Įkraunama...
Įkraunama...

Košių receptai

QUOTE(3lena @ 2011 05 03, 22:55)
maniskis irgi buvo siek tiek pabertas maziukas, tai as pradejau duoti nuo metu smile.gif iki tol maisydavau i kruopas misinuka mirksiukas.gif

Aš irgi taip pat darau. Į kruopas maišau mišinuką.
Retais atvejais verdu manų košę, vat į ją maišau pirktinį karvės pienuką. Jokių bėrimų pas mumis nėra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnele78 @ 2011 04 22, 13:02)
as virdama vistiena, kalakutiena pridedu ivairiu darzoviu smile.gif bulve, morka, moliugas, cukinija... aisku ne visas jas iskarto dedu viena karta vienas kita karta kitas smile.gif o va kaip duoti mazyliams burokeli nezinau g.gif  gal ka patarsite??

su burokeliais versienos kukuliu verdu, truputukas bulvyciu ir gaunasi elementariausia burokeliu sriuba:)
Atsakyti
QUOTE(asesuViktorija @ 2011 05 04, 13:56)
su burokeliais versienos kukuliu verdu, truputukas bulvyciu ir gaunasi elementariausia burokeliu sriuba:)

aš irgi paprastą burokėlių sriubą duodu, grietinės įdedu ir viską sutrinu su šakute. Tada duodu su šaukščiuku. Labai skaniai suvalgo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2011 04 13, 00:48)
Mamyciukai, parasykite nuo kada duodate pienelio pirktinio savo lialiams?

kazkaip jauciu reiketu. daviau kazkada pradejo berti turejome egzema issigydeme tai galvoju reiktu gal po truputi vel pratinti  g.gif

labs, as savo mergaitei skiesta pienuka daviau nuo beveik 11 menesiu. nenoriu duot misiniu tai nuo MP perejom prie KP biggrin.gif biggrin.gif nuo metuku zadu i koses ozkos pienelio pilt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lunatikas: 10 birželio 2011 - 09:51
QUOTE(Nifertiti @ 2011 02 14, 22:30)
Mano maziukui patinka visos kose su moliugu, tik gabaliuka idedu ir suvalgo viska  thumbup.gif

Liuks, nes moliūgas labai sveika drinks_cheers.gif

Ale, žiūriu, Jūsų lialiai ir valgo jau viską - ir sriubytes, ir kukulius, ir grietinę.......

Mano dukrytė (virš 11 mėn.) vis dar valgo grūdines košytes (be jokių pienų ar mišinių!), paskanintas uogomis arba Ghi sviestuku, daržovienes su mėsyte (kalakutiena, veršiena, jautiena) ar žuvimi (daržovės tos, kurios auga sode - bulvytės, morkytės, cukinija, kalafiorai, moliūgas, žirneliai, krapai...), desertui - obuoliukas, bananas, žemuogės, avietės,... Geria virintą vandenuką...
Na, ir MP neribotai (dažniausiai tarp valgymų ir naktį, kartais, jei koks dantukas auga, ir dažniau 4u.gif )

Kramtyti ji dar nelabai nori/moka, na, bet duoniukus graužia bigsmile.gif
- - -

Mamytės, man iškilo klausimas - kodėl beveik visos į kruopas maišot mišinius arba KP? g.gif Negi vaikaučiai Jūsų nevalgo nepieniškų košyčių? blink.gif
Tiesiog įdomu... ax.gif

Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2011 09 03, 23:49)
Mamytės, man iškilo klausimas - kodėl beveik visos į kruopas maišot mišinius arba KP? g.gif Negi vaikaučiai Jūsų nevalgo nepieniškų košyčių? blink.gif
Tiesiog įdomu... ax.gif

Aš pati vis sudvejodavau, ar teisingai darau, virdama košes tik ant vandens (maniškiui neseniai suėjo 9 mėnesiai). Maitinu pati, mišinio yra gavęs tik pirmosiomis savaitėmis, bandžiau nusitraukti MP - nepavyko, todėl labai nesinorėjo kuo nors kitu "balinti" verdamas košes, o karvės pienui, be abejo, dar ne laikas - manau, tik nuo metų. Na, o mūsų pediatrė išsklaidė visas dvejones, sakydama, kad net ir geriau, jog verdu tik ant vandens, nes taip net geriau įsisavinami mikroelementai. Tad dabar jau nebesuku sau galvos 4u.gif O košes skaninu "Marmaluzi" vaisinėmis tyrelėmis (pasirodė, lyg ir pačios natūraliausios) rba moliūgu (kukurūzinę košę), nes uogų maniškis atsisako...
Atsakyti
Puiki tema 4u.gif

Radau daug naudingų receptų savo pipirui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Larance @ 2011 09 17, 21:30)
Puiki tema  4u.gif

Radau daug naudingų receptų savo pipirui smile.gif

Pritariu thumbup.gif
Atsakyti
As savo suneliui sugalvojau isvirti mieziniu dripsniu su bananu ir kai truputi praveso idejau dobilo jogurto naturalaus buvo skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2011 09 03, 23:49)
Liuks, nes moliūgas labai sveika drinks_cheers.gif

Na, ir MP neribotai (dažniausiai tarp valgymų ir naktį, kartais, jei koks dantukas auga, ir dažniau 4u.gif )

Dienos racionas puikus, taciau nakti tai schmoll.gif dantistai grieztai draudzia smile.gif laktoze ir saldumas nakti (ir dar dantukams dygstant) yra tolygu vaika pasmerkti dantu kariesui mirksiukas.gif Vos tik pirmam dantukui pasirodziu naktinius pienukus reikia keisti virintu vandenuku arba bent jau nesaldinta kmynu ar ramuneliu arbata 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kroshkyte @ 2011 10 22, 19:07)
Dienos racionas puikus, taciau nakti tai  schmoll.gif  dantistai grieztai draudzia  smile.gif  laktoze ir saldumas nakti (ir dar dantukams dygstant) yra tolygu vaika pasmerkti dantu kariesui  mirksiukas.gif Vos tik pirmam dantukui pasirodziu naktinius pienukus reikia keisti virintu vandenuku arba bent jau nesaldinta kmynu ar ramuneliu arbata  4u.gif

Misinelis, bet ne MP draudziamas nakti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2011 10 22, 21:44)
Misinelis, bet ne MP draudziamas nakti  mirksiukas.gif

MP irgi turi laktozes mirksiukas.gif taigi, kai tik dantukas atsiranda burnoje, MP taip pat negalima naktimis..
Atsakyti