QUOTE(ąsotėlis @ 2014 02 27, 19:17)
visiskai nesutinku, kad Kaune niekas kanalų nevalo. Užsukite pas mus į Vaikų odontologijos kliniką Kaune, gydymas pas gydytojus internus vaikams iki 18 metų yra nemokamas. tikrai gydome ir kanalus ir plombuojame. Be to gausite geriausią konsultaciją Lietuvoje, juk čia dirba docentai ir profesoriai, kurie reikalui esant pakonsultuos
taigi, jeigu apsigalvotumėt užsukti, rašykite man privačią žinutę, atsiųsiu numerį registracijai
Na tikiuosi ir Kaune viskas tik į gera. Ar gydote su sedacija?
Lygiai prieš metus teko kreiptis, vaiko pieninis 5tukas buvo supuliaves. Gydytoja be nuotraukos nusiunte tiesiai rovimui (su narkoze). Bandžiau klausti kaip kanalai, užtikrino kad niekas kanalų negydo pieniniuose dantyse ir jokių čia šansų tam dančiui. Nepasidaviau, nuvežiau į Žalgirį. Pirmas gydytojas klausimas - kaip galėjo nuspręsti nepadarę nuotraukos? na nepadarė, ką aš žinau. Žodžiu padarė tą nuotrauką, užgydė kanalą ir vaikas po šiai dienai tą dantuką turi. Į vilnių važinėjom kol sutaisė visus dantukus, taisė net iltinukus ir priekinius (Kaune netaiso, mol plombos nesilaiko). laikosi, jau visi metai kaip laikosi
Taip man tas važinėjimas kainavo labai labai brangiai, nes dėl vieno dančio teko važiuoti du kartus. Bet vaikas valgo, vaikui neišrautas nė vienas dantukas. O tą siuntimą rovimui turiu išsisaugojusi ateičiai.