Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų odontologai Kaune

QUOTE(*neva* @ 2011 04 06, 20:20)
O pas kuria buvote ?  smile.gif kaip jos bendrauja su vaikuciais? Labai graziai svetaineje viskas aprasyta, noretusi tuo tiketi  smile.gif O mums ir visai netoli  rolleyes.gif

Berods Birutė dekrete, ją vaduoja kita, nei vardo nei pavardė neprisimenu blush2.gif
Priėmė gražiai, pakalbino, paaiškino ką darys, bet kadangi nelabai leidosi, tai pakalbėjo daugiau su mamyte ir paskyrė pasimatymą po poros mėnesių smile.gif Leido išsirinkt dovanėlę (labai patenkinta buvo lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(*neva* @ 2011 04 06, 19:20)
O pas kuria buvote ?  smile.gif kaip jos bendrauja su vaikuciais? Labai graziai svetaineje viskas aprasyta, noretusi tuo tiketi  smile.gif O mums ir visai netoli  rolleyes.gif

Buvome dar cia anksciau sioj klinikoj , tikejausi , kad viskas bus ok, bet ......berods pas Birute, man ji nepatiko, apart saukimo ir garsaus snekeji ji nieko daugiau nesugebejo padaryti mano vaikui. daugiau ten nebeinam, nematau uz ka moketi doh.gif Kaip kitos ten dirbancios nezinau, tikiuosi profesionalesnes.
Atsakyti
Apsilankeme ir mes jau, dukrytei patiko zaidimu kambarys, jautesi ramiai ir drasiai, i kede sedomes kartu, bet tai pasiule pati stomatologe, buvo ijungtas TV. , skyluciu nerado, tai apziura praejo ramiai, kitas susitikimas po puses metu smile.gif uz apziura moketi nieko nereikejo ...
Atsakyti
Sveikos.
mes netyčia patekom pas praktiką atliekančius studentus(klinikose) smile.gif labai džiaugiuosi thumbup.gif ir mergina labai šauni ir dar lipdukų gavom 4u.gif per kelis kartus susitvarkėm ir džiugu. dabar laukiam eilėj plokštelės. irgi klinikose smile.gif drinks_cheers.gif
aišku, multikų čia nerodo, bet didesni vaikučiai mačiau noriai eina smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas kokių atsiliepimų galėtų parašyti apie Dainavos poliklinikoj dirbančius vaikų odontologus? 4u.gif
Atsakyti
Tiek visokiu atsiliepimu ir lb sunku issirinkti. GUndausi tarp GJ ir BMP kliniku.
Atsakyti
man asmeniškai DAINAVOS polik. patiko ZADRAUSKAITĖ LAIMA - bendraujanti, maloni. Vaikai iš karto priėmė. Ir GARGASIENĖ VIDA . Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti sausoka, bet vėliau pasimato, kad tikrai darbą išmano, su vaikais bendrauti moka. smile.gif
Atsakyti
mes pora kartu lankemes Silainiu sveikatos centre pas Ausra (vaikui 3,5 metu). viskas super. pirmas vizitas be dideliu asaru praejo, o reikejo ir nuskausminti ir skylute uztaisyti. antra karta verksleno, bet isgyveno wink.gif gydytoja maloni, savo darba atliko puikiai
Atsakyti
QUOTE(kartitiesa @ 2011 07 20, 12:48)
Tiek visokiu atsiliepimu ir lb sunku issirinkti. GUndausi tarp GJ ir BMP kliniku.

GJ tai cia kokia g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2011 08 09, 11:35)
GJ tai cia kokia  g.gif  blush2.gif

G. Januzio
Atsakyti
Sveikos mamytės. Mum reikia pas odontologą, dukrytei 2,5 metų. Nemanau kad prisileis, net įsitikinusi esu, kad bus problemų. Gal žinot kaune kokią stomatologę, kur žaisliukai, filmukai, ir kad ekstra atveju ir narkozę duotų verysad.gif gal kas galėtumėt parekomenduot kažką???
Atsakyti
Mes lankomės Neodentoje, pas odontologę Rasą. Mano mergaitę labai gerai nuteikė dantukų taisymui, likome abi patenkintos smile.gif Ir dabar kaip pasakau, kad važiuosim pas dantukų daktarytę- tai šaukia valio, valio. smile.gif
Atsakyti