Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų odontologai Kaune

QUOTE(2lina @ 2010 05 15, 16:13)
Laba,
gal kas zinot klinika kur pakonsultuotu del kreivai isdygusio danties, kaip galima butu ji istiesinti.
aciu

Is savo patirties galiu rekomenduoti su savo mazuliuku kreiptis i Ave Vita klinikos odontologus. Su vaikuciais ten dirba stomatologe Migle. Ji labai maloni, savo darba atlieka super, jei reikia pakonsultuoja, pataria. thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas lanketes Ortopedijos pastato 4 ame aukste esancioje odontologijos klinikoje? Kaip gydytojas, atmosfera? g.gif
Sunku rasti tinkama varianta, kai vaikas net kirptis per didziausias kovas nesiduoda...
Atsakyti
Uzsirasem i Odontologijos praktikos centra ausros g. Gal ka girdejot?
Atsakyti
Noriu paklausti jusu nuomones del kainos, ar cia normalu.
Siandiena buvome "Maxileje". Vaikui 2,5m. Dantuka sutaise per 15min. Sumokejome 90lt doh.gif
Man atrodo, kad cia labai daug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deitoma: 28 rugsėjo 2010 - 20:11
QUOTE(Maiva25 @ 2010 08 27, 10:53)
Sveiki,

jokiu rekomendaciju Gintaro Janužio klinikai Savanoriu/Širvintu 2. Kas nelinkes pinigeliu metyti i salis ir krauti kazkam turtu, neptarciau net prasideti su sia klinika, nebent pries pradedant taisytis tiksliai issiaiskinti kiek visos proceduros kainuos. Matyt nemaza paskola pasieme klinikos technikai ( kuri isties yra naujoviska) todel sunkia kiekviena klienta iki paskutinio.

mano vaikiukas taisesi kaip tik dantukus vasara ten,tai plombyte 50lt,man pasirode gan padoru,ypac po to kai teko neodentoj vien uz minutes isziodinima tarpdury paklot 30 lt doh.gif
Papildyta:
QUOTE(deitoma @ 2010 09 28, 22:10)
Noriu paklausti jusu nuomones del kainos, ar cia normalu.
Siandiena buvome "Maxileje". Vaikui 2,5m. Dantuka sutaise per 15min. Sumokejome 90lt  doh.gif
Man atrodo, kad cia labai daug.

tikrai labai daug
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sermuksnelis: 30 rugsėjo 2010 - 10:19
QUOTE(smėliukė @ 2010 09 15, 21:22)
Gal kas lanketes Ortopedijos pastato 4 ame aukste esancioje odontologijos klinikoje? Kaip gydytojas, atmosfera?  g.gif
Sunku rasti tinkama varianta, kai vaikas net kirptis per didziausias kovas nesiduoda...

ar klausi apie klinika VEIDO CHIRURGIJA? nes ten lyg ir dar viena dantu taisymo klinika yra g.gif Mes VEIDO CHIRURGIJOJE dantukus su narkoze taisemes, bet ten taiso ir su dormicum tablete,atmosfera ten tikrai maloni, didelis demesys vaikui, stengiasi kuo maziau traumuoti vaika,galiu pasakyti tik gerus zodzius smile.gif
Atsakyti
Mes lankėmės pas čia jau minėtą Pupelienę BMP, nors kai atėjom pirmą kartą, pasakė, kad ji vaikams netaiso, ta klinika turi vaikų odontologę, tik neatsimenu pavardės (iš P... raidės).
Bet mus priėmė, sutaisė dantukus ir sakė, kad mes jauniausi jos pacientai buvom cool.gif
Gydytoja faina, necackina per daug vaiko, kažkaip natūraliai smile.gif tik sesutės susiraukusios nuolat.
Atsakyti
sveiki prasau labai pagalbos.mano maziui 5m.gydytoja surase istraukti 10 sugedusiu dantu.buvom keliuose poliklonikose kita daktare irgi sake jog jo dantukai nesutaisomi teks vaziuoti i klinikas traukti su narkoze.prasau atsiliepimu kas susidurete su tokia beda.kaip vaikas reaguoja po narkozes?kaip su valgymu reikalai ir pan. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tiopte @ 2010 11 22, 19:12)
sveiki prasau labai pagalbos.mano maziui 5m.gydytoja surase istraukti 10 sugedusiu dantu.buvom keliuose poliklonikose kita daktare irgi sake jog jo dantukai nesutaisomi teks vaziuoti i klinikas traukti su narkoze.prasau atsiliepimu kas susidurete su tokia beda.kaip vaikas reaguoja po narkozes?kaip su valgymu reikalai ir pan. verysad.gif

vaje blink.gif , nuo ko jie taip sugedo??? kaip gaila mažylio.....
Papildyta:
QUOTE(nePadori @ 2010 03 06, 21:13)
Pas Luksiene neteko lankyti, bet visada lankomes pas Poceviciene. Fantastiska daktare, mano dukrai ji labai patiko ir vis klausia kada pas ja eisim  thumbup.gif

na, užregistravau savo mergaitę pas gyd Pocevičienę. Mes eisim konsultuotis dėl plokštelės, nes viršutiniai dantukai kreivi auga. Šiaip tai visuomet lankomės privačioje klinikoje, bet jie nedaro vaikams plokštelių verysad.gif .Tai tenka kreiptis į polikliniką.
Atsakyti
QUOTE(aurikyte @ 2010 12 07, 13:59)

na, užregistravau savo mergaitę pas gyd Pocevičienę. Mes eisim konsultuotis dėl plokštelės, nes viršutiniai dantukai kreivi auga. Šiaip tai visuomet lankomės privačioje klinikoje, bet jie nedaro vaikams plokštelių verysad.gif .Tai tenka kreiptis į polikliniką.

i kuria poliklinika kreipsites?
nerekomenduoju centro, ten labai sena ir nemandagi gydytojo ploksteliu sryties, pati pas ja lankiausi, grubiai tas ploksteles gruda, matuoja ir t.t.
man reikejo virsutines ir apatines ploksteles, tada man buvo 17 metu, tai zinokit atsistate dantukai, bet neilgai ja panesiojau, meciau lauk, tai visi dantukai vel iskrypo i senas vietas, reikia ko daugiau val i para jas nesiuot ir ilgus metus,aisku ir ko anksciau, man tuo metu vistiek jie neatistatytu graziai, per velai susiemiau

sekmes jums
Atsakyti
QUOTE(sermuksnelis @ 2010 09 30, 11:19)
mano vaikiukas taisesi kaip tik dantukus vasara ten,tai plombyte 50lt,man pasirode gan padoru,ypac po to kai teko neodentoj vien uz minutes isziodinima tarpdury paklot 30 lt doh.gif
Papildyta:

tikrai labai daug

thumbup.gif Januzio klinika ir kaina palyginus su senamiescio klinika perpus mazesne.siandien gyd.Matiukas sioje klinikoje dukrytei 2 dantukus sutaise,100 lt kainavo,o drauge i senamiescio klinika berniuka savo vede,tai arti 100 lt uz 1 dantuka paliko.
Atsakyti
Mamytės, reikia patarimo. Mes registruoti Dainavos poliklinikoje. Į mokyklą atėjusi odontologė (7m. vaikui) pasakė, kad būtina plokštelė verysad.gif . nebuvau susidūrusi, nieko nežinau. Gal žinote gerą gyd Dainavoj? kažkuri mamytė apie Ave Vita rašė. Verta ten pabandyti?
Atsakyti