Įkraunama...
Įkraunama...

Košių receptai

QUOTE(edi75 @ 2010 04 05, 23:19)
Maniškė nelabai valgė grūdines košes, pabandžiau imaišyti moliūgo. Tikrai padėjo kerta gerai smile.gif

doh.gif gera mintis kaip as sita darzove buvau pamirsusi doh.gif

QUOTE(takupaj @ 2010 04 17, 15:34)
oi,mano madam irgi varskytes nemegsta,ima is burnos rankyte ir tepa ant staliuko doh.gif bandysim su spinatais-gal patiks bigsmile.gif

o as duodu faini moon varskyte su vanile blush2.gif valgo puikiai ax.gif

QUOTE(JovkėS @ 2010 05 19, 22:51)
O as cia uzejau pasiieskoti receptuku su makaronais. ar gaminat kokius patiekalus maziesiems su makaronais? mums 9men.

drinks_cheers.gif laukiu ir as atsakymu i sita klausima 4u.gif
Atsakyti
makaronus daviau su kalakutiena ir su vistiena. kartu susmulkinau, labai skaniai valge thumbup.gif
Atsakyti
o kur jus randat moliugo??as neikaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltute11 @ 2010 06 16, 09:46)
o kur jus randat moliugo??as neikaip  g.gif

maxsimoj smile.gif mazose gal ne visalaik ,bet didesnėse galima rasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dvynukai am @ 2010 06 16, 14:00)
maxsimoj smile.gif mazose gal ne visalaik ,bet didesnėse galima rasti smile.gif

gal gali parasyt kurioj maximoj konkreciai,ir saldyto ar kokio randi,nes as niekaip nerandu
Atsakyti
QUOTE(undinele72 @ 2010 06 19, 11:55)
gal gali parasyt kurioj maximoj konkreciai,ir saldyto ar kokio randi,nes as niekaip nerandu

nu as ir visas didziasias maximas rimi vis praeinu kaip nerandu taip nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltute11 @ 2010 06 16, 08:46)
o kur jus randat moliugo??as neikaip  g.gif

As moliuga visada randu Rimi (cia Klaipedoj), maximoj visada pasigendu smile.gif
Mano maziukui labai patinka makaronai su jautiena, dar pridedu morkyte.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edgariene: 19 birželio 2010 - 16:29
na gal sutapimas bet maxsimoj bazei (Aleksoto)radau kiek man reikejo buna supjaustyti saldytuve smile.gif gal tik uztaikau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dvynukai am @ 2010 06 19, 18:56)
na gal sutapimas bet maxsimoj bazei (Aleksoto)radau kiek man reikejo buna supjaustyti saldytuve  smile.gif gal tik uztaikau smile.gif

Gali buti, o siaip tai kas iesko, tas randa smile.gif
Atsakyti
o as moliugo jeigu reikes galesiu parupinti po vasaros nes labai puikiai sudygo visi, tik atvaziuoti reikes pasiimti:)
Atsakyti
Makaronai mėsytės padaže

morka (ir ne tik, tinka bet kokios daržovės)
kiaušinio trynys (galima ir nedėti)
jautiena

smulkūs makaronai (labiausiai mėgstam vamzdelius)

daržoves išvirt su mėsyte ir viską sublenderiuot, kad gautūsi tyrelė, galima įdėt šaukščiuką grietinės, arba mišinuko, arba natūralaus jogurto. Šiuo padažu užpilu makaronus ir niam niam kaip skanu, ir pati valgau, gaunasi bendri pietūs biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, o gali išgulėti moliūgas per žiemą kaip bulvės? Noriu lietuviškų iš turgelio nusipirkti ir pasidėti, nes esu labai blogos nuomonės apie maximos daržoves. Ar į kamerą dėti, ar užtektų vėsiam sandėliuke laikyti? ax.gif
Ir patarkite, prašau, man, žaliai mamytei kaip uogas šaldyti: sutrinti su cukrumi santykiu 1:1? Ar galima stikliniame stiklainiuke? neskils? turiu šiek tiek tų mažų indelių nuo pirktinių tyrelių, ar tinka jie? Ar juos reikia sterilizuoti?
O dar draugė aiškina, kad mėlynės neskanios šaldytos, ar kas bandėt?
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babajoska: 04 liepos 2010 - 11:01