QUOTE(Rūtkė @ 2010 09 01, 12:19)
o aš kaip tik dabar verdu makaronus su mėsyte ir daržovėm, tiksliau ruošiuosi virti, atėjau galvoju paskaitinėsiu gal rasiu kokį receptuką. O kad makaronai ne naudingi tai manau nelabai tiesa, juk lastelienos jiose yra o jį naudinga
aš duodu mažiui makaronų kartą į savaitę, dabar jai nieko geresnio nerasiu tai virsiu taip:
Makaronai, mažytės žvaigždutės tokios pas mane tada nereikia trinti, morkytė, cukinija, svogūno šiektiek ir mėsyte, pagardinu sviestuku, baziliku ar dar kokiais žalumynais..
o kaip jūs verdade savo mažyliams makaronus?
musu labai skani kosyte pietums: isverdu jautienos maltos su svogunu,atskirai isverdu ryzius,supjaustytą morka,supjaustyta pomidorą paskaninu krapais ir petrazole.Po to sudedu isvirta faršą ir viska lengvai sublederiuoju galima ir neblenderiuoti . Bet kosyte - pasaka gaunasi tokia. Mes ją labai noriai valgom o vat ryziu bandziau saldziai daryti tai nea nea.
vakarienei irgi labai skani daržoviene is bulvytės kalafijoro ir brokolio vsko po lygiai ir paskaninu trupuciu grietinės.mes nelabai megstam užpilamas saldzias kosytes tai taip dažniausiai dabar valgom.
o kad lastelienos makaronuose yra TAI PIRMA KARTA GIRDZIU Lastelienos tikrai yra kopustuose,ypac moliuge ir cukinijoje.moliugas tuo ypac naudingas ji mes dedam ir i darzovienes ir i obuoliu tyre.