Įkraunama...
Įkraunama...

Košių receptai

QUOTE(gresa @ 2010 07 23, 14:45)
as visada sudedu ant lekstes ir idedu i kamera, po to istraukiu ir sudedu i maiseli ar dezute, tada nesulipma, taip darau ir su braskem, bei kitais, lipti linkusiais vaisiais, ugom ar darzovem  ax.gif

geras patarimas 4u.gif aciukas
Atsakyti
Sveikos,
ar yra skirtumas kokius makaronus vaikui duot? kokia rusi jus perkat? mum jau beveik 10 men
dekui wink.gif
Atsakyti
merginos noriu pasidalinti vienu atradimu: jeigu norite ir ziema tureti krapu, reikia suvynioti i folija ir ideti i kamera. puikiai issilaiko ir kvapas islieka irgi. na, gal kam nors pravers. nes pvz maniskis visas koses valgo tik tada, kai krapo idedu smile.gif gali bet kokios darzoves, jam visos tinka, kad tik butu krapo ideta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mergius @ 2010 07 30, 07:56)
merginos noriu pasidalinti vienu atradimu: jeigu norite ir ziema tureti krapu, reikia suvynioti i folija ir ideti i kamera. puikiai issilaiko ir kvapas islieka irgi. na, gal kam nors pravers. nes pvz maniskis visas koses valgo tik tada, kai krapo idedu smile.gif gali bet kokios darzoves, jam visos tinka, kad tik butu krapo ideta biggrin.gif

tai paprasciausiai maiselyje gerai issilaiko biggrin.gif
Atsakyti
o sakykit, saldytos darzoves paskui netampa gumines,kai atsyla? nes as moliuga bandziau kazkada imesti i kamera, tai kai isviriau jis man kozkoks guminis buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuci @ 2010 08 03, 11:29)
o sakykit, saldytos darzoves paskui netampa gumines,kai atsyla? nes as moliuga bandziau kazkada imesti i kamera, tai kai isviriau jis man kozkoks guminis buvo doh.gif

kad ne. dar priklauso nuo darzoves
Atsakyti
QUOTE(sabatini @ 2010 07 04, 20:51)
as pernai uzsisaldziau melyniu, atsildzius skonis toks pat kaip svieziu, