Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų odontologai Kaune

QUOTE(Jakutė @ 2009 01 29, 13:55)
Labukas,as rekomenduociau gydytoja Bendoraitiene,ji vaiku gydytoja,maloni,pazaidzia su vaiku,parodo irankius ir t.t. Mes buvome pas ja,bet maziukui,taisys su narkoze,nes jau nervukas atviras doh.gif

Labuka, mamytes, gal galima gauti gyd Bendoraitienes darbo adresiuka ar tel numery. Turim labai daug problemu su pieniniais dantukais....manau ir traukti teks, tad narkoze speju irgi gali buti reikalinga blink.gif
Atsakyti
Mes prisirašėm Rasos klinikoje Žukausko g. ir kita ketvirtadienį užsirašėm pas vaikų dantukų gydytoją. Gal kas jau pas ją buvot? 4u.gif Mergaitė pirmą kartą eis pas stomatologę, tai norėčiau sužinoti kokia nuomonė kitų mamyčių, jei kam teko ten lankytis blush2.gif
Atsakyti
KMUK Bendoraitiene super thumbup.gif thumbup.gif gydytoja.
Zino ka patarti ir siaip kaip su vaiku kalbeti.
Mum labai patiko,mums 2 metukai. cool.gif
Atsakyti
gal galite bendoraitienes tel nr duoti?
Atsakyti
Gal kas rekomenduotumėt gydytoja is KMU (nes gavom siuntima).Musu dickis labai bijo gydytoju, o ypac stomatologu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wisata @ 2009 05 28, 09:43)
gal galite bendoraitienes tel nr duoti?

pati ieskojau tai radau:
Adresas:J.Luksos-Daumanto6 KMU studentu bendrabucio pirmame aukste,salia sukileliu gatves 51.
tokio kaip jos asmeninio tel nepateikta,bet manau cia galima uzsiregistruoti:
792512
darbo laikas tik jos verysad.gif toks napatogus:
pirm.-nedirba
antr.-10-14
trec.-9-14
ketv.14-18
penk.10-13
TAI STAI KA ATKAPSCIAU.REIKS IR PATIEM REGISTRUOTIS unsure.gif
Atsakyti
O maniškis pirmą kartą pas odontologę Pakrijauskienę ėjo valdiškoje poliklinikoje (Šilainių), jis liko labai patenkintas ir vis dar labai gerai mini dantukų daktarę smile.gif
Atsakyti
sveiki na ziuriu kad cia labai giria gyd.bendoraitiene.na as ir prisiskaicius apie ja geru atsiliepimu nuveziau savo sunu 3m.9men.oi siaubelis buvo nuo pirmos dienos schmoll.gif atvira nerva ji greze be jokiu nuskausminamu idejusi ziodikli ir vaikas reke ne savu balsu o ji ant vaiko g.gif na greit uzdejo vaistus ir paleido namo.antra kart vaikas ejo debedamas o ji jam sako jei reksi mama isvarysiu i kolidoriu,tu man klientus isgazdinsi ir pan schmoll.gif na paskui kai jau keisdavo vaistus jam tai neskaudejo ir leidosi tvarkomas.viena dantuka ji uztaise pati tai viskas buvo gerai po visu vargu.antra dantuka skyre taisyti studentei tai studente kaip studente maloni tik nepatyrusi tai visko buvo kol isvale komplikuota dantuka.pvz idure i lupa arba i gomuri tai tas vaikas sokinejo nuo manes o atejusi gydytoja bendoraitiene ant jo sunaus sako ko cia riaumoji ir pan.finale tas kad mums studente buvo uzdejus vaistus vaistai iskrito ant ryt o kai uzdejo pliomba ji ta pacia diena iskrito. doh.gif tai va nezinau ar tik ant mano sunaus ji taip ar su visais negaliu pasakyti.dabar bandysim eit i savo poliklinika taiyti nes pas mus visi dantys komplikuoti schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
Pradėjau domėtis vaiko pirmu apsilankymu pas dantistą, bet niekur nerandu protingo kompromiso. i KMU nenoriu, Neodenta man pasitikįjimo nekelia iš asmeninės patirties (aisku ir del kainu). Šialinių poliklinika neprisirašiusiųjų nepriima, net mokamai. Parekomenduokit kur jautrų vaiką nuvest kad iš pirmo karto neįvaryt streso (ji pas šeimos gydytoją net paklausyt nelabai leidžiasi).
Atsakyti
QUOTE(nykshtuke @ 2009 11 19, 11:25)
Pradėjau domėtis vaiko pirmu apsilankymu pas dantistą, bet niekur nerandu protingo kompromiso. i KMU nenoriu, Neodenta man pasitikįjimo nekelia iš asmeninės patirties (aisku ir del kainu). Šialinių poliklinika neprisirašiusiųjų nepriima, net mokamai. Parekomenduokit kur jautrų vaiką nuvest kad iš pirmo karto neįvaryt streso (ji pas šeimos gydytoją net paklausyt nelabai leidžiasi).

Is kur cia istrauket g.gif Tikrai priima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2009 11 20, 00:28)
Is kur cia istrauket g.gif Tikrai priima 4u.gif

Skambinausi i registratūrą, norėjau užsiregistruoti ir pasakė kad jokių šansų nėr pakliūt net mokamai, jeigu neprisirašęs. man irgi absurdiškai nuskambėjo, bet taip man pasakė.
Atsakyti
QUOTE(nykshtuke @ 2009 11 23, 10:26)
Skambinausi i registratūrą, norėjau užsiregistruoti ir pasakė kad jokių šansų nėr pakliūt net mokamai, jeigu neprisirašęs. man irgi absurdiškai nuskambėjo, bet taip man pasakė.

O jus norejot butent ta diena ar aplamai uzregistruoti bet kada?Gal ta diena nebuvo talonu g.gif Net keista ir man pasidare ..Siap turetu priimti visus ,nesvarbu ar prisirase ar ne.
Atsakyti