Įkraunama...
Įkraunama...

Astrologai, jų kontaktai

QUOTE(Lane @ 2008 01 08, 14:13)
Dabar kas nors išmanantis tegu paaiškina, kaip nuo datos priklauso analizuojamų veiksnių kiekis g.gif

galiu paaiskinti. yra sudetingu horoskopu, kuriems perkaityti reikalinga daug ziniu ir nemazai patyrimo, o yra lengvu, kuriuos ir pradedantysis astrologas supranta. todel nuo datos ir priklauso. pvz. as savo sunaus horoskopo be specialisto pagalbos niekaip neikandu. matau bendras tendencijas, bet kurios itakos vyraujancios, o kurios tik salutines, ne mano galvai pasverti. jau nekalbant apie prognozes.

800 lt is paziuros, brangu. bet kartu ir nera brangu. vienos astrologes tarifas pries kelis metus uz valanda pokalbio buvo 150 lt, jei gerai pamenu. pora valandu praleke zaibiskai. po to dar pusvalandis. nezinau, kaip ten gavosi, bet atsisveikinant buvau paprasyta sumoketi 600 lt, ir gavau lengva soka. nes viso pokalbio metu ziurejau i laikrodi, ir mintyse "muse skaitiklis", kurio rodmenys jokiu budu nesutiko su paprasyta suma. na dar gavau kasete su irasu, ka kalbejomes (kurios niekada neklausiau), ir atspausdintu lapu, kurie buvo ne taip reprezentatyviai surasyti, kaip, nujauciu, raso kaskelis, o grynai buitine kalba, net zargonu. ir tai nebuvo gaila ne vieno sumoketo lito. prognozes sudaromos bent 5 metams i prieki. skaiciau, kad, priklausomai nuo tam tikru veiksniu, tam tikru zmoniu tikslia prognoziu data ganetinai sunku nustatyti. todel nenuostabu, jei ivykiai "veluoja" ar "skuba". budinga moterims... turincioms daug meiluziu lotuliukas.gif nuklydimai "i kaire" gali labai ismusti ne tik is doros kelio, bet ir is skirtojo likimo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tarp kitko, viena sena astrologe sake, kad moteriai seksualiniu partneriu gausa gyvenime labai ne i nauda, nes visokeriopai silpnina. o vyrams - priesingai. tik ta nebutina jiems sakyti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(xxl @ 2008 01 25, 16:32)
o koks skirtumas? teoriskai, jei negaila pinigu, galima pereiti per visus astrologus ir paprasyti padaryti ta pati horoskopa. variantai 2: jei tai tikslus mokslas - rezultatai turi sutapti bent pas geriausiais laikomus specialistus. jei skiedalyne - tai panasumu nebus. is kitos puses - zmogus dazniausiai girdi tai, ka nori girdeti, o ne tai kas jam sakoma. beje, as manau, kad pas skirtingus astrologus sudaryti horoskopai skirsis, nes net ir esant tam paciam zvaigzdziu issidestymui, rezultatu interpretacija grynai subjektyvi ir cia veikia 3 faktoriai - tai, ka astrologas nori pasakyti, tai ka jis faktiskai pasako ir tai, ka isgirsta preparuojamasis. galima dar ivelti nepriaklausma eksperta/arbitra, kurio situacijos supratimas skirsis nuo kliento, bet tai bus tik dar viena subjektyvi nuomone. beje, kam jums tie horoskopai? savo galvos neturite? jei neturite, tai, zinoma atsiras jums vadovaujantis is salies.

rezultatu interpretacija priklauso ne tik nuo astrologo subjektyvumo, bet ir nuo astrologines mokyklos, pagal kurios metodikas astrologas dirba. dauguma lietuvos astrologu - palmyra, zalatoriene ir t.t. - dirba pagal pavelo globos metodus. kaskelis dirba pagal kitus. paskaiciau jo tinklapi - ispudinga - vienintelis lietuvoje ir vedu astrologija ismano. astrologija - labai kruopstus darbas. o kaskelis sudaro kruopstaus zmogaus ispdi. jau vien jo rasymo stilius koks kruopstus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hacone: 27 sausio 2008 - 17:48
QUOTE(miegapele @ 2008 01 08, 18:08)
na as uzsisakinejau asmenini horoskopa, kaip kad ir mano drauge, kuriai tai kainavo 200lt. Jis man is pradziu pradejo is vis apie suderinamuma kalbeti, issiblaskes kazkoks, sake, ne i tuos duomenis paziurejo, neissimiegojes tikriausiai buvo, pavarges, juk tiek daug darbo turi smile.gif)) po to, kai perklausiau, kad kalbu apie asmenini, o ne apie suderinamuma, pradejo kalbeti apie asmenini. manes niekas neklause, ar noriu viso gyvenimo, ar noriu tos rektifikacijos ir t.t. gal as noriu rektifikacija kitur pigiau pasidaryti ir pan. zodziu teksta surasiau taip, kaip mano drauge, tik kaina kita. gal tiesiog jis pradejo viso gyvenimo tik asmeninius horoskopus sudaryneti, nezinau, bet manau tai jau ateities prognozes.

del rektifikacijos darymo kitur. neaisku, koki metoda kaskelis naudoja rektifikuodamas. gali buti, kad kitu rektifikuotais duomenimis nepasitiki, kas labai normalu. tas pats kas rasyti rasineli pagal kito zmogaus sudaryta plana.
Papildyta:
QUOTE(Staiga @ 2008 01 08, 21:51)
žmogus nenori prisiimti atsakomybės už savo gyvenimą. Geriau tai primest kitiems, tipo proootingiems, diplomuotiems. Tik ar verta žaisti gyvenimu, ir dar nuosavu.

o gal atvirksciai, zmogus jauciasi tiek atsakingas, kad nori ji pazinti ir isigilinti i ji geriau, suprasti savo gyvenimo desningumus, o ne leistis nesamam gyvenimo sroves? na bet neketinu uzvesti diskusijos sia tema ar joje dalyvauti, nes ji - neissemiama, ir vienprasmisko atsakymo nera. vieniems verta, kitiems ne.
Atsakyti
Atsakingas žmogus atsakingai gyvena savo gyvenimą ir jį kuria, jei pasitiki savimi ir savo kūrybiniais sugebėjimais.
Kokiomis mintimis gyveni šiandien, tokia ir ateitis, viskas paprasta ir jokios mistikos.
Atsakyti
QUOTE(Jurate_L @ 2008 01 13, 15:58)
[I]Sveika, gal galite ir man palmyros tel.nr atsiusti? kazkaip jau per ilgai uzsitese juodasis menulis  verysad.gif  tai ir pagalvojau gal i ja kreiptis reiktu? gal bent kiek sveisiau pasidarys  smile.gif 
Aciu labai

Atsakyti
600 litų. Draugė buvo, sužavėta neliko.....
Atsakyti
QUOTE(gvardeola @ 2008 01 30, 19:39)
600 litų. Draugė buvo, sužavėta neliko.....



gal galite placiau pakomentuoti? ji buvo uzsisakiusi visu metu horoskopa, ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 01 06, 19:19)
O pačios apsispręsti negalite? Būtinai reikia apšvietimo iš žvaigždžių?  blush2.gif
Būtų Palmira gera astrologė, pinigų šitokių neimtų  cool.gif jūs tik pažiūrėkit, geros būrėjos nesireklamuoja, nesiafišuoja, ir ima varganus dešimt ar penkiolika litukų.


Sveikos.
O kokias geras būrėjas pažįsti?
Atsakyti
As irgi tik gerus zodzius galiu pasakyti apie p. Vytauta. Pirma karta teko susidurti su juo pries 4 metus. Tuo metu jis dar nebuvo toks populiarus ir kiek pamenu neturejo internetinio puslapio. Mane domino mano asmeninis horoskopas. Sutarem, kad ji sudarys ir susitiksim jo analizei. Pokalbis truko apie dvi valandas-analizavo visa mano asmenini horoskopa, galejau klausti tuo metu man iskilusius klausimus. Tuo metu jis man pasirode mandagus, turintis daug ziniu vaikinas is inteligentiskos seimos, bet gana sausokas ir (kaip man tada pasirode) kazkokio labai lengvo bendravimo nebuvo. Praejo keli metai. Mano gyvenimas tekejo iprasta vaga. Jokiu ipatingu situaciju lyg ir nebuvo. Pries gerus metus man iskilo viena dilema. Ir cia as prisiminiau p. Vytauta (nes viena astrologe su kuria nors ir buvo lengva bendrauti, as truputi nusivyliau-man ji pasirode per daug issiblaskius ir daug detaliu tiesiog praleidus, nors kaip astrologei, o ne kortu burejai tokios klaidos ir neatitikimai, manau, neleistini, o be to dar Palmiros mokinei). Parasiau jam elektronini laiska (nors turejau ir mob. tel. numeri)-kazkodel norejau atsakymo el. pastu, nors pati puikiai supratau, kad pokalbis mano situacijoje butu geresnis variantas. Eiles pas ji tikrai dideles smile.gif Kreipiausi lapkricio menesi, tai tik vasario pabaigoje gavau atsakyma (aisku pries tai pervedziau pinigelius, kad statytu i eile). Na kainos gal dabar cia iskilo, o gal jis tikrai suprato, kad reikes daryti neeilini asmenini horoskopa, nes kiek pamenu prie 4 metus mokejau 160 lt uz asmenini horoskopa, o pernai uz suderinamumo horoskopa - 80 lt. Jo atsakymu i mano uzduotus klausimus ir santykiu analize likau tikrai patenkinta.
Atsakyti
Labutis visoms.
Man teko prieš kokius ketverius metus darytis pas jį asmeninį horoskopą, tai labai tiksliai viskas buvo nurodyta ir tikrai nenusivyliau. o kai teko skubiai apsispręsti keisti gyvenamąją vietą paskambinau jam ir labai greitai gavau atsakymą, jog reikia keisti. ir pasirodė vos pakeičiau gyvenamąją vietą susiradau vyrą ir visas gyvenimas pasikeitė, kaip buvo nurodyta mano asmeniniame horoskope, kad tais metais susituoksiu. tad aš juo labai patenkinta ir tikrai nesigailiu už sumokėtus pinigus.
Man jis pasirodė labai šiltas žmogus, ir stengiantis savo darbą padaryti kuo geriau.
Atsakyti
Sveiki,

Aš norėčiau e-mail'o. ax.gif blush2.gif Gal kas galėtu parašyti. blush2.gif

Dėkui. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Grynai intuityviai man ji nepatinka. Kažkas netikro g.gif O jei kaina 600 lt, tai jau tikrai ženkliai per daug doh.gif
Atsakyti
Man tai juokingai atrodo tokie dalykai, neįsižeiskit merginos, pritariu nuomonei, kuri rašė, kad jei neturit kur pinigų dėt, geriau paaukokit sergantiems vaikams ir .t.t Pažįstu tą p. Vytautą, man tai juokingas ir tiek. Mano grupiokė su juo artimai bendravo, na į gilias pažintis su juo nėjau, bet pažįstant mano bendramokslę, tai jei jis toks pat burtininkas ir astrologas, kaip ji - tai ir aš galėčiau paburt doh.gif
Atsakyti