Įkraunama...
Įkraunama...

Astrologai, jų kontaktai

QUOTE(tarifadream @ 2011 11 22, 19:42)
..as asmeniskai nelabai tikiu i astrologija, nes tikiu i dieva. o baznycia draudzia astrologija...

Aš taip pat tikiu ir į Dievą, ir į mokslą, ir į mediciną, o taip pat ir į Astrologiją smile.gif . Jei visą tai naudojama su kilniu tikslu - vienas kitam nekenkia, o tik papildo.
O bažnyčia - tai kažkuria prasme politika. O jei pažvelgsime atgal, tai nesunkiai pamatysime, kad dažnai - netgi progreso stabdis (inkvizicija, fanatizmas, Kopernikas ir t.t.). O tikėjimas turi eiti iš žmogaus širdies, nes jei taip nėra, tai tik nuo vaikščiojimo į bažnyčią labiau tikinčiu netapsi.
Visgi, tarp bažnyčios atstovų buvo ir išsilavinusių, kurie ne tik domėjosi, bet ir suprato astrologijos naudą

Sorry už offtopic, vis tik čia tema apie Palmirą
Atsakyti
Na teisingai Jumanji pasakė ir dėl dievo meilės nustokit mistifikuoti tą astrologiją, nes nieko mistiško joje nėra, skaičiavimai, statistika - tik tiek, todėl jokia duotybė astrologui nereikalinga, kaip ir buhalteriui, vaikų darželio auklėtojai ir etc.

p.s. jei jau taip įdomu, kodėl Palmyra nemėgsta mergelių, tai nesunku paaiškinti, nes Mergelė (ar žmogus su ryškiais Mergelės bruožais) yra nepaprastai priekabus ir kritiškas, nepakenčia logikos spragų, o ji matyt nemėgsta būti kritikuojama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marinas.rozz: 23 lapkričio 2011 - 05:37


Kadangi astrologija yra tokia populiari ir imones ypac artejant kalediniams renginiams, jos praso, kaip popkulturos dalies....tarp kitko imonese yra prasoma Zalatorienes, Sulijos, tik ne Palmyros, nes po praeito karto, kuomet astrologai buvo kvieciami, kaip renginio sou dalis, Palmyra, net ir cia sugebejo taip prigasdinti ir mikliai isdalinti savo telefona bei pamineti, kad dirba Pilies menej.....Taigi bande prisirinkti klientu..Vienai imones darbuotojai (buhalterei) pasake, kad vezys, tai zmogus taip uzsiparino, kad menesi lakste per gydytojus ir nieko, beja puikios sveikatos zmogus...kitam sake, kad jo vardas netinka, dar kitam, kad alkoholizmas atsiras ant 60 metu ir tik ji zino, ka daryt, kad taip neatsistiktu....

teko bendrauti visai neseniai su Sulija, kvieciant ji renginiui, pasidometi, kodel taip vyksta su Palmyra, tai visai neseniai pas ji buvo pagyvenusi tevu pora, kurios dukrai Palmyra ivare tokia depresija, nes sake, kad jos dukros data yra tragiska ir jai vos ne pasikart....

Nu nezinau, tokiu atveju, astrologija man ziauri ir geriau tikesiu i dieva, ne i baznycia, bet i ta kazka auksciau...ir cia ne joks off topicas siuo atveju, rasau zmonems, kurie skaitys, neikit pas Palmyra, jei net kiti astrologai taip sneka....

Beja, kad isitikint, kuris astrologas, kaip pateikia, idomiai ar ne medziaga, daviau savo horoskopa tiems, kuriuos planuojam samdyt , jiems nezinant, kad gali buti samdomi, bet sumokant uzmokesti uz horoskopa- taigi rezultatas toks, issiskyre kelios grupes: palmyra, nijole volmer ar jos mokine daiva markauskiene visi persmelkti gasdinimu ir grubesni,panasus tarpusavyje matyt globos mokykla..... sulija ir zalatoriene(panasus tarpusavyje)pasirode zmogiskiausi ir svelniausi, azanovas dar kitaip interpretuoja, zymiausia klaipediete....ir t.t. tai visi tarpusavyje buvo skirtingi......nezinau tada, kaip tie tikslus skaiciai, statistika yra tokie pas visus skirtingi ir netikslus.....tai tada numerologija jau rimtu rimciausias dalykas atrodytu.....ir kodel buhalterija yra visam pasaulyje pripazinta profesija, o astrologija nea.....ir kodel astrologija kertasi su astronomija, kuri butent ir remiasi tiksliais skaiciavimais????

