Įkraunama...
Įkraunama...

Edvardso sindromas

[quote=Vir81,2006 10 10, 14:23]
[quote=melodija,2006 10 09, 19:01]

Melodija tai tavo mergina saunuole biggrin.gif .As tiesa pasakius skaitau tavo zinute ir negaliu patiket,kad musu mergytes ta pacia ligele serga. Nes sakau is Kauno tai islydejo itikine kad jau neilgai busim kartu... Kiek suprantu tu is Siauliu, tai mes ir Siauliuose gyvenam.Siandien buvome jau mankstoje. Tai jai taip patiko,tik ciauskejo visa laiminga. Man net asaros biro ziurint ax.gif Mes jau pradejom po truputi galvyte laikyt. Tai as visiems giriuos,kokia mano saulyte jau stipruole. Tos mamos kuriu vaikuciai sveiki net nepatiria tokio dziaugsmo. O man tai jau didelis zingsnis pirmyn-labai didelis bigsmile.gif Tu mane tikrai supranti... Su sirdele tai mums irgi tas pats. Turime skylute,bet dabar geriam vaistukus ir tuo tarpu viskas gerai biggrin.gif Dar pas mus israse is Kauno parasyta kad klausa abieju ausyciu neigiama,bet patikek mes su vyru ,kai ji miega turim ant pirstu galu vaiksciot. Tai dar tirsimes pakartotinai. O tavo saulyte tai kaip suprantu girdi gerai?
O kaip tu savo panelyte pati priziuri,ar eina i kokia mokyklele? O tokius vaikucius idomu ar priima i darzeli? Siaip tai dabar viskas lyg ir gerai butu,jei ismoktu valgyt. Kai su tavim susirasiau,tai dabar man tiek vilciu nauju isiziebe...
Po kol kas tai nesergam,tikiuosi ir per ziema nesusirgsim. Zinau kad ju imunitetas labai silpnas. Tikiuosi palaikysim rysi,nes jei kokiu klausimu iskils tai noreciau i tave kreiptis mirksiukas.gif Tai bukit sveikos ir nesirkit thumbup.gif

Butybe,o tas ciulptukas taip ir vadinasi-neisnesiotukams,kokios firmos? Oi kaip as noreciau tiket kad ir manoji kazkada valgys mociutes kepta pyraga bigsmile.gif O is kur jus gaudavote zonduku?
[/quote]

Labutis,

Na va matai kiek optimizmo pas tave thumbup.gif saunuole ir toliau taip!
i darzelius priima visokius vaikucius,pvz Zygutis eidavo i spec.darzeli,dabar i lavinimo mokyklele.musu ligele taippat kitokia nei tavo mazyles,bet dziaugsmas tas pats smile.gif kiekvienas naujas pasiekimas,atrodo lyg neikainuojamas bigsmile.gif suteikia begalini dziaugsma.
pamatysi ir pas jus viskas bus gerai,valgys tavo mazyle mociutes pyraga ir dar ne viena wub.gif
Atsakyti
[quote=Vir81,2006 10 10, 13:23]
[quote=melodija,2006 10 09, 19:01]

Melodija tai tavo mergina saunuole biggrin.gif .As tiesa pasakius skaitau tavo zinute ir negaliu patiket,kad musu mergytes ta pacia ligele serga. Nes sakau is Kauno tai islydejo itikine kad jau neilgai busim kartu... Kiek suprantu tu is Siauliu, tai mes ir Siauliuose gyvenam.Siandien buvome jau mankstoje. Tai jai taip patiko,tik ciauskejo visa laiminga. Man net asaros biro ziurint ax.gif Mes jau pradejom po truputi galvyte laikyt. Tai as visiems giriuos,kokia mano saulyte jau stipruole. Tos mamos kuriu vaikuciai sveiki net nepatiria tokio dziaugsmo. O man tai jau didelis zingsnis pirmyn-labai didelis bigsmile.gif Tu mane tikrai supranti... Su sirdele tai mums irgi tas pats. Turime skylute,bet dabar geriam vaistukus ir tuo tarpu viskas gerai biggrin.gif Dar pas mus israse is Kauno parasyta kad klausa abieju ausyciu neigiama,bet patikek mes su vyru ,kai ji miega turim ant pirstu galu vaiksciot. Tai dar tirsimes pakartotinai. O tavo saulyte tai kaip suprantu girdi gerai?
O kaip tu savo panelyte pati priziuri,ar eina i kokia mokyklele? O tokius vaikucius idomu ar priima i darzeli? Siaip tai dabar viskas lyg ir gerai butu,jei ismoktu valgyt. Kai su tavim susirasiau,tai dabar man tiek vilciu nauju isiziebe...
Po kol kas tai nesergam,tikiuosi ir per ziema nesusirgsim. Zinau kad ju imunitetas labai silpnas. Tikiuosi palaikysim rysi,nes jei kokiu klausimu iskils tai noreciau i tave kreiptis mirksiukas.gif Tai bukit sveikos ir nesirkit thumbup.gif
[/quote]

