Sveikos
Pasidalinsiu ir as savo patirtimi:)
4 metuku dukrytei atsirado juoduliukas dantuke, nu ir aisku pasiskaitinejau supermamose kas ka rekomenduoja... uzsiregistravome BMP pas odontologe Po..... nuejom, iejus i kabineta vaikas verkia, o trys bobos stovi su baltais chalatais ir saiposi kaip idiotes. Jau ir taip baisus tas kabinetas tai dar ir zmones be supratimo, niekada nevesiu ten vaiko ir pati neisiu.... per prievarta atsisedo mazoji man ant keliu, paziurejo kokia 1 min i vaiko dantis ir pasake ateikit po 6 men... sumokejom 20 LT... Taigi vaikucio nepatariu vesti i BMP...
Antras bandymas..
Uzregistravau i "Ausros medicinos centra" mes ten lankome pas seimos gydytoja ir viskas buna super.... aisku vaikui pranesus pries 30 min, kad einam pas dantiste vel kyla panika... nueinam, bijom, sedim prie duru... atejo dantiste, jauna, miela, svelni... iejom verkdamos, bet greitai apsiraminom, nes dantiste vaika sudomino, papasakojo ka darys, kalbejo apie kirminuka kuris gyvena dantuke....atsisedom i kede (man ant keliu mazoji) ir kiekviena intsrumenta imdama dantiste pasakojo ka jis daro, parodo... pvz siaudelis sugers seilytes, noresi duosiu namo parsinest sultis galesi gert paziurek kaip jis traukia vandenuka ir t.t.t mazoji idemiai klause ir net nekruptelejo kai jai greze dantuka... nu super as netikejau, kad viskas bus gerai... likom labai patenkintos... kainavo 40 LT plombike.
Odontologe Dovile Steponaityte, pas ja eisim visus vaiko dantis tvarkytis:)
Užsiregistravom kitai savaitei į Neodentą Dukrytė aišku nieko nesupranta, kalbamės tik apie gražius dantukų fėjų atliekamus darbus, bet kaip bus nežinau.... nerimauju labai... nemanau, kad ji išsėdės ramiai ir leisis apžiūrima ar net taisoma
Gal kas neseniai ten lankėtės? Kaip vyksta viskas?
QUOTE(Agnė*** @ 2011 03 03, 13:29)
Užsiregistravom kitai savaitei į Neodentą Dukrytė aišku nieko nesupranta, kalbamės tik apie gražius dantukų fėjų atliekamus darbus, bet kaip bus nežinau.... nerimauju labai... nemanau, kad ji išsėdės ramiai ir leisis apžiūrima ar net taisoma
mūsų pirma patirtis buvo su Neodenta... nieko konkretaus blogo negaliu pasakyti, bet vaikas ten nesileido ir tšk... (tiesa tada jam buvo 2 m ir pusiau profilaktiškai ėjom)
tas pats vaikas buvo A klinikoj pas Jurgita. Ten išvis kažkoks nesusipratimas. ji paklausė "nenori". vaikas atsakė "ne". Ta atsakė "nu ir nereik". Na gal ne visai tokiais žodžiai, bet turinys toks ir į kontaktą su vaiku net nesistengė eiti... dar vėliau iš vienos mamos girdėjau "pasidžiaugimą", kad ji negrežia vaikui, o tik pakrapšto ir laikina plomba užklijuoja... Tai jei iš tikro taip, tai geriau patylėsiu ta tema... nepatiko visiškai.
po viso to ją išsižiodyti sugebėjo Denteinos Laura. rekomendacijos didžiausios. kantrybė nereali. viską aiškina viską rodo...
QUOTE(dyncexxx @ 2011 03 02, 19:33)
uzsiregistravome BMP pas odontologe Po..... nuejom, iejus i kabineta vaikas verkia, o trys bobos stovi su baltais chalatais ir saiposi kaip idiotes. Jau ir taip baisus tas kabinetas
Mes lankomės pas gyd. Pocevičienę BMP klinikoje. Labai šauni gydytoja, jau trečią dantuką važiuojam taisyti.
Pirmo vizito metu aprodė kiekvieną instrumentą, aiškino, dukrytė sėdėjo man ant kelių.
Laiką suderinom dabar pagal savo patogumą ( nes ne kauniečiai esam, tai mus ši gydytoja priims kalniečių poliklinikoj ).
O kuom baisus kabinetas??? Tv pakabintas, multikus rodo .
Mums labai čia gerai. Už- danties sutaisymą - 30 Lt.
QUOTE(nuciukas @ 2011 03 02, 14:10)
Mamytės, reikia patarimo. Mes registruoti Dainavos poliklinikoje. Į mokyklą atėjusi odontologė (7m. vaikui) pasakė, kad būtina plokštelė . nebuvau susidūrusi, nieko nežinau. Gal žinote gerą gyd Dainavoj? kažkuri mamytė apie Ave Vita rašė. Verta ten pabandyti?
Patarčiau jei tik yra pinigėlių, tai su poliklinikom neprasidėti. Mes visada pas odontologa einam privaciai. Bet dabar situacija irgi tokia, kad reikia plokštelės. Ji mums pasiūlė darytis poliklinikoje, nes tipo nieko nekainuoja. O šiaip tai plokštelės kainuoja apie 300lt. Mums priklauso Kalniečių poliklinika. Tad mes ir nuėjom. O dabar labai gailiuosi... Labai pasišlykštėjau ortodonte, labai ji nemaloni. Rėkia ant vaiko. Plokštelę technikai padarė blogai,tai dabar perdarinėja... Žodžiu, geriau būčiau sumokėjus 300lt.... Jei vėl susidursiu su kokiais nemalonumais, eisiu į kokią kliniką....
