Įkraunama...
Įkraunama...

Edvardso sindromas

QUOTE(<Kiss> @ 2006 10 12, 09:15)
taip labai guodzia tai kad ji sypsosi man,kad ji reikalauja,ir labai daug reikalauja,net stebetina kad vaikas nesnekedamas moka manipuliuoti mumis visais, thumbup.gif
Papildyta:
stai mano visas gyvenimo turtas...

user posted image

Na ir grazuoles pas tave Kiss mergytes wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Munika @ 2006 10 12, 14:59)
Na ir grazuoles pas tave Kiss mergytes  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Kiss abi tavo mergytes fainuoles. Kaip smagu matyti abi taip graziai besisypsancias. Va del situ sypseneliu ir verta gyventi heart.gif
Atsakyti
Kiek cia graziu nuotraukyciu vaikuciu thumbup.gif as nemoku ikelt verysad.gif

vir81 kaip dukryte gyvena ar nesalta judviem tik nesusalkit........
mano panele lenkijoje net nezinau kaip jin ten... gera truputuka atsiskirt gimsta stipresni meilesni jausmai.....
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2006 10 17, 20:27)
Kiek cia graziu nuotraukyciu vaikuciu  thumbup.gif  as nemoku ikelt verysad.gif

vir81 kaip dukryte gyvena ar nesalta judviem tik nesusalkit........
mano panele lenkijoje net nezinau kaip jin ten... gera truputuka atsiskirt gimsta stipresni meilesni jausmai.....

Sveikute. Jau galvojau,kur pradingai g.gif Pas mus viskas taip pat. Nesergam,ir tikiuosi nesusirgsim biggrin.gif Mankstos labai patinka,buna visa susikaupusi,bet kai nueinam pas logopede,tai prasideda dainos cry.gif . Valgyt vis neiseina paciai,bet vistiek bandom po truputi smile.gif
Butinai parasyk kai tik suzinosi,kaip sekasi tavo merginai Lenkijoj. Ar pirma kart issiskiriat ilgesniam laikui?
Atsakyti
ne nebepirma karta isvaziuoja, kai mazute buvo sese mano pasiimdavo ir ten prabudavo po menesi ir keliata kartu sanatorijoj buvo viena dabar jau nebegalim vaziuot nes is maziuku isiskiria labai ugiu o prie dickiu nepritampa nebr sansu vaziuot..

judvi saunios kad lankydamosi po viesas istaigas nesergate mano panele tuoj pasigaudavo infekcija....
Butinai parasysiu naujienas kai jinai grys, o as ryt isvaziuoju i Vilniu zymens arena:) siap tai isidarbinau maziau laiko turiu....
Atsakyti

judvi saunios kad lankydamosi po viesas istaigas nesergate mano panele tuoj pasigaudavo infekcija....
Butinai parasysiu naujienas kai jinai grys, o as ryt isvaziuoju i Vilniu zymens arena:) siap tai isidarbinau maziau laiko turiu....
[/quote]
Tai geros tau keliones! O kur tu gyveni jeigu nepaslaptis? Kaip saunu,kad isidarbinai,o koki darbeli dirbsi?
Atsakyti
[quote=Vir81,2006 10 18, 18:02]
[/quote]
Tai geros tau keliones! O kur tu gyveni jeigu nepaslaptis? Kaip saunu,kad isidarbinai,o koki darbeli dirbsi?
[/quote]

gyvenu Siauliuose isidarbinau buhalterijoje:)
Atsakyti

[/quote]
Kaip faina 4u.gif Gyvenam viename mieste. Gal kada suves likimas ax.gif Sekmes tau naujame darbelyje 4u.gif . O Vaidute dar negryzo? Tikriausiai be proto jos pasiilgai?
Atsakyti
QUOTE(Vir81 @ 2006 10 23, 11:17)

Kaip faina 4u.gif Gyvenam viename mieste. Gal kada suves likimas ax.gif Sekmes tau naujame darbelyje 4u.gif . O Vaidute dar negryzo? Tikriausiai be proto jos pasiilgai?
Oi mamytes negaliu nepasidalint savo dziaugsmu biggrin.gif Siandien pirma kart isgirdau,kaip mano mergina atsirugo bigsmile.gif Maitinau su svirkstuku,suvalge 20 g.,ir kai pakeliau atsirugo yahoo.gif clap.gif Tai nenusakoma zodziais 4u.gif
Atsakyti
Taip mudvi gyvename viename mieste mudvi su Vaidule tikrai noretume judvi aplankyt. Mano panele gryzo sekmadieni vidurnati dejuodama kad pilveli skauda bet leke i lova naujienas papasakojusi sake kad salta matavau temperatura bet neturejo paplepejusios ja siltai apkloscius nuejau ir as toliau miegot.. Ryta atsikelus puole i toleta po kiek laiko saukia mane kad sutvarkyciau, nustebau galvoju ka dabar ten jin pridirbo nes nuleist vandeni pati moka, nagi tiek pridare kad ne tik jin isigando bet ir man akys islipo ant kaktos usikiso net glozetas, isvaziuodama kaip dare ir gryzus padare gerai kad tik savaicike tebuvo jei ilgiau gi but zarnos truke blink.gif taip ir likau nesupratus tiksliai del ko na pakabinau nervam....

Dziaugiuosi su tavimi kartu matomai judviem tai buvo didis trukdis atsirugimas thumbup.gif
na prisipazinsiu nesuprantu tai, nes mudviem per sita vieta nebuvo problemu tik kad isleto valgem apetitu irgi nesiskundem biggrin.gif
Atsakyti
[quote=melodija,2006 10 23, 16:38]
Taip mudvi gyvename viename mieste mudvi su Vaidule tikrai noretume judvi aplankyt. Mano panele gryzo sekmadieni vidurnati dejuodama kad pilveli skauda bet leke i lova naujienas papasakojusi sake kad salta matavau temperatura bet neturejo paplepejusios ja siltai apkloscius nuejau ir as toliau miegot.. Ryta atsikelus puole i toleta po kiek laiko saukia mane kad sutvarkyciau, nustebau galvoju ka dabar ten jin pridirbo nes nuleist vandeni pati moka, nagi tiek pridare kad ne tik jin isigando bet ir man akys islipo ant kaktos usikiso net glozetas, isvaziuodama kaip dare ir gryzus padare gerai kad tik savaicike tebuvo jei ilgiau gi but zarnos truke blink.gif taip ir likau nesupratus tiksliai del ko na pakabinau nervam....

Dziaugiuosi su tavimi kartu matomai judviem tai buvo didis trukdis atsirugimas thumbup.gif
na prisipazinsiu nesuprantu tai, nes mudviem per sita vieta nebuvo problemu tik kad isleto valgem apetitu irgi nesiskundem biggrin.gif

Matai kai as zonduoju tai jinai niekada pati neatsirugsta. O dabar kai pati valge tai dideli darba padarius ir atsirugo kaip didelis zmogutis 4u.gif
O del savo saulytes nepergyvenk cia jai tikriausiai buvo per daug isgyvenimu,tai taip ir isejo biggrin.gif Susitikima butinai suorganizuosim bigsmile.gif ok?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vir81: 23 spalio 2006 - 17:11