[quote=melodija,2006 10 23, 16:38]
Taip mudvi gyvename viename mieste mudvi su Vaidule tikrai noretume judvi aplankyt. Mano panele gryzo sekmadieni vidurnati dejuodama kad pilveli skauda bet leke i lova naujienas papasakojusi sake kad salta matavau temperatura bet neturejo paplepejusios ja siltai apkloscius nuejau ir as toliau miegot.. Ryta atsikelus puole i toleta po kiek laiko saukia mane kad sutvarkyciau, nustebau galvoju ka dabar ten jin pridirbo nes nuleist vandeni pati moka, nagi tiek pridare kad ne tik jin isigando bet ir man akys islipo ant kaktos usikiso net glozetas, isvaziuodama kaip dare ir gryzus padare gerai kad tik savaicike tebuvo jei ilgiau gi but zarnos truke

taip ir likau nesupratus tiksliai del ko na pakabinau nervam....
Dziaugiuosi su tavimi kartu matomai judviem tai buvo didis trukdis atsirugimas
na prisipazinsiu nesuprantu tai, nes mudviem per sita vieta nebuvo problemu tik kad isleto valgem apetitu irgi nesiskundem
Matai kai as zonduoju tai jinai niekada pati neatsirugsta. O dabar kai pati valge tai dideli darba padarius ir atsirugo kaip didelis zmogutis
O del savo saulytes nepergyvenk cia jai tikriausiai buvo per daug isgyvenimu,tai taip ir isejo

Susitikima butinai suorganizuosim

ok?