QUOTE(melodija @ 2006 10 08, 12:40)
melodija, 08 Spa 2006 - 12:40, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
melodija, 08 Spa 2006 - 12:40, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Gydytojai sugeba nurasyt greit, bet jie apsirinka tai darydami....
Metai greitai bega.... Bedeles yra su intelektu ir didele ligasiuke yra .....
Parasyk apie savo leliuka placiau jei gali, ar daug turi isoriniu defektu ir kokiu?
Gydytojai sugeba nurasyt greit, bet jie apsirinka tai darydami....
Metai greitai bega.... Bedeles yra su intelektu ir didele ligasiuke yra .....
Parasyk apie savo leliuka placiau jei gali, ar daug turi isoriniu defektu ir kokiu?
Man tai mano mergyte pati graziausia ir nuostabiausia

.O siaip tai ausytes truputi zemiau(bet man tai lyg ir vietoj),rankyciu pirstukai ne visi issitiesia daugiau tai lyg ir viskas. Is rimtesniu problemu-tai sirdies yda. O kaip tavo mergina?
As noriu taves paklaust nes man idomu,bet jei nenoresi tai neatsakyk. Ar ji is karto pati pradejo valgyt? Kada pradejo vaiksciot? Nes as tai skaiciau kad jie nevaiksto ir protinis atsilikimas visiskas. O kaip su intelektu? Ar ji su tavim bendrauja? Nes maniske kai kalbinu,tai ne karto dar nenusisypsojo
Papildyta:
QUOTE(Munika @ 2006 10 08, 14:46)
Munika, 08 Spa 2006 - 14:46, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Munika, 08 Spa 2006 - 14:46, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Labutis
Ir mums panasei buvo,kai gime Zygutis.tik diagnozavo Wiliamso sindroma.buvom taippat nurasyti.manau visos mamos su tuo susidure kuriu vaikuciai su genetinem lygelem.nes apima baime del ateities.dabar Zyguciui 11m.ir gyvenam toliau,dziaugiames kiekviena akimirka buvimu kartu,viska darom abu
Vir81 mesk tokias mintis is galvos
teks padet savo mergytei,gyventi toliau.as Zyguciui padejau viskuo,ismokinau sedet,vaiksciot poto kalbet.dabar lanko lavinimo mokyklele.vaiksto,sneka kaip sveikas vaikas,kas nezino net nustemba kad jis su negalia.tik su intelektu bedos ir protiniu atsilikimu.bet uztat kokia begaline meile kuria jis duoda man!kartais as mokausi is jo
Jums abiem linkiu dideles kantybes,istvermes,stiprios sveikatos
tik nenuleisk ranku!buk optimiste,tik taip pasieksi visko
tu ne viena,mes kartu,padesim kuo galesim

Labutis
Ir mums panasei buvo,kai gime Zygutis.tik diagnozavo Wiliamso sindroma.buvom taippat nurasyti.manau visos mamos su tuo susidure kuriu vaikuciai su genetinem lygelem.nes apima baime del ateities.dabar Zyguciui 11m.ir gyvenam toliau,dziaugiames kiekviena akimirka buvimu kartu,viska darom abu
Vir81 mesk tokias mintis is galvos

teks padet savo mergytei,gyventi toliau.as Zyguciui padejau viskuo,ismokinau sedet,vaiksciot poto kalbet.dabar lanko lavinimo mokyklele.vaiksto,sneka kaip sveikas vaikas,kas nezino net nustemba kad jis su negalia.tik su intelektu bedos ir protiniu atsilikimu.bet uztat kokia begaline meile kuria jis duoda man!kartais as mokausi is jo
Jums abiem linkiu dideles kantybes,istvermes,stiprios sveikatos

tik nenuleisk ranku!buk optimiste,tik taip pasieksi visko

tu ne viena,mes kartu,padesim kuo galesim
As stengiuosi nenuleisti ranku,kartais veju blogas mintis salin ir stengiuosi apie tai negalvoti. Bet buna ir tokiu juodu dienu... Zinau tik kad dabar svarbiausia ji,ir turime daryt viska,kad jai padetume. O kada tavo Zygutis pradejo sedet,vaiksciot?
Dziaugiuos kad tavo vaikinukas toks saunuoliukas