Įkraunama...
Įkraunama...

Košių receptai

QUOTE(spyglencija @ 2010 08 16, 15:51)
mes ir makaronus jau valgom,tik nemoku aš jų pagaminti na kai sublenderiuoju jie man tokie sausi gaunasi doh.gif , paragavaus pačiai sprangu unsure.gif Ar nemoku ruošti ar reikia kažkokius rimtesnius pirkti? atrodo kai isverda tokie sultingi,o isblenderiuoji verysad.gif

mums 9 men bet dar makaronu nedaviau. man tai kazkaip tie miltiniai patiekalai visai nenaudingi atrodo ir as ju kazkaip visai nenoriu duoti. kaip parseliam - miltu miltu ir pieno ir miegot.
Atsakyti
o aš kaip tik dabar verdu makaronus su mėsyte ir daržovėm, tiksliau ruošiuosi virti, atėjau galvoju paskaitinėsiu gal rasiu kokį receptuką. O kad makaronai ne naudingi tai manau nelabai tiesa, juk lastelienos jiose yra o jį naudinga smile.gif aš duodu mažiui makaronų kartą į savaitę, dabar jai nieko geresnio nerasiu tai virsiu taip:

Makaronai, mažytės žvaigždutės tokios pas mane tada nereikia trinti, morkytė, cukinija, svogūno šiektiek ir mėsyte, pagardinu sviestuku, baziliku ar dar kokiais žalumynais..

o kaip jūs verdade savo mažyliams makaronus?
Atsakyti
QUOTE(Rūtkė @ 2010 09 01, 12:19)
o aš kaip tik dabar verdu makaronus su mėsyte ir daržovėm, tiksliau ruošiuosi virti, atėjau galvoju paskaitinėsiu gal rasiu kokį receptuką. O kad makaronai ne naudingi tai manau nelabai tiesa, juk lastelienos jiose yra o jį naudinga smile.gif aš duodu mažiui makaronų kartą į savaitę, dabar jai nieko geresnio nerasiu tai virsiu taip:

Makaronai, mažytės žvaigždutės tokios pas mane tada nereikia trinti, morkytė, cukinija, svogūno šiektiek ir mėsyte, pagardinu sviestuku, baziliku ar dar kokiais žalumynais..

o kaip jūs verdade savo mažyliams makaronus?

musu labai skani kosyte pietums: isverdu jautienos maltos su svogunu,atskirai isverdu ryzius,supjaustytą morka,supjaustyta pomidorą paskaninu krapais ir petrazole.Po to sudedu isvirta faršą ir viska lengvai sublederiuoju galima ir neblenderiuoti . Bet kosyte - pasaka gaunasi tokia. Mes ją labai noriai valgom o vat ryziu bandziau saldziai daryti tai nea nea.
vakarienei irgi labai skani daržoviene is bulvytės kalafijoro ir brokolio vsko po lygiai ir paskaninu trupuciu grietinės.mes nelabai megstam užpilamas saldzias kosytes tai taip dažniausiai dabar valgom.

o kad lastelienos makaronuose yra TAI PIRMA KARTA GIRDZIU Lastelienos tikrai yra kopustuose,ypac moliuge ir cukinijoje.moliugas tuo ypac naudingas ji mes dedam ir i darzovienes ir i obuoliu tyre.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo heracija: 02 rugsėjo 2010 - 18:11
QUOTE(heracija @ 2010 09 01, 11:10)
mums 9 men bet dar makaronu nedaviau. man tai kazkaip tie miltiniai patiekalai visai nenaudingi atrodo ir as ju kazkaip visai nenoriu duoti. kaip parseliam - miltu miltu ir pieno ir miegot.

Maisto piramidėje duona, kruopos, grūdai ir makaronai užima vieną pagrindinių vietų mirksiukas.gif
Atsakyti
Musu firmine pusryciu arba vakarienes kose, kuria valgom nuo 10 men. (ne kasdien aisku, bet daznai, nes labiausiai megsta tokia): Isverdu avizine kose ant vandenuko. idedu trupuciuka cukraus, ir pora valgomu saukstu bet kokio jogurto. Ismaisau ir kose gatava smile.gif Dar jei turiu idedu kokiu vaisiu: banano, kepto obuolio, slyvu ar uogu. Labai skanu ir sveika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raiva @ 2010 07 28, 10:54)
Sveikos,
ar yra skirtumas kokius makaronus vaikui duot? kokia rusi jus perkat? mum jau beveik 10 men
dekui wink.gif

as "Pasaka " tuos vaikiskus smulkius verdu....
Atsakyti
QUOTE(Gabanne @ 2010 09 08, 11:44)
as "Pasaka " tuos vaikiskus smulkius verdu....

ir mes tokius valgom, dar brokolį kartu ir žuvies,super patiekalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglencija @ 2010 09 10, 08:04)
ir mes tokius valgom, dar brokolį kartu ir žuvies,super  patiekalas smile.gif

o kur zuvi perkat? as kazkaip nedristu is prekybos centru pirkt...
Atsakyti
QUOTE(raiva @ 2010 09 10, 13:55)
o kur zuvi perkat? as kazkaip nedristu is prekybos centru pirkt...

o ka daryti?
kol kas turiu is Norvegijos
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2010 09 11, 11:55)
o ka daryti?
kol kas turiu is Norvegijos

as tai kai pasiskaiciau apie zuvis farsiruojant antibiotikais, tai ir neduodu vaikui zuvies, laukiu kol drauge is pajurio atves tikrai sviezios...
nors kai neskaiciau pirkau lasisa, valge bet siaip sau...
Atsakyti
As anksciau kruopienes duodavau tik uzpilamas, bet jau noriu, kad pradetu kramtyti, tai reikia pradet virti blush2.gif norejau suzinoti kaip jas verdant? Ant vandenuko ar ant pieno? Misineliu nenoriu naudoti, nes niekada ir neragavo, zodziu noriu pripratinti prie paprastu kosiu su pienu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2010 09 16, 12:50)
As anksciau kruopienes duodavau tik uzpilamas, bet jau noriu, kad pradetu kramtyti, tai reikia pradet virti  blush2.gif  norejau suzinoti kaip jas verdant? Ant vandenuko ar ant pieno? Misineliu nenoriu naudoti, nes niekada ir neragavo, zodziu noriu pripratinti prie paprastu kosiu su pienu  4u.gif

aš verdu ant vandens. o jau po to galima kuo nori pagardinti 4u.gif
Atsakyti