Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų odontologai Kaune

Mes lankemes ir dantukus gydemes "Aukstejoje". Viskas ten puiku, gydytoja labai maloni ir moka elgtis su vaikais, maniskis neissigando ir didelio streso tikrai nepatyre. Bet kainos tai, svelniai tariant, didokos. Uz dvieju dantuku plombavima sumokejome 200 Lt.
Atsakyti
o mes su dukra ejome silainiuose i sarkuvos g-vej yra kabinetas thumbup.gif gydytoja moka prisijaukinti vaika,labai esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Papasakosiu savo istorija.
Pries metus dukryte neturejo ne vienos skylutes. Bet tada persikelem i Vokietija, o ten tokia saldainiu kultura, kad siaubas.. Saldainiai visur ir visada, net darze. Dar toj pacioj musu laiptinej gyveno ir mociute, kuri ir pries miega "kad ramiau butu" duodavo vaikuciams plytele sokolado.. Vienu zodziu, po puses metu jau pasipuosem pirmom skylutemis. Nuejus pas vietinius daktarus, sie pasake, kad laukti kol skaudes.. Palaukem iki pirmu skausmu, apie pusmeti - skyles buvo jau milziniskos ir keturiuose dantyse. Nuejus dukryte sedejo ramute gerute, bet vistiek atsisake "rizikuoti" ir nuskausminti, tiesiog taip pakrapste ir uzdejo kazkokia plomba. Ta plomba uz menesio iskrito.. Tada ir prasidejo didieji dziaugsmai. Vaikas naktimis rekdavo is skausmo, nuejus pas ta pati daktara - atsisake priimti ir issiunte i klinikas. Ten apziurejo burnos chirurgas ir liepe laukti vos ne savaite iki termino pas kitus zandikaulio chirurgus. Po tos sie savaites pasake, kad traukti dantu negalima, reikia taisyti, ir issiunte lauk. Suradom spec vaiku odontologus - sie taisyti atsisake, tik su narkoze taisyti. narkozes terminas - uz menesio minimum..
Atvaziavom i Lietuva. Kelione dantis jau ir sutino, vistik trecia savaite. Per ta laika ir antra danti kitoj pusej pradejo skaudeti. Vaistai jokie nepadedavo net trumpam. Jurbarke 6 daktarai atsisake net apziureti, isgirde kad mazas vaikas net i kalbas toliau neidavo. O daugelio giriama vaiku stomatologe pasiule ateiti rugseji, kai laiko tures. Kaune irgi panasi situacija. Bet kadangi dantis istines, tai kaip ir butinojo skubioji pagalba, tai KMU viena daktare sutiko pragrezti, kad galetu puliai isbegti. Vyras laike, su tokiu spec prietaisu praziodino ir greze.. Gerai, kad greitai, nes pati nebuciau atlaikiusi smile.gif Kas nustebino, kad pradzioje sake kad neskaudes, pasakas kazokias seke apie negyvus dantis. Neaisku ar del to labiau skaudinosi ir pyko dukra, ar as smile.gif
Ta pragrazta dantuka reikia toliau gydyti. O ir kiti nelaukia, ten greiciausiai tas pats greit bus. Buvom toj Neodentoj - daktare tikrai super man atrodo, bet velgi.. Termina gavom tik birzelio viduriui. O ka daryti iki tada? Suradom net pazistamu pazistama, pas kuria vakar buvau nuvaziavusi.. Moteriske su rusu laiku palikimu, jau pasisveikinus pasidare aisku, kad sunkiai kas iseis.. O kai kedeje pradejo gasdinti, kad is negeru neklausanciu vaiku atims mama ir pn, isvis nieko nesigavo. Ko pasekoje dar buvau isvadina lepuneles auginimu, nes nesugebu griezto zodzio pasakyti vaikui, kad issiziotu ir sedetu ramiai.. Suprantu, kad dantis butina taisyti ir nieko nebus, bet tikrai nuosirdziai neisivaizduoju kaip tai isaiskinti 3.5m vaikui..
Taigi, siandien paskutine antibiotiku diena, ir kaip suprantu greitu metu jau reikia pradet laukti atsinaujinusiu skausmu.. Tuos pulius pragreze beveik pries savaite ir jos daktaras ten dar nieko nepaziurejo. As kiek sugebu su dantu krapstuku pakrapstau, bet vistiek isivaizduoju tie kanalai su maistu lieka uzsikise. Verkiant reikia sukalbamo stomatolo, tai jei tik kas dar ka nors prisimena, prasau parasyti smile.gif
Aukstejoj jau uzsiregistravome, bet ten daktare tik 1dieniais dirba.. O dantys du extra skaudami, kuriu per viena karta nesutvarkys. Jau nekalbant apie tai, kad apskritai po tiek daktaru pavyktu kam nors i burna ilysti. Su veidrodeliu leidziasi apziurima, bet tuos krapstukus puikiai zino ir pazista, ir juos pamacius burna iskart uzsirakina smile.gif
Atsakyti
NErekomenduoju NEODENTA klinikos vaikų gydytojos Rasos Bardijevskienės.
Labai nemaloni gydytoja, su vaikais visiškai nemoka bendrauti, galvoja, kad 3 metų vaikutis pats sės į kėdę ir išsižios doh.gif schmoll.gif
Vesdama savo beveik 3 metukų sūnų tikėjausi, kad pirmas kartas vaikučiui nesukels neigiamų emocijų... bet pasirinkau netinkamą daktarą, tėveliams pasakau, kad nenusiviltų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Miracle @ 2008 07 30, 13:14)

