Įkraunama...
Įkraunama...

Edvardso sindromas

QUOTE(Vir81 @ 2010 09 07, 07:18)
Bet as nesiskundziu,tik noriu,kad ji kuo ilgiau butu su mumis. Dabar,kai didesne jau tikrai lengviau. Iki metuku tikriausiai buvo pats sunkiausias laikas,reikejo ir patiems isisamoninti,ir vaikui suteikti reikalinga pagalba. Bet dabar va kiek dziaugsmo. Isvaziuojam i lauka su vezimu,tai ji saukia kad kelciau lauk,nori stoveti thumbup.gif ,atsibodo matot panelei guleti doh.gif . Ji musu mazas "kvaksiukas",is visko jai juokas ima. Mama dabar labai reikalinga,jei pas gyd nueinam tai ziuri i mane ir asaros rieda,atseit gelbek doh.gif . Ir taip charakteris labai idomus,musu logopede sako ,kad tevelius jau issiauklejo taip kaip jai patogiau thumbup.gif Mes ir pasibaram,jei as pakeliubalsa,tai padaro tokia mina,kad tuoj verks,arba su rankyte duoda man,kad atseit cia nesukauk,niekas nebijo thumbup.gif  Zodziu yra tikrai ne vien blogu dalyku.

Kaip smagu jūsų išdaigas skaityti 4u.gif
Kaip jūs gyvenat? Norėčiau kada jus pamatyti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(melodija @ 2010 09 07, 07:50)
Taip neįgalūs vaikai gyvos lėlytės ir nieko nepakeisi yra taip kaip yra.

Jums tikriausiai labai sunku su tokia pozicija gyventi verysad.gif
Atsakyti
Tikrai sunku, nes vis jaučiu didžiulę skaudančią kaltę, ir niekaip jos neatsikratau. Vėl buvome Vilniuje pas genetikus, pasidarėme visos šeimos genetinius tyrimus. Tėvas aš ir sūnus esame sveiki, sūnaus vaikams negresia paveldimumas sesers, tik jos vaikai gali paveldėti jos liga. Žinot palengvėjo šiek tiek, gal laikui bėgant ir susitaikysiu su tuo ką turiu ir to negaliu pakeisti, bet vistiek noriu save kaltinti jei nori nusišauk.
Atsakyti
[quote=trude,2010 09 29, 11:52]

Sveika 4u.gif Na mes jau sirgom siemet,su temp gulejom,bet kazkaip greitai praejo smile.gif O siaip viskas gerai. buvome darzelyje doh.gif ,tikriausiai pradesim lankyti,is pradziu 4 val per savaite,ir as busiu kartu. O paskui bus matyti,jei Saulytei patiks,tai gal ir viena trumpam paliksim g.gif Na cia daugiaumums su vyru reikia pasiruosti doh.gif ,nes mums tikrai baisiau nei jai doh.gif
Atsakyti
Su malonumu laukiu judvieju pas save namie.
Į koki darželi vesi?
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2010 10 02, 09:58)
Su malonumu laukiu judvieju pas save namie.
Į koki darželi vesi?

Na aciu uz kvietima 4u.gif Na as nezinau kaip jis tiksliai vadinas lyg ir "Avizonio" ar kazkaip panasiai,cia papiles gatveje. Bet sakau dar niekas konkreciai neaisku doh.gif
Atsakyti
Tokio nežinau, tikriausiai sveikų vaikų darželis.
Atsakyti
Vir81 buvau šiandien netoli tavęs, kad būčiau turėjusi tel. būčiau užsukusi į svečius.
Atsakyti
[quote=Vir81,2010 10 02, 07:29]
[quote=trude,2010 09 29, 11:52]

Sveika 4u.gif Na mes jau sirgom siemet,su temp gulejom,bet kazkaip greitai praejo smile.gif O siaip viskas gerai. buvome darzelyje doh.gif ,tikriausiai pradesim lankyti,is pradziu 4 val per savaite,ir as busiu kartu. O paskui bus matyti,jei Saulytei patiks,tai gal ir viena trumpam paliksim g.gif Na cia daugiaumums su vyru reikia pasiruosti doh.gif ,nes mums tikrai baisiau nei jai doh.gif
[/quote]

Nu tai visai šaunu jums, vis įdomiau biggrin.gif
Įdomu kaip sekasi jums, gal jau pradėjot lankyti?

Papildyta:
QUOTE(melodija @ 2010 10 01, 11:20)
Tikrai sunku, nes vis jaučiu didžiulę skaudančią kaltę, ir niekaip jos neatsikratau. Vėl buvome Vilniuje pas genetikus, pasidarėme visos šeimos genetinius tyrimus. Tėvas aš ir sūnus esame sveiki, sūnaus vaikams negresia paveldimumas sesers, tik jos vaikai gali paveldėti jos liga. Žinot palengvėjo šiek tiek, gal laikui bėgant ir susitaikysiu su tuo ką turiu ir to negaliu pakeisti, bet vistiek noriu save kaltinti jei nori nusišauk.

Suprantu, kaltės jausmas gali būti žudantis. Bet kažkaip reikia gyventi toliau, graužt save beprasmiška, nes tai ne tik kad nepadės, bet gali tik pakenkti jums, jūsų sveikatai unsure.gif
Linkiu stiprybės jums console.gif
Pačiai irgi būna sunkių akimirkų, bet paskutinių metu pradėjau į viską kitiap žvelgti. jUk sakoma, kai nieko pakeisti negali, keisk požiūrį smile.gif
Atsakyti
Taip, žmogus gali tik save keisti, tik jis tuo užsiima paskutinioje eilėje.
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2010 10 03, 15:40)
Tokio nežinau, tikriausiai sveikų vaikų darželis.

Ten sutrikusio regejimo vaiku darzelis,bet eina ir visiskai sveiki. Sake yra buve ir su visiska negalia. Taip ,kad mes ne pirmos tokios,ir kaip direktore sake mes pakankamai stiprios 4u.gif
Lanyti dar nepradejom,pirmiausiai reikia gauti dokumentus is psichologines pedagigines tarnybos,i kuria eisim penktadieni,o tada jau bus matyti.
Atsakyti
QUOTE(Vir81 @ 2010 10 17, 16:45)
Ten sutrikusio regejimo vaiku darzelis,bet eina ir visiskai sveiki. Sake yra buve ir su visiska negalia. Taip ,kad mes ne pirmos tokios,ir kaip direktore sake mes pakankamai stiprios 4u.gif
Lanyti dar nepradejom,pirmiausiai reikia gauti dokumentus is psichologines pedagigines tarnybos,i kuria eisim penktadieni,o tada jau bus matyti.

Primeni man mano oirmus žingsnius dėl savo panelės darytus, tik nepajausi jau eisi tvarkyti dokumentus dėl mokyklos, laikas greitai bėga doh.gif
Atsakyti
Senai cia bebuvau, skaitau ir dziaugiuosi uz mamytes uz vaikucius, jie kartu. Man nepasiseke, taip laukta dukryte teisgyveno tik dvylika dieneliu ir tyliai uzgeso, nespejom ne namo grizt, palaidojom maza angeliuka, taip mazai juo pasidziauge.
Atsakyti