Papildyta:
QUOTE(extazi_ @ 2010 12 20, 11:36)
i kuria poliklinika kreipsites?
nerekomenduoju centro, ten labai sena ir nemandagi gydytojo ploksteliu sryties, pati pas ja lankiausi, grubiai tas ploksteles gruda, matuoja ir t.t.
man reikejo virsutines ir apatines ploksteles, tada man buvo 17 metu, tai zinokit atsistate dantukai, bet neilgai ja panesiojau, meciau lauk, tai visi dantukai vel iskrypo i senas vietas, reikia ko daugiau val i para jas nesiuot ir ilgus metus,aisku ir ko anksciau, man tuo metu vistiek jie neatistatytu graziai, per velai susiemiau
sekmes jums
nerekomenduoju centro, ten labai sena ir nemandagi gydytojo ploksteliu sryties, pati pas ja lankiausi, grubiai tas ploksteles gruda, matuoja ir t.t.
man reikejo virsutines ir apatines ploksteles, tada man buvo 17 metu, tai zinokit atsistate dantukai, bet neilgai ja panesiojau, meciau lauk, tai visi dantukai vel iskrypo i senas vietas, reikia ko daugiau val i para jas nesiuot ir ilgus metus,aisku ir ko anksciau, man tuo metu vistiek jie neatistatytu graziai, per velai susiemiau
sekmes jums
Tai sakė mums, kad reiks nečioti kokius 2metus ir tipo 12 val per parą.... O jūsų centro gydytoja labai panaši į mūsų (pas kurią dabar lankomės Kalniečių poliklinikoje). Tikrai nerekomenduoju gyd. Bučienės....... Ir mane aprėkė ir vaiką..... Nu žodžiu
Sveikos ir sveiki!
Esu Lietuvos sveikatos mokslu universiteto Odontologijos fakulteto penktakurse. As ir mano grupiokai ieskome vaikuciu pacientu, kuriems reikia musu pagalbos. Gydome skaudancius pieninius ir nuolatinius dantukus, silantuojame nuolatinius dantukus, darome burnos higiena, mokome valytis dantukus ir duodame dovaneliu uz apsilankyma:) Darbas vyksta Burnos higienos ir vaiku odontologijos klinikoje Luksos Daumanto gatveje priziurint geriausiems Kauno vaiku odontologams. Gydymas nemokamas Dirbame pirmadieniais nuo 13.30 iki vakaro. Laukiu ziniu Skype: pliusine_varlyte arba kastyciopanele@gmail.com ar privacios zinutes supermama.lt portale
Esu Lietuvos sveikatos mokslu universiteto Odontologijos fakulteto penktakurse. As ir mano grupiokai ieskome vaikuciu pacientu, kuriems reikia musu pagalbos. Gydome skaudancius pieninius ir nuolatinius dantukus, silantuojame nuolatinius dantukus, darome burnos higiena, mokome valytis dantukus ir duodame dovaneliu uz apsilankyma:) Darbas vyksta Burnos higienos ir vaiku odontologijos klinikoje Luksos Daumanto gatveje priziurint geriausiems Kauno vaiku odontologams. Gydymas nemokamas Dirbame pirmadieniais nuo 13.30 iki vakaro. Laukiu ziniu Skype: pliusine_varlyte arba kastyciopanele@gmail.com ar privacios zinutes supermama.lt portale
QUOTE(aurikyte @ 2011 03 16, 12:29)
Tai sakė mums, kad reiks nečioti kokius 2metus ir tipo 12 val per parą.... O jūsų centro gydytoja labai panaši į mūsų (pas kurią dabar lankomės Kalniečių poliklinikoje). Tikrai nerekomenduoju gyd. Bučienės....... Ir mane aprėkė ir vaiką..... Nu žodžiu
Pasirodo gyd. Bučienė dirba ir Centro poliklinikoje . Pagaliau iš trečio kartopadarė mums plokštelę. Tipo technikai Kalniečių poliklinikoje prasti. Po visų bajerių dabar gydytoja bendrauja labai gražiai, bet..... Man ji vistiek nepatinka
I senamiescio klinika vedu tik del to, kad ten taiso su multikais, bet jau skaudu piniginei kai uz maza skylute moki po beveik 100 litu. Ir tai, jei vaikas sedi be jokiu problemu nevisada tie filmukai bus ijungiami net ir paprasius. Jau pati dukra sake kita kart reksiu gal multikus ijungs
Taip, kad ieskom kur dar Kaune taisytu su multikais ir zemesne kaina (i paprasta kabineta atsisako dukryte eit) .
QUOTE(Agnė*** @ 2011 04 05, 13:48)
Mes buvom Neodentoj, Šilainiuose...... Filmukus rodė, žaislų pilna..... Buvom tik profilaktiškai - nieko nekainavo
sveiki, gal kas zinote kur kalnieciuose yra geras odontologijos vaiku kabinetas???
QUOTE(Agnė*** @ 2011 04 05, 12:48)
Mes buvom Neodentoj, Šilainiuose...... Filmukus rodė, žaislų pilna..... Buvom tik profilaktiškai - nieko nekainavo
O pas kuria buvote ? kaip jos bendrauja su vaikuciais? Labai graziai svetaineje viskas aprasyta, noretusi tuo tiketi O mums ir visai netoli