Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų odontologai Kaune

QUOTE(Forgete @ 2013 06 06, 17:01)
as pirma karta kreipiausi kai vyresneliui buvo 2,5 metu

O mazajam sutrupejo penkti dantukai, prisileist nieko neprisileidzia (jam dabar 3,5m).

Tai va lyg ir viska papasakojau. Jeigu domina dar kas nors - klauskit.

o, tai jusu abieju vaikuciu dantukai problematiski, gal pasake priezasti, del ko tokia situacija. mano dantiste uz galvos uzsiemus, sako, nesuprantu, kas siais laikais daros, kad taip masiskai genda vaiku dantys ir dar nuo pat mazumes.
Atsakyti
QUOTE(Kojotė @ 2013 06 06, 19:48)
o, tai jusu abieju vaikuciu dantukai problematiski, gal pasake priezasti, del ko tokia situacija. mano dantiste uz galvos uzsiemus, sako, nesuprantu, kas siais laikais daros, kad taip masiskai genda vaiku dantys ir dar nuo pat mazumes.

Vyresnis gaves nemazai antibiotiku, o ir higiena gera negaliu pasigirti.

mazo higiena labai gera, bet 5tukai tokie labai speficiski savo forma su labai giliom vagelem, kuriu neimanoma isvalyti. tai per tas vageles ir isgedo. kiti dantukai kieti ir sveiki.
Atsakyti
Mamytes reiktu ir mums Jusu pagalbos. Neseniai pas savo mazaji 3.5 m pastebejau vienam dantuke juoda skylute. Kur geriau kreiptis kaune del apziuros ir gydymo? Manasis nelabai leidzias apziurimas o apie gydyma dantuku nera ne kalbos,tikrai neprisileis. Gal kur zinot kaune gydo su sedacija?
Aciu uz atsakymus
Atsakyti
QUOTE(saulyte84 @ 2013 06 11, 23:57)
Mamytes reiktu ir mums Jusu pagalbos. Neseniai pas savo mazaji 3.5 m pastebejau vienam dantuke juoda skylute. Kur geriau kreiptis kaune del apziuros ir gydymo? Manasis nelabai leidzias apziurimas o apie gydyma dantuku nera ne kalbos,tikrai neprisileis. Gal kur zinot kaune gydo su sedacija?
Aciu uz atsakymus

bent jau as neradau, jei rasite praneskite 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Kaune, odontologijos klinikoje Maxile dirbo gydytoja Rasa Daugeliene. Gal kas zinote kur ji dabar dirba?
Atsakyti
Galim parekomenduoti savo gydytoją Vilkinienę - ji dirba privačioje klinikoje panemunėje, Juozapavičiaus pr. 99-3. Puikiai moka dirbti su vaikais, o ir kainos nesikandžioja smile.gif
Atsakyti
Gyd. Rasa Daugėlienė dabar dirba siuo adresu - Užuovėjos g. 3, Kaunas, (Vytėnai); http://topdenta.lt/index.php
Tikrai nuostabi gydytoja, rekomenduoju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo galaxi: 01 lapkričio 2013 - 00:13
Noriu pasidalinti ir savo patirtimis. mirksiukas.gif Mano mažius dar nežinojo, ką reiškia odontologas... Nusivedžiau į A. Mickevičiaus gatvėje esančią odontologijos kliniką pas vaikučių odontologę Gintarę, pavarde, berods, Rekevičiūtę. Labai maloni ir susikalbanti gydytojukė. 4u.gif smile.gif Nieko nebuvo ypatingo burnytėje, tad tik silantais padengėme. Nežinau, ar maniškis šiaip drąsus, ar gydytoja paliko jam gerą įspūdį, bet kažkaip nėra jokių ožių, jeigu kalbame apie dantukus. thumbup.gif

P.s. jeigu ką, mes lankomės Kaune.