mes eisim pas Birute, renkantis tik nuotraukas paziurejau, si man pasirode malonesnio veido. Gavom vieta tik rugsejo viduryje blink.gif teks laukt, visa laime, kad neskauda, bet ir kad skyles isdydetu taip pat nesinori unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Miracle @ 2008 07 30, 13:14)
Labai nemaloni gydytoja, su vaikais visiškai nemoka bendrauti, galvoja, kad 3 metų vaikutis pats sės į kėdę ir išsižios  doh.gif  schmoll.gif
Vesdama savo beveik 3 metukų sūnų tikėjausi, kad pirmas kartas vaikučiui nesukels neigiamų emocijų... bet pasirinkau netinkamą daktarą, tėveliams pasakau, kad nenusiviltų  schmoll.gif

TIKRA TEISYBE.100 PROC. APRASYTA MANO SITUACIJA verysad.gif
IDOMU, KAIP BIRUTE BENDRAUJA SU VAIKAIS g.gif NES JEI IR J TOKIA PATI, TAI TOS KLINIKOS VAIKU KABINETAS NIEKO VERTAS (NA TIK ZAIDIMU KAMPELIS thumbup.gif )
Atsakyti
nepatiko mums Birute, pradejo saukti ant vaikucio na ir t.t , Gal jums kitaip bus, bet si klinika nera jau tokia gera, g.gif
Atsakyti
QUOTE(neraj @ 2008 08 04, 13:46)
nepatiko mums Birute, pradejo saukti ant vaikucio na ir t.t , Gal jums kitaip bus, bet si klinika nera jau tokia gera,  g.gif

tai gal kas gali pasiulyt kokia gera ir malonia vaiku gydytoja? Nes maniskis tikrai jautrus ir taip lengvai itariu nesileis unsure.gif nors kalbam snekam su juo jau dabar, o neodentoj gavom talona rugsejo men. Na jei prades dar saukt- is vis nieko nebus schmoll.gif tai uz tokia "konsultacija" tokius pinigus moket, kad aprektu blink.gif

Labai laukiu jusu rekomendaciju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2007 11 26, 12:39)
Tikrai geros gydytojos odontologės įsikūrusios Pakraščio gatvėje, aš ten nuo kokių 12 metų vaikštau ir labai patenkinta ir savo 2 metų pyplį visada ten vedu apžiūrai nu šiaip tai visa šeima ten lankomės, paskutinį kart kai buvau tai girdėjau, kad jau ir iš Vilniaus pas jas daug važinėjančių, jei reiks kontaktų prašom į až nes temos neseku

Kontaktai ČIA
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kas susidurete su ortodontu-ortopedu g.gif mums reikes plokstele nesioti,gal galit patarti pas ka eiti ir kokios kainos?man tiktu Silainiai arba Vilijampoles raj.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renaciukas2 @ 2008 05 10, 08:31)
o mes su dukra ejome silainiuose i sarkuvos g-vej yra kabinetas  thumbup.gif gydytoja moka prisijaukinti vaika,labai esu patenkinta thumbup.gif

Gal galima kontaktus,kuris cia kabinetas,nes sarkuvos gatveje,kiek zinau yra ne vienas.Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasadam @ 2008 09 24, 11:57)
Gal galima kontaktus,kuris cia kabinetas,nes sarkuvos gatveje,kiek zinau yra ne vienas.Aciu  4u.gif

mano sunus yra 11m.burnoje tiesiog katastrofa,jau reikia traukti nuolatini danti,o
dantistes paniskai bijo,3kartus pabego is kabineto. nebezinau ka daryti kaip sutaisyti dantis.gal galit ka patarti
Atsakyti