Aciu uz linkejimus grazius... Dziaugsmas didis musu todel kad mes stebukliuku laukiame menesiais o ne dienom. Sveiki leliukai stebina kiekviena diena ir neber tokio efekto ........
Mano mergaite girdi gerai. jin lanko Goda ir sekmadieni isvaziuoja i Lenkija su orkestru jin baige 10 klasiu Lauziko mokykloja lanke ir darzelius bet judviem dar toli tie darzeliai.......
O tu nebegalvok ka kaunas sake gyvenkite ir dziaukites kiekviena dienele nes kaunas galejo ir apsirikt, bet neieskok teisybes sendien nereikia kitais metais galesi kai orai atsils ok
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2006 10 10, 20:06)
Aciu uz linkejimus grazius...  Dziaugsmas didis musu todel kad mes stebukliuku laukiame menesiais o ne dienom. Sveiki leliukai stebina kiekviena diena ir neber tokio efekto ........
Mano mergaite girdi gerai. jin lanko Goda ir sekmadieni isvaziuoja i Lenkija su orkestru jin baige 10 klasiu Lauziko mokykloja lanke ir darzelius bet judviem dar toli tie darzeliai....... 
O tu nebegalvok ka kaunas sake gyvenkite ir dziaukites kiekviena dienele nes kaunas galejo ir apsirikt, bet neieskok teisybes sendien nereikia kitais metais galesi kai orai atsils ok

Melodija na ir saunuole tavo Vaidute wub.gif :verysad
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2006 10 10, 20:06)
Aciu uz linkejimus grazius...  Dziaugsmas didis musu todel kad mes stebukliuku laukiame menesiais o ne dienom. Sveiki leliukai stebina kiekviena diena ir neber tokio efekto ........

Zinau,kad iki darzeliu mums dar oi kaip toli ax.gif Bet tik siaip idomu buvo. As teisybes neieskosiu niekada. Svarbiausia kad tik ji butu su mumis. bigsmile.gif
Atsakyti
Keletas nuorodu anglu k. Gal bus idomu? smile.gif

Forumas:
http://trisomy18support.org/

Tevu puslapeliai:
http://www.debbwebb....aire/index.html

http://www.geocities...aiya/index.html

http://home.supernet...einc/index.html

Atsakyti
skaitau skaitau cia kaip jus patariat nepatyrusiai mamytei ir gera kazkaip,kad as tureciau toki palaikyma kai mano mergytei buvo 3men,oi kai butu faina...na uzsigrudinau viena,be jokiu palaikymu,o daba ir pati galeciau kam nors ka nors patarti ax.gif nors musu liga irgi ne tokia bet manau neigaliuku problemos labai panasios...man tai labai smagu skaityt kai raso va 2metu vaiksciot pradejom,mama istarem ir t.t uz jus labai smagu,bet sirdelej mano skaudu kad mano mergyte 9 metu taip ir nepradejo nei vaiksciot,nei sedet nei sneket ir niekada neprades verysad.gif na bet ji LAAAAAAABAI graziai man sypsos,ir juokias balsu...
Vir81 laikykis,stiprybes,kantrybes..ir jei tik reikes,lipk visiem per galvas,ieskodama savo mergytei viso ko geriausio...gydimo,vaistu,geriausios prieziuros...apsisarvok ir varyk i prieki,nes tik tu pati praskinsi kelia savo dukrytei i geresni gyvenima...SEKMES...
manau dar susirasysma...
Papildyta:
stai mano manikene
user posted image
Atsakyti
Kiss tavo saulute tikrai labai graziai sypsosi biggrin.gif Mano tai rimtuole,bet as tikiu,kad kada nors irgi nusisypsos.
As irgi nezinau ar mano saulyte vaikscios kada,ar kalbes...Bet jeigu ji taip nusisypsotu,kaip tavo Samantele,tai tikriausiai butu laimingiausia akimirka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vir81 @ 2006 10 11, 11:07)
Kiss tavo saulute tikrai labai graziai sypsosi biggrin.gif Mano tai rimtuole,bet as tikiu,kad kada nors irgi nusisypsos.
As irgi nezinau ar mano saulyte vaikscios kada,ar kalbes...Bet jeigu ji taip nusisypsotu,kaip tavo Samantele,tai tikriausiai butu laimingiausia akimirka bigsmile.gif

nusisypsos,butinai nusisypsos...ir ta sypsena uzgos visus tuos sunkumus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
vir81 ar mazule tavo apetitu nesiskundzia noriai valgo?

