipac pries menesines tai kosmaras visa isberta vaikstau KA DARYT???
Spuogų ir aš "prilaikau". Visada jų turėjau, tai man tai jokia naujiena. Trumpam buvo dingę kol maitinau, o dabar vėl tampu savimi Šiaip veidą valyti reikia ir žiūrėti ką valgai - ko gero tai vienintelis teisingas kelias, bet oi kaip sunku atsisakyti saldainių, aštraus kepsnio, citrusinių vaisių.. O ir laiko veido valymams dabar tikrai nėra. Bėda žodžiu
Dar kitas dalykas - ar jums neatsirado papilomų? Na tų tokių bjaurių odos iškilimų panašių į apgamus? Man per nėštumą pasirodė delikačioj vietoj, kitom būna ant kaklo. Gal kokių liaudiškų priemonių žinot kaip naikint, nes pas dermatologą eiti ir rodytis......
Dar kitas dalykas - ar jums neatsirado papilomų? Na tų tokių bjaurių odos iškilimų panašių į apgamus? Man per nėštumą pasirodė delikačioj vietoj, kitom būna ant kaklo. Gal kokių liaudiškų priemonių žinot kaip naikint, nes pas dermatologą eiti ir rodytis......