Įkraunama...
Įkraunama...

Košių receptai

Mes dar kosiu nevalgom, bet skaitau, kad dauguma naudojat kopustus, kalafiorus, brokolius, t.y. tas darzoves nuo kuriu man, o gal ir daugeliui, pucia pilva. Ar nebaisu vaikams tokias koseles duot ? Ar nepucia jiems pilveliu ?
Atsakyti
o vaisius pačios šaldote ar pirktinius dedate? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vission @ 2010 01 21, 18:19)
o vaisius pačios šaldote ar pirktinius dedate? g.gif

vyšnias, braškes, avietes, serbentus- pati, o brokolius šaldytus ir špinatu lapus šaldytus- pirkau, neturim mes savų tokių blush2.gif

o ar kas ruošia leliukams maistą garų puode? g.gif kiek laiko mesą jame garinat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 01 22, 10:51)
vyšnias, braškes, avietes, serbentus- pati, o brokolius šaldytus ir špinatu lapus šaldytus- pirkau, neturim mes savų tokių blush2.gif

o ar kas ruošia leliukams maistą garų puode? g.gif kiek laiko mesą jame garinat? g.gif

Gerai,kai turit savu uogu,o as viska perku,tiek darzoviu ,tiek uogu pasitaiko ir svieziu ir saldytu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 01 05, 15:53)
Ar jau 9 mėn leliukams duodat košių su makaronais? blush2.gif
Mėgstam tokią košytę: mėsytė (kalakutiena, kiauliena, triušiena ar kt.), bulvytė, morkytė, žirniukai, šlakelis alyvuogių aliejaus, ir aišku su blenderiu trinu.
Įsigijau garpuodį blush2.gif Ar verdat leliukams garų puode? Aš bijau, kad ten per žalias maistas gali likt, pvz, žuvis pas mane, jei uždėjai automatinį paruošimą, tai tik 15 min turi garintis, man kažkaip mažoka atrodo blush2.gif Mėsytė- 30 min. Aš verdu ilgiau, mažiausiai valandą ar pusantros blush2.gif

mazam mesos gabaliukui pilnai uztenka 30 minuciu. Po valandos ar 1,5 virimo jokiu vitaminu mesoj nelieka
Atsakyti
QUOTE(Nete @ 2010 02 05, 10:19)
mazam mesos gabaliukui pilnai uztenka 30 minuciu. Po valandos ar 1,5 virimo jokiu vitaminu mesoj nelieka

drinks_cheers.gif as tai zalia mesyte susimalu,pasidarau galkutes ir i kamera,paskui isemu ir verdu po viena,ir tikrai nereikia virti ilgai,malta mesyte isviso greitai isverda
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2010 02 05, 16:49)
drinks_cheers.gif as tai zalia mesyte susimalu,pasidarau galkutes ir i kamera,paskui isemu ir verdu po viena,ir tikrai nereikia virti ilgai,malta mesyte isviso greitai isverda

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Asd mesytes maza gabalaiti leliui apie 45 min verdu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liussy @ 2010 01 13, 23:25)
Mes dar kosiu nevalgom, bet skaitau, kad dauguma naudojat kopustus, kalafiorus, brokolius, t.y. tas darzoves nuo kuriu man, o gal ir daugeliui, pucia pilva. Ar nebaisu vaikams tokias koseles duot ? Ar nepucia jiems pilveliu ?

MUms tik nuo kalafioru pilvuka pucia. Man ir buvo keista, bet nuo kopustu jokio putimo.
Atsakyti
mums 9 men, musu pati megstamiausia, pusryciu kosyte:

3 sausainiai ( as dedu Selgos, jie sviesto pagrindu),
1 bananas,
pora obuoliuku.

Sausainukus uzpilu trupuciu siltu, virintu vandeniu, kad jie isbrinktu. Per burokine tarka itarkuoju banana ir obuoliukus. Gerai ismaisau - ir lapnojam, oi kaip lapnojam ! thumbup.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2010 02 05, 15:49)

ir as taip darau,geriausias variantas thumbup.gif .o jei mesyte nemalta tai nedideli gabaliukai,30 min kartu su darzovemis ir liux 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif Help! maniske atsisako kosiu ir nei ryte nei vakare neisiulysi niekaip doh.gif Per pretus dar dar valgom g.gif g.gif daviau sriubytes truputi tai labai patiko, agurko truputi irgi labai patiko, truputi desrytes, kiausinio trynio ketvirtadali suvalgom, duonyte, obuoliuka, daviau maza gabaliuka karstai rukytos skumbres (labai patiko ir nieko blogo nebuvo), paragavo ir fermentinio surio, valgom naturalu jogurta, vakar truputi vynuoges daviau, karta mazumele ananaso vaisiaus sulciu , bet labai labai nedaug, makaroniuka. Ta tai valgo skubedama. Galvoju, kad pribrendo laikas pabandyti ir varskyte smile.gif
Tokia mintis smekstelejo, kad gal reiketu duot ne kosytes pavidalu, nes kaip ir viska valgyti kaip ir mes valgom g.gif Ka jus manot?
Papildyta:
buciau dekinga uz patarimus 4u.gif
Atsakyti