<kiss > kad ir mane kas butu palaike ar patare kaip but fain buve bet teko su viskuom paciai susitaikyt, ka darysi kad peranksti gimimem mudvi:)

http://www.umora.ru/...i...mp;n=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melodija: 11 spalio 2006 - 14:32
QUOTE(<Kiss> @ 2006 10 11, 09:30)
skaitau skaitau cia kaip jus patariat nepatyrusiai mamytei ir gera kazkaip,kad as tureciau toki palaikyma kai mano mergytei buvo 3men,oi kai butu faina...na uzsigrudinau viena,be jokiu palaikymu,o daba ir pati galeciau kam nors ka nors patarti ax.gif nors musu liga irgi ne tokia bet manau neigaliuku problemos labai panasios...man tai labai smagu skaityt kai raso va 2metu vaiksciot pradejom,mama istarem ir t.t uz jus labai smagu,bet sirdelej mano skaudu kad mano mergyte 9 metu taip ir nepradejo nei vaiksciot,nei sedet nei sneket ir niekada neprades verysad.gif na bet ji LAAAAAAABAI graziai man sypsos,ir juokias balsu...
Vir81 laikykis,stiprybes,kantrybes..ir jei tik reikes,lipk visiem per galvas,ieskodama savo mergytei viso ko geriausio...gydimo,vaistu,geriausios prieziuros...apsisarvok ir varyk i prieki,nes tik tu pati praskinsi kelia savo dukrytei i geresni gyvenima...SEKMES...
manau dar susirasysma...
Papildyta:
stai mano manikene
user posted image

Kiss,bet paziurek kokia grazuoliuke tu turi wub.gif sypsena pasako viska.ji laiminga,kad turi tokia mamyte bigsmile.gif neliudek,kad nevaiksto,nesedi.sako Dievulis tokius vaikucius siunce tik labai stipriems tevams.ir man taippat niekas nepatarinejo,nepalaikydavo kai budavo sunku.uzauginau Zyguti viena.tiek kiek pasiekem,per tuos metus,esu dekinga tik sau paciai.kad nepaluzau ir lipau per galvas,reikalavau to kas ir taip priklauso.bet turi per krauja issikovoti bash.gif
Nenusiminkim matytes,juk nes turim savo angeliukus wub.gif kurie musu laukia,mums sypsosi,mus myli ir kurie negali be musu...net apsizliumbiau cray.gif
Laikykites mamytes,didziules jums kantrybes ir sveikatos mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=melodija,2006 10 11, 15:08]
vir81 ar mazule tavo apetitu nesiskundzia noriai valgo?

Siaip tai turetume daugiau suvalgyti... Bet kadangi mes tik per zondeli valgom,tai tiesa pasakius as ir nezinau. Maitinu laikas nuo laiko ir tiek. Po truputi didinu norma,bet jei tik daugiau tai atpila is karto. O kaip tavo Vaidute,ar pagal viska jos svoris normalus?
Siandien buvome pas ortopeda,tai desim pagalvele tarp kojyciu,ir taip reiks but apie du menesius ax.gif Mano saulyte pas gydytojus rami buna,atrodo,kad suprastu jog tai butina biggrin.gif Viska kantriai iskencia,ir tokia susikaupusi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vir81: 11 spalio 2006 - 17:29
QUOTE(Munika @ 2006 10 11, 16:05)
Kiss,bet paziurek kokia grazuoliuke tu turi  wub.gif sypsena pasako viska.ji laiminga,kad turi tokia mamyte  bigsmile.gif neliudek,kad nevaiksto,nesedi.sako Dievulis tokius vaikucius siunce tik labai stipriems tevams.ir man taippat niekas nepatarinejo,nepalaikydavo kai budavo sunku.uzauginau Zyguti viena.tiek kiek pasiekem,per tuos metus,esu dekinga tik sau paciai.kad nepaluzau ir lipau per galvas,reikalavau to kas  ir taip priklauso.bet turi per krauja issikovoti  bash.gif
Nenusiminkim matytes,juk nes turim savo angeliukus  wub.gif kurie musu laukia,mums sypsosi,mus myli ir kurie negali be musu...net apsizliumbiau  cray.gif
Laikykites mamytes,didziules jums kantrybes ir sveikatos  mirksiukas.gif

taip labai guodzia tai kad ji sypsosi man,kad ji reikalauja,ir labai daug reikalauja,net stebetina kad vaikas nesnekedamas moka manipuliuoti mumis visais, thumbup.gif
Papildyta:
stai mano visas gyvenimo turtas...

user posted image
Atsakyti