Atsakyti
Sveikos,
mano 2mečiui jau reikia taisyti dantukus:( Buvom apžiūroj tai niekaip nesileidžia. Taisyt neleis tuo labiau.. Gydytoja liepe taisyt su sedacija arba narkoze. Sakykit, tikrai Kauno klinikose su narkoze netaiso, tik rauna dantukus?? Ar tik Vilniuj normaliai taiso su narkoze?
Pasidalinkit patirtim, ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kojotė @ 2013 06 06, 15:49)
valom kasdien ryte/vakare ir pakankamai anksti pradejom valyti. saldainiu ir saldesiu nevalgom. tik kad ilgai gerem misinukus ir saldintas arbateles  naktimis ir po daug (0,7L). galvoju gal nuo to. priekiniai anksti isgedo nuo obuoliu sulciu: davem papki tinklini ciulpt, prigrusta obuoliu. taip skaniai vaikas ciulpe, dziaugemes, kad gryno vitamino gauna, o po to suzinojom, kad tos sultys grynas nuodas dantims, labai stipru. plius paveldejimas, anytos dantys labai silpni, tai bus dar tas prisideje verysad.gif .
o jusiskiui vaikui keliu metu pradejo taisyti dantukus? tikrai gal tada iki vilniaus palektumem, nu gal aiskiau bus po treciadieniaus.

visiskai nesutinku, kad Kaune niekas kanalų nevalo. Užsukite pas mus į Vaikų odontologijos kliniką Kaune, gydymas pas gydytojus internus vaikams iki 18 metų yra nemokamas. tikrai gydome ir kanalus ir plombuojame. Be to gausite geriausią konsultaciją Lietuvoje, juk čia dirba docentai ir profesoriai, kurie reikalui esant pakonsultuos smile.gif taigi, jeigu apsigalvotumėt užsukti, rašykite man privačią žinutę, atsiųsiu numerį registracijai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ąsotėlis @ 2014 02 27, 19:17)
visiskai nesutinku, kad Kaune niekas kanalų nevalo. Užsukite pas mus į Vaikų odontologijos kliniką Kaune, gydymas pas gydytojus internus vaikams iki 18 metų yra nemokamas. tikrai gydome ir kanalus ir plombuojame. Be to gausite geriausią konsultaciją Lietuvoje, juk čia dirba docentai ir profesoriai, kurie reikalui esant pakonsultuos smile.gif taigi, jeigu apsigalvotumėt užsukti, rašykite man privačią žinutę, atsiųsiu numerį registracijai thumbup.gif

Na tikiuosi ir Kaune viskas tik į gera. Ar gydote su sedacija?

Lygiai prieš metus teko kreiptis, vaiko pieninis 5tukas buvo supuliaves. Gydytoja be nuotraukos nusiunte tiesiai rovimui (su narkoze). Bandžiau klausti kaip kanalai, užtikrino kad niekas kanalų negydo pieniniuose dantyse ir jokių čia šansų tam dančiui. Nepasidaviau, nuvežiau į Žalgirį. Pirmas gydytojas klausimas - kaip galėjo nuspręsti nepadarę nuotraukos? na nepadarė, ką aš žinau. Žodžiu padarė tą nuotrauką, užgydė kanalą ir vaikas po šiai dienai tą dantuką turi. Į vilnių važinėjom kol sutaisė visus dantukus, taisė net iltinukus ir priekinius (Kaune netaiso, mol plombos nesilaiko). laikosi, jau visi metai kaip laikosi smile.gif Taip man tas važinėjimas kainavo labai labai brangiai, nes dėl vieno dančio teko važiuoti du kartus. Bet vaikas valgo, vaikui neišrautas nė vienas dantukas. O tą siuntimą rovimui turiu išsisaugojusi ateičiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 27 vasario 2014 - 19:40
QUOTE(ąsotėlis @ 2014 02 27, 19:17)

Bet ar gydote su narkoze vaikam dantukus? Nes pvz. maniškiui sutaisyt be šansų paprastai. Net gerklę kai gydytoja žiūri klykia nesavu balsu.
Jaučiu teks ir mums į Vilnių pasivažinėti.
Atsakyti