Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų odontologai Kaune

QUOTE(LaiL@ @ 2011 04 05, 11:39)
I senamiescio klinika vedu tik del to, kad ten taiso su multikais, bet jau skaudu piniginei kai uz maza skylute moki po beveik 100 litu. Ir tai, jei vaikas sedi be jokiu problemu nevisada tie filmukai bus ijungiami net ir paprasius. Jau  pati dukra sake kita kart reksiu gal multikus ijungs smile.gif

Taip, kad ieskom kur dar Kaune taisytu su multikais ir zemesne kaina (i paprasta kabineta atsisako dukryte eit) .  4u.gif

as ir ten mokedavau iki 2010m.uz dantuka po 100lt.nu bet viena karta tai kantrybe baigesi atejome pries mokslo m.pasitikrinti sako yra viena skylute,sakau tai taisom kol praverciau zurnala sutvarke minimum 15min.ateina mano meragite su sakaita apmokejimui 185lt. doh.gif vos nenugriuvau.
o ten pakenciau tas kainas vien delto to,kad dirba vaiku odontologe sandra kuri tikrai moka su vaikais elgtis,bet vistiek mano protu kainos nerealios!!!
Atsakyti
SOS!!!Gal kas zino kur kaune dirba koks odontologas savaitgali?Maziui dantuka skauda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zaika-niznaika @ 2011 09 24, 15:43)
SOS!!!Gal kas zino kur kaune dirba koks odontologas savaitgali?Maziui dantuka skauda verysad.gif

kazkada savanoriu prospektu vaziavau ta kryptim nuo kliniku maciau kazkur kabejo uzrasas kad dirba pagooglink rasi ka nors
Atsakyti
Penkto kurso studente - odontologe maloniai kviečia mažuosius pacientus nemokamai dantukų apžiurai bei gydymui smile.gif Viską pateikiame žaidimo forma, šalia visada būna profesionali vaikų gydytoja- odontologė. Kaunas, pirmadieniais nuo 13.30val. 867731929
Atsakyti
sveikos, ar nera tokiu kuri elankesi garliavos poliklinikoje pas odontologe?
as siandien saviske ten uzregistravau. buvau uzejus su pacia gyd pasisnekejau , pasirode maloni svelni, tik kad eiles teks laukti net iki lapkricio 23 d
na tai ar yra tokiu ??? 4u.gif
Atsakyti
budintis odontologas savaitgali v.Juralevicienes klinikoje širvintų 1 takas 3 namas, šeštadienį nuo 10 val, o sekmadienį nuo 8
Atsakyti
Ateinu ir aš į šitą temą, nes matau pas savo mažylį (2,5 m.) 3 skylutes doh.gif . Viena gyd. pasakė, kad iki 3 m. netaiso, nebent skaudėt pradės blink.gif . Ieškosim kitų nuomonių, tai nusprendžiau pasiimti siuntimą iš savo poliklinikos (privačios) į Klinikas. Gal kas susidūrėt su ten dirbančiom gyd. - pas kurią geriausiai registruotis? Sistemoje matau J. Narbutaitę, J. Razmienę, E. Slabšinskienę, S. Milčiuvienę, Ž. Matulaitienę, V. Andruškevičienę, I. Vasiliauskienę ir E. Bendoraitienę.
Ačiū atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo priklausomybe: 10 spalio 2011 - 14:39
QUOTE(priklausomybe @ 2011 10 10, 16:30)
Ateinu ir aš į šitą temą, nes matau pas savo mažylį (2,5 m.) 3 skylutes  doh.gif . Viena gyd. pasakė, kad iki 3 m. netaiso, nebent skaudėt pradės  blink.gif . Ieškosim kitų nuomonių, tai nusprendžiau pasiimti siuntimą iš savo poliklinikos (privačios) į Klinikas. Gal kas susidūrėt su ten dirbančiom gyd. - pas kurią geriausiai registruotis? Sistemoje matau J. Narbutaitę, J. Razmienę, E. Slabšinskienę, S. Milčiuvienę, Ž. Matulaitienę, V. Andruškevičienę, I. Vasiliauskienę ir E. Bendoraitienę.
Ačiū atsakiusioms  4u.gif

šiaip visos profesionalios, galit pas bet kurią registruotis smile.gif
Atsakyti
Psichologiskai apdorojau savo keturmete smile.gif . Pripasakojau apie ivairiu spalvu plombas.. O dabar pati net nezinau, kur tokias duoda lotuliukas.gif .. Rekomenduokite svelnia ir malonia odontologe wub.gif O dar geriau su filmukais ir spalvotomis plombomis lotuliukas.gif As labiau bijau nei mano mergiote blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif

mums draugai rekomendavo Neodentą... ir likom laaabai patenkinti smile.gif aišku "apdorojimą" vykdėm intensyviai kokias 3 sav karsta.gif bet viskas praėjo super good.gif gydytoja ir jos asistentė buvo lb malonios, švelnios, kalbėjosi, kaip su sau lygia wink.gif mūsiškei taisyti nereikėjo, tik padengė dantukus fluoru.

Smagiausia dalis buvo namelis ir čiuožynė thumbup.gif o dar tas dovanų stalčius hihihi.gif dabar vėl laukia nesulaukia kada vėl važiuos pas dantukų gydytoją flirt.gif
Atsakyti
tai nemokamai taisyt vaikui dantis imanoma tik poliklinikoj, kur dirba valdiskai ? doh.gif o gal kuria is tu paciu rekomenduotumet silainiu poliklinikoj? g.gif
Atsakyti
4u.gif Sikart nusivyliau G.Januzio klinikoje dirbanciu gydytoju Mantu (berods).Po metu ir taip iskrisianti pienini dantuka pradejo gydyti uz nemazus pinigelius.Nerva istrauke,vaistu uzdejo.2-a karta vaika vedam to paties danties tvarkyt ir vis po 50 lt mokam doh.gif siaip danities plombavimas pas juos 50 lt kainuoja.tai ka ir vaistu uzdejimas arba nervo istraukimas tiek pat kainuoja g.gif
turbut paskutinis vizitas musu sioje klinikoje unsure.gif
Atsakyti