Įkraunama...
Įkraunama...

Košių receptai

As savaja bandziau prie varskes pratinti, taciau niekaip nenorejo valgyti, ir uogytem skaninau ir jogurtu, tada pabanziau suria duoti su spinatais- patiko!
spinatus supjaustau smulkiai uzpilu verdanciu vandeniu (tam kad suminkstetu) sumaisau su varske + druskytes + drietines arba naturalus jogurtas. Valgo puikiai
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif Norėjau ir aš paprašyti pagalbos dėl špinatų, nes visai neturiu jokio supratimo kaip juos reikia paruošti? Mano dukrytei dabar 8,5 mėn, neseniai pasidarėm kraujo tyrimus, pasirodo turim nedidelę mažakraujystę verysad.gif Gydytoja rekomendavo valgyti kuo daugiau tamsiai žalios spalvos daržovių,tai prisipirkau visko, gaminu kiek fantazija leidžia,bet va špinatai taip ir guli šaldytuve g.gif Gal galit pasidalint patirtim, kaip juos reikėtų paruošt, i kokias košes dedat? Ar galima žalius dėt ar išvirt reikia? unsure.gif Būčiau labai dėkinga už patarimus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepos_mama @ 2010 03 22, 11:51)
Sveikos mamytės  4u.gif Norėjau ir aš paprašyti pagalbos dėl špinatų, nes visai neturiu jokio supratimo kaip juos reikia paruošti? Mano dukrytei dabar 8,5 mėn, neseniai pasidarėm kraujo tyrimus, pasirodo turim nedidelę mažakraujystę verysad.gif  Gydytoja rekomendavo valgyti kuo daugiau tamsiai žalios spalvos daržovių,tai prisipirkau visko, gaminu kiek fantazija leidžia,bet va špinatai taip ir guli šaldytuve  g.gif  Gal galit pasidalint patirtim, kaip juos reikėtų paruošt, i kokias košes dedat? Ar galima žalius dėt ar išvirt reikia?  unsure.gif  Būčiau labai dėkinga už patarimus  wub.gif

Mums greitai bus metukai, mes špinatus valgom jau senokai, ju dedu i kosyte su darzovem ir mesa. Špinatus reikia deti į virimo pabaiga ir pavirti gal kokias 4-5 minutes. Skoni kosytei labai pagardina lešiai. smile.gif Beja spinatus perku ''mažuosius''.
Atsakyti
QUOTE(Birbiryte @ 2010 03 22, 21:37)
Mums greitai bus metukai, mes špinatus valgom jau senokai, ju dedu i kosyte su darzovem ir mesa. Špinatus reikia deti į virimo pabaiga ir pavirti gal kokias 4-5 minutes. Skoni kosytei labai pagardina lešiai. smile.gif Beja spinatus perku ''mažuosius''.

Ačiū 4u.gif Bandysim virt ir ragaut mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Birbiryte @ 2010 03 22, 22:37)

O tai lesius perkate parduotuveje?ta prasme is maiseliu?
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
o mane jau ima neviltis... doh.gif anksciau valgem visas namines koses net ausys linkdavo, bet mazoji susirgo slogyte ir gerklyte skaudejo, nuo to laiko grudiniu kosiu neima i burna nors tu ka.. verysad.gif kiekviena diena verdu vis kitokia, bandau ir vis su kitokiom vaisinem tyrelem maisyti, trinu su blenderiu, kad vientisa mase butu, bet nepadeda, na kelis saukstelius suvalgo ir viskas...tenka duoti pirktines, kurias valgo noriai.. doh.gif
Atsakyti
o mano mazasis taip pat nevalgo grudu koses gamintos namie, bandziau ivairiu kruopu, skaninau ir su tyrelemis, ir su bananu, niekaip. Tik pirktines, kur su vandenuku uzpilti reikia doh.gif
O darzoviene su mielu noru valgo mano gamintas 4u.gif
Atsakyti
Maniškė nelabai valgė grūdines košes, pabandžiau imaišyti moliūgo. Tikrai padėjo kerta gerai smile.gif
Atsakyti
mano grudines tai valgo, o va darzoviu su mesa puse normos iveikia ir zaidzia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agneb @ 2010 03 26, 14:37)
Sveikutes smile.gif
o mane jau ima neviltis...

prisidedu prie tų kurias ima neviltis... smile.gif ir mes nieko nenoriim valgyt, o pirktinių kažkaip nenoriu pradėt duoti tai ir vargstam ir tikiuos kad vis tik pradės valgyt, gal MPkai pradės rečiau valgyt
Atsakyti
QUOTE(shimuks @ 2010 03 20, 17:27)
As savaja bandziau prie varskes pratinti, taciau niekaip nenorejo valgyti, ir uogytem skaninau ir jogurtu, tada pabanziau suria duoti su spinatais- patiko!
spinatus supjaustau smulkiai uzpilu verdanciu vandeniu (tam kad suminkstetu) sumaisau su varske + druskytes + drietines arba naturalus jogurtas. Valgo puikiai

oi,mano madam irgi varskytes nemegsta,ima is burnos rankyte ir tepa ant staliuko doh.gif bandysim su spinatais-gal patiks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2010 02 05, 17:49)
drinks_cheers.gif as tai zalia mesyte susimalu,pasidarau galkutes ir i kamera,paskui isemu ir verdu po viena,ir tikrai nereikia virti ilgai,malta mesyte isviso greitai isverda

Labai gera mintis. O kokia mesyte naudojat? Ka dar i tas galkutes dedat, jos verdant neissileidzia?
O as cia uzejau pasiieskoti receptuku su makaronais. ar gaminat kokius patiekalus maziesiems su makaronais? mums 9men.
Atsakyti