Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų odontologai Kaune

Sveikutes manoji bijo labai silainiu poliklinikos ir dar neteko niekad tvarkyt dantuko pirmas kartas gal kuri zinot kokia kantria dantiste nezinau kur vesti
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2014 03 12, 16:21)
Nu ka, buvom siandien dar pas viena stomatologe - irgi mato tik viena iseiti- sedacija arba narkoze verysad.gif  Sake klinikose eiles tai kosmines sitiems dalykams, o laukt nebera kada, nes turim viena didele skyle, jau praktiskai iki nervo daejusia ir du priekinius dantukus nutrupejusius verysad.gif  galvojam apie Baltijos Amerikos kliniką. Gal kas galit jau pasidalint patirtimi kaip ten?

Mano trimečiui tvarkė 7 dantukus BAK, su pilna narkoze, nes nebuvo kito pasirinkimo, esam labai patenkinti paslaugų kokybe, nors ir sumokėjome daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2014 07 31, 11:55)
Mano trimečiui tvarkė 7 dantukus BAK, su pilna narkoze, nes nebuvo kito pasirinkimo, esam labai patenkinti paslaugų kokybe, nors ir sumokėjome daug smile.gif

kiek kainavo?
Atsakyti
mano trimeciui birzelio vidury taise dantis KMUK su pilna narkoze. dantis sutaise, aciu die kad ta pacia diena isleido namo nes palatos klaikios, vaikisku lovu nera, viena mama su vaiku ten savaite gulejo del kitu bedu tai likau pakraupus pamacius aplinka, bet ne esme. visa darba atliko rezidentes, aciu joms uz tai, bet elementaraus mandagumo studentu matyt nieks nemoko... dar del taisymo, jei danties neina sutvarkyti per viena karta jis yra salinamas, tas mane labai gasdino, bet netekom tik vieno dantuko. vaikas atsigavo labai greitai, o eielej laukem tris menesius, manau ne taip daug smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Kreivai dygsta nuolatiniai priekiniai dantukai. 4-ių mėnesių laikotarpyje turime pasikonsultuoti su ortodontu. Gal ką rekomenduosite mums g.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute55 @ 2014 08 19, 16:21)
Sveiki 4u.gif  Kreivai dygsta nuolatiniai priekiniai dantukai. 4-ių mėnesių laikotarpyje turime pasikonsultuoti su ortodontu. Gal ką rekomenduosite mums g.gif  Ačiū 4u.gif

Ieva Buškienė - dirba kažkur privačiai (lyg pas Jonužį) ir KMUK.
Atsakyti
Sveikos,
Gal žinote, ar Kaune kur nors taiso priekinius dantukus vaikui? Labai norime susitaisyti, kad nereiktų dar 4 metus vaikščioti su pajuodusiais dantukais.
Atsakyti
Sveikos, mamytės:) nemokamai gydau vaikų dantukus, taip pat atliekamos profilaktinės procedūros (fluoro aplikacijos, silantai), galima ir profilaktinė apžiūra. Gydymas atliekamas prižiūrint kvalifikuotam vaikų odontologui. Dirbame trečiadieniais nuo 8.30h vaikų odontologijos poliklinikoje. Kreiptis numeriu 8683881529
Atsakyti
QUOTE(egliuke @ 2014 09 04, 14:02)
Sveikos,
Gal žinote, ar Kaune kur nors taiso priekinius dantukus vaikui? Labai norime susitaisyti, kad nereiktų dar 4 metus vaikščioti su pajuodusiais dantukais.

Bandykite Neodentoje. Mes dieviname gydyt. Birutę Jankauskienę wub.gif
Atsakyti
Mes Neodentoje lankomes pas Rasa Bardijevskiene thumbup.gif Kadangi vano vaikas vienas is tu didziuju bailiuku ir rekia vos pamates adata, tai dantuko taisymui ruosemes is anksto. Aiskinau jog reikia uztaisyti nes paskui bus visai blogai, atidariau Neodentos vaiku odontologu puslapi su nuotraukomis, tai maniskis pats issirinko pas ka nori eiti. Zodziu susitvarke su mano bernuzeliu be baimiu ir asaru, dabar tik ir klausia ar nesugedes koks dantukas, nes su mielu noru ten gryztu.
Atsakyti
sveiki, mano berniukas pries savaite stipriai virto i siena ir susidauze smegeneles dantuku. bego kraujas, mates smegeneliu sumusimas, dabar uzmaciau toki pulinuka

user posted image

ir bijau, ar cia tas pulinukas nuo kritimo ir sudauzimo, ar tas, kuris galejo atsirasti del nesveiku dantu ir kuri gydytojas sake, tik pamacius is karto kreiptis del dantu traukimo.
Atsakyti
kojote, veskit pas dantu gydytoja ir pasakys
Atsakyti