Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų odontologai Kaune

QUOTE(slitka @ 2012 08 30, 14:02)
labukas, gal dar atsiras mamyciu, galinciu parekomenduoti vaiku odontologa silainiu poliklinikoje?maniskiui 2,4 m, neisivaizduoju kaip pavyks aplamai tuos dantis apziuret  doh.gif 
Neodenta netinka biggrin.gif  per brungu smile.gif

Man labai patiko gygytoja Ruksiene, labai gerai dirba su vaikais, kantri ir pan. Na bet mes tokie proglematiski truputi esame su pykinimu , tai rugeso tvarkomes su narkoze, nes kitos iseities neturiu.
Atsakyti
QUOTE(neraj @ 2012 08 31, 14:06)
Man labai patiko gygytoja Ruksiene, labai gerai dirba su vaikais, kantri ir pan. Na bet mes tokie proglematiski truputi esame su pykinimu , tai rugeso tvarkomes su narkoze, nes kitos iseities neturiu.

o aciu labai 4u.gif o ir toki mano pypli apziures?
Atsakyti
Manau, kad bandykite pas ja uzsiregistruoti, gal apziures, nes mes kiek buvom privaciose tai niekur man nepatiko, apie Neodenta is viso patyliu.... tai vienintele gydytoja kuri mums tiko.
Atsakyti
QUOTE(neraj @ 2012 08 31, 15:05)
Manau, kad bandykite pas ja uzsiregistruoti, gal apziures, nes mes kiek buvom privaciose tai niekur man nepatiko, apie Neodenta is viso patyliu.... tai vienintele gydytoja kuri mums tiko.

labai aciu, bandysim registruotis 4u.gif
Atsakyti
niu va uzsiregistravom pas Ruksiene silainiu pol., netgi registraturoj beregistruojant ja mums ir rekomendavo, tik tiek kad eiles tikrai nemazos,tai eisim tik rugsejo pabaigoj
Atsakyti
Sveiki,

esu odontologijos penkto (paskutinio) kurso studentė Kaune, kviečiu atvesti gydyti dantukus vaikams iki 18m. Gydymas nemokamas, prižiūrimas profesionalių odontologų.
Adresas - Burnos priežiūros ir vaikų odontologijos klinika, J. Lukšos-Daumanto g. 6, Kaunas.
Kontaktinis telefonas 8 662 40437, Kotryna.

Prašau skambinti ir registruotis iš anksto :)
Atsakyti
Sveikos,

gal kas galit patarti vaikų Centro poliklinikoj ar yra gerų stomotologų, mano mergaitei 3,3 metai, ėjom pas vieną išgirtą privatų gydytoją, bet pirmą kartą viskas gerai buvo, antrą- neišsižiojo doh.gif , labai labai lauksiu atsakymo, nes jau du mėnesiai su laikina plomba doh.gif vaikštom
Papildyta:
QUOTE(odontologėKotryna @ 2012 09 23, 21:51)
Sveiki,

esu odontologijos penkto (paskutinio) kurso studentė Kaune, kviečiu atvesti gydyti dantukus vaikams iki 18m. Gydymas nemokamas, prižiūrimas profesionalių odontologų.
Adresas - Burnos priežiūros ir vaikų odontologijos klinika, J. Lukšos-Daumanto g. 6, Kaunas.
Kontaktinis telefonas 8 662 40437, Kotryna.

Prašau skambinti ir registruotis iš anksto smile.gif

Nuo kokio amžiaus priimat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrioska80: 24 rugsėjo 2012 - 09:44
na mes siandien apsilankem pas odontologe Ruksiene silainiu poliklinikoj, aisku manasis asareles brauke, bet daktaryte tikrai dantukus apziurejo, dave patarimu , nieko baisaus nerado, nes as buvau jau isikalus, kad mums tikrai kariesas, nes yra apnaseliu ant priekiniu dantyku, bet sake, gydyt tikrai nereikia, o tik priziuret ir valyt dantukus,pasirodyt liepe po pusmecio, mano pypliui 2,6 met.
Atsakyti
QUOTE(matrioska80 @ 2012 09 24, 10:55)
Sveikos,

gal kas galit patarti vaikų Centro poliklinikoj ar yra gerų stomotologų, mano mergaitei 3,3 metai, ėjom pas vieną išgirtą privatų gydytoją, bet pirmą kartą viskas gerai buvo, antrą- neišsižiojo  doh.gif , labai labai lauksiu atsakymo, nes jau du mėnesiai su laikina plomba doh.gif vaikštom
Papildyta:

Nuo kokio amžiaus priimat?

centro poliklinikoj vaiku gydytoja Loreta gera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 09 25, 10:50)
centro poliklinikoj vaiku gydytoja Loreta gera  4u.gif

Ačiū labai
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas žinotį kas Kaune dirba su Trainer'iais? Kalbu apie šituos
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2012 10 27, 14:30)
Sveiki,

Gal kas žinotį kas Kaune dirba su Trainer'iais? Kalbu apie šituos

seimos klinika VitaLonga Stulginskio g, Kasperiūniene blush2.gif ,nesiojam nuo birzelio menesio
Atsakyti