[quote=Vir81,2006 10 10, 14:23]
[quote=melodija,2006 10 09, 19:01]
Melodija tai tavo mergina saunuole

.As tiesa pasakius skaitau tavo zinute ir negaliu patiket,kad musu mergytes ta pacia ligele serga. Nes sakau is Kauno tai islydejo itikine kad jau neilgai busim kartu... Kiek suprantu tu is Siauliu, tai mes ir Siauliuose gyvenam.Siandien buvome jau mankstoje. Tai jai taip patiko,tik ciauskejo visa laiminga. Man net asaros biro ziurint

Mes jau pradejom po truputi galvyte laikyt. Tai as visiems giriuos,kokia mano saulyte jau stipruole. Tos mamos kuriu vaikuciai sveiki net nepatiria tokio dziaugsmo. O man tai jau didelis zingsnis pirmyn-labai didelis

Tu mane tikrai supranti... Su sirdele tai mums irgi tas pats. Turime skylute,bet dabar geriam vaistukus ir tuo tarpu viskas gerai

Dar pas mus israse is Kauno parasyta kad klausa abieju ausyciu neigiama,bet patikek mes su vyru ,kai ji miega turim ant pirstu galu vaiksciot. Tai dar tirsimes pakartotinai. O tavo saulyte tai kaip suprantu girdi gerai?
O kaip tu savo panelyte pati priziuri,ar eina i kokia mokyklele? O tokius vaikucius idomu ar priima i darzeli? Siaip tai dabar viskas lyg ir gerai butu,jei ismoktu valgyt. Kai su tavim susirasiau,tai dabar man tiek vilciu nauju isiziebe...
Po kol kas tai nesergam,tikiuosi ir per ziema nesusirgsim. Zinau kad ju imunitetas labai silpnas. Tikiuosi palaikysim rysi,nes jei kokiu klausimu iskils tai noreciau i tave kreiptis

Tai bukit sveikos ir nesirkit
Butybe,o tas ciulptukas taip ir vadinasi-neisnesiotukams,kokios firmos? Oi kaip as noreciau tiket kad ir manoji kazkada valgys mociutes kepta pyraga

O is kur jus gaudavote zonduku?
[/quote]
Labutis,
Na va matai kiek optimizmo pas tave

saunuole ir toliau taip!
i darzelius priima visokius vaikucius,pvz Zygutis eidavo i spec.darzeli,dabar i lavinimo mokyklele.musu ligele taippat kitokia nei tavo mazyles,bet dziaugsmas tas pats

kiekvienas naujas pasiekimas,atrodo lyg neikainuojamas

suteikia begalini dziaugsma.
pamatysi ir pas jus viskas bus gerai,valgys tavo mazyle mociutes pyraga ir dar ne viena