Susidariau nuomone, kad Palmyra l.blogas zmogus, bet jei taip trokstate, tai gal kreipkites bent i dora zmogu, nzn, gal forumiete marina geriau, ar sulija, ar zalatoriene, bet tik ne globos pasekejai...
Atsakyti
QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 11 23, 06:35)
Na teisingai Jumanji pasakė ir dėl dievo meilės nustokit mistifikuoti tą astrologiją, nes nieko mistiško joje nėra, skaičiavimai, statistika - tik tiek, todėl jokia duotybė astrologui nereikalinga, kaip ir buhalteriui, vaikų darželio auklėtojai ir etc.

p.s. jei jau taip įdomu, kodėl Palmyra nemėgsta mergelių, tai nesunku paaiškinti, nes Mergelė (ar žmogus su ryškiais Mergelės bruožais) yra nepaprastai priekabus ir kritiškas, nepakenčia logikos spragų, o ji matyt nemėgsta būti kritikuojama.


Marina, gal jums butu idomu padirbet kalediniam renginyje...jei taip rasykit i az. gal pavyktu mane itikinti del astrologijos:)

beja, del mergeliu, mano mama mergele pagal tradicini kalendoriu, pagal tikraji zydu svarstykles jos gimimo metais buvo, pagal vedas dar kitaip... nu bet galiu pasakyt, tai nezinau tolerantiskesnio, nerasta jokios kritikos ir priekabiu, l.svelni mama, moteris, rami,ismintinga labiau gal i svarstykles nestU:))))) tai nezinau, kiek cia tos astrologijos....

p.s. zinau ar kad menulis itakoja pasak jus, ir bustai ir taip toliau, bet pagal jos horoskopa turi buti kritiska, nes mergele dominuoja visur.........tai kur tiesa?

o del pasiulymo dirbti rimtai i az drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Jumanji @ 2011 11 23, 00:10)
Aš taip pat tikiu ir į Dievą, ir į mokslą, ir į mediciną, o taip pat ir į Astrologiją  smile.gif . Jei visą tai naudojama su kilniu tikslu - vienas kitam nekenkia, o tik papildo.
o cia jau kuom tiki -taip ir yra. Jei taip viskuo dometis paskaitykit tada talaiki.....

O bažnyčia - tai kažkuria prasme politika. visiskai sutinku, bet tikras tikintysis dieva sirdyje nesiojas.....

O jei pažvelgsime atgal, tai nesunkiai pamatysime, kad dažnai - netgi progreso stabdis (inkvizicija, fanatizmas, Kopernikas ir t.t.).
nepagavau sakinio minies........

O tikėjimas turi eiti iš žmogaus širdies, nes jei taip nėra, tai tik nuo vaikščiojimo į bažnyčią labiau tikinčiu netapsi.
Visgi, tarp bažnyčios atstovų buvo ir išsilavinusių, kurie ne tik domėjosi, bet ir suprato astrologijos naudą

Sorry už offtopic, vis tik čia tema apie Palmirą

Gal ir off topicas, bet kas domisi Palmyra, pagalvos, kodel ji tokias diskusijas sukele g.gif
Baznycios atstovai senoveje ypac domejosi, nes astrologija ir astronomija buvo vientisos, is cia atsirado astronomija....del to normalu dometis buvo del nezinojimo...taciau dabar kai zinome, nera katalikiska tai daryti(man esant katalikei, buvo pakankama sudetinga priimti sprendima dirbti projekte su astrologais, nes testuot galiu tik ant saves....)..... o kunigams ypac ne katalikiska...beja, palmyra visada sako, as ir su kunigais bendrauju, jie irgi manim tiki...tik nuslepia ta fakta, kad ji siuvinejo baznyciai......va is cia ir bendravimas
Atsakyti
Ačiū, už pasiūlymą, bet dabartinė mano būklė neleistų man dalyvauti jokiame renginyje.

Aš užstojau Palmyrą grynai iš žmogiškosios pusės, kaip kolegę, nes nesu susidūrusi su ja. Tik todėl, kad iš praktikos žinau, jog dažniausiai prognozėje matome blogus dalykus ir kur kas rečiau gerus, be to kam meluoti žmogui? Tačiau esmė yra tame, kad tuos blogus dalykus galima keisti, juos žinant galima išvengti tikrų gyvenimo dramų, tame yra astrologijos esmė.

Kas dėl skirtumų, tai jie yra, nes dauguma lietuvių astrologų (aišku tikrai ne visi) praktikuoja neegzistuojančią Globos astrologija, nors užtenka elementarių astronomijos žinių, kad suvoktum, kas tai per nesąmonė. Kadangi kaip teisingai pastebėjote, astronomija ir astrologija yra neatsiejamos, tiksliau astronomija yra astrologijos pagrindas.

Jeigu astrologas jums sako, kad bus blogai, būtinai klauskite, ką daryti, kad būtų geriau, jo darbas tai pasakyti. Labai retai būna atvejai, kuomet tikrai padėti nelabai įmanoma, bent jau tuo momentu.
Atsakyti
Nuėjo moteriškė pas Palmyrą, nes turėjo problemėlių su sveikata. Ta jai pasakė, kad tinkama medicininei intervencijai į kūną diena bus "tada ir tada", kitos ne tokios palankios, o kai kurios išvis netinkiamos. Ir ką laukė moteriškė tos palankiosios, nors padėtis buvo tikrai bloga ir tos operacijos jai jau reikėjo prieš kelis mėn., taip būtų anot medikų be komplikacijų būtų. Bet kadangi moteriškė griežtai "užsisakė" tada ir ne kitaip, tai ir nedarė be jos sutikimo. Padariniai buvo ne patys blogiausi, bet labai netoli to. Tai dabar kas kaltas: ar Palmira su "išpranašautom" datom, ar moterėlė, kuri "kaip kvaila" kankinosi su baisiais pūliniais kelis mėn. iki palankios datos. ax.gif O gal ta data tikrai buvo jai "palanki" (gal jei būtų operavusis anksčiau, jai kokį auksinį stafilokoką būtų užnešę blink.gif) Na, čia svarstymų gali būti daug.
Atsakyti
QUOTE(Saron @ 2011 11 24, 10:51)
Nuėjo moteriškė pas Palmyrą, nes turėjo problemėlių su sveikata. Ta jai pasakė, kad tinkama medicininei intervencijai į kūną diena bus "tada ir tada", kitos ne tokios palankios, o kai kurios išvis netinkiamos. Ir ką laukė moteriškė tos palankiosios, nors padėtis buvo tikrai bloga ir tos operacijos jai jau reikėjo prieš kelis mėn., taip būtų anot medikų be komplikacijų būtų. Bet kadangi moteriškė griežtai "užsisakė" tada ir ne kitaip, tai ir nedarė be jos sutikimo. Padariniai buvo ne patys blogiausi, bet labai netoli to. Tai dabar kas kaltas: ar Palmira su "išpranašautom"  datom, ar moterėlė, kuri "kaip kvaila" kankinosi su baisiais pūliniais kelis mėn. iki palankios datos.  ax.gif O gal ta data tikrai buvo jai "palanki" (gal jei būtų operavusis anksčiau, jai kokį auksinį stafilokoką būtų užnešę blink.gif) Na, čia svarstymų gali būti daug.


Niekas nera atsakingas uz musu gyvenimus tik mes patys. Lengviausia yra apkaltinti kita : ) Niekas su zabu jos pas Palmira nenuvare, o ir Palmira nera Dievas, tik zmogus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE
Niekas nera atsakingas uz musu gyvenimus tik mes patys

drinks_cheers.gif
Aš tai moteriškei taip panašiai (tik dar švelniau) pasakiau, bet manęs nesuprato arba net neišgirdo.

O šitą atsitikimą papasakojau, kad gal kažkam pravers: gal perskaitys, gal pagalvos, pasidarys sau išvadas.
Atsakyti
Sveikos,labai noreciau gauti Palmiros Kelertienes kontaktu,kai nesunku atsiuskit i privata smile.gif
Atsakyti
QUOTE(molekuleav @ 2012 03 17, 13:16)
Sveikos,labai noreciau gauti Palmiros Kelertienes kontaktu,kai nesunku atsiuskit i privata smile.gif

Malonu, kad pasirinkot Angelina Zalatoriene, kuri nera koncentruota i pinigus ir nera negatyvo skleideja
Atsakyti
QUOTE(tarifadream @ 2012 03 30, 15:18)
Malonu, kad pasirinkot Angelina Zalatoriene, kuri nera koncentruota i pinigus ir nera negatyvo skleideja


Kiek girdėjau, A. Zalatorienės konsultacijos dabar labai išbrangę...
O dėl negatyvo, tai manau, kad jei jau eini, tai geriau irsti visą tiesą, kad ir kokia nelinksma ji būtų
Atsakyti
QUOTE(Pavasara @ 2012 03 31, 21:02)
Kiek girdėjau, A. Zalatorienės konsultacijos dabar labai išbrangę...
O dėl negatyvo, tai manau, kad jei jau eini, tai geriau irsti visą tiesą, kad ir kokia nelinksma ji būtų


Geriau negatyviu dalyku negirdeti, nedeti sau programu. Musu gyvenimas didziaja dalimi yra musu rankose. Galvodama apie kazkoki negatyva trauki dar daugiau negatyvo, tada pasidaro visas gyvenimas juodas, o ne vien tik kazkuri gyvenimo sritis ar ivykis.
Kas ta Zalatoriene ar Kelertiene,kad sprestu zmogaus likima, eilines bobeles...
Atsakyti