Nestumo metu oda buvo nuostabi jokiu spyogeliu, lygi, skaisti....na o dabar ne kas...spuogeliai vis lenda i pavirsiu... vienzo visa isvaizda toks vaizdas eina velniop kas buvo susitvarke per nestuma, viskas grizta atgal ir su kaupu...
man kazkaip nieko, nei prie nei po, o va bendradarbes dukra visada turejo problema su spuogais, ir jai tokie agresyvus budavo, su patinimais ir papuliavimais, valydavosi veida karta i menesi ir noeko gero, o va pradejo Octenisan naudoti prausimui ir daug daug geriau dabar. Pirmus pora menesiu visai gerai buvo, po to lyg biskiuka dziovina, bet su kremukais pasitaiso viskas, nes ji pirmus du menesius sake visai beveik nieko ir nenaudojo , tik Octenisan losjona.
Ji firmoj pirko, bet pasirodo galima ir internete gauti
http://www.hiperfarm...dezinfektantai/
jis kaip suprantu skirtas medicinoje naudoti ir kosmetika tik papildoma sritis, bet veikia labai gerai
Pabandykit!
Ji firmoj pirko, bet pasirodo galima ir internete gauti
http://www.hiperfarm...dezinfektantai/
jis kaip suprantu skirtas medicinoje naudoti ir kosmetika tik papildoma sritis, bet veikia labai gerai
Pabandykit!
As jau senokai auskaro nenesiojau,bet ta ruda fu dema po gimdymo turiu,bet ji isnyks nesuku galvos del to
Issiemiau auskariuka kai tik suzinojau, kad laukiuosi, tai mazdaug per pirma menesi, nu yra cia ta demike, bet gal nelabai didele, kai auskara isiveriu ir prisisuku su rutuliuku tai nelabai ir matyti, manyciau, kad gal cia praeis kartu su tuo vertikaliu dryzium per pilva, nu jei ne visai praeis, bet bent jau ne taip stipriai bus isryskejus.
na as issiemiau auskara kokiam 6menesy, nes labai tempe oda, o isisveriau po gimdymo gal kokiam menesiui praejus. ka zinau, skyle smarkiai padidejo, bet jokios demes nera.. bet pas mane oda labai balta ir negro linijos nebuvo nei kvapo.,..
tai dabar ta skyle didoka slyksciai atrodo bet gal apsitrauks.
tai dabar ta skyle didoka slyksciai atrodo bet gal apsitrauks.
kur lieka demes ant pilvo ( negra linija, kaip ten vadinasi )po gimdymo gerai padeda spiritas ir vata
o vat man po gimdymo gan dideli pilva turejau tai jis toks nelabai grazus pasidare kai isiveriau auskra tai man asmeniskai negrazu reikia gan gerai pasportuoti ir sustiprinti pilvo raumenys tada manau tiks
o vat man po gimdymo gan dideli pilva turejau tai jis toks nelabai grazus pasidare kai isiveriau auskra tai man asmeniskai negrazu reikia gan gerai pasportuoti ir sustiprinti pilvo raumenys tada manau tiks
0 man liko balta deme
Na man irgi ne kas...smakras nusetas, kaip pas -niolikmete...ir ka cia bepakeisi, zmogau, pasidziaugiau nestumo metu grazia veido oda, ir BASTA...vel viskas is pradziu...ka daryti???? kremai tikria nebepades - viska esu isbandzius...Hormonai matyt...
Na ką jungiuos prie jūsų. Nėštumo metu oda buvo pasidabinusi spuogais, nors į pabaigą jų buvo apmažėję, tačiau po gimdymo vėl kai užderėjo... Labiausiai smakrą man beria... Kaktą kirpčiukai slepia. Ai dar kaklas už ausų labai išbertas... Nu žodžiu kankinuosi ir aš....
mane irgi beria smakras labiausiai o ant nosies ties ta vieta kur akiniai tai pleiskanojancios demes
Turejau blizgancia ir spuoguota veido oda iki gimdymo. Dabar maitinu pati ir pastebejau, kad veido oda ne tokia riebi, visai neblizga kaip anksciau ir spuogu stipriai sumazejo, atsiranda koks vienas kitas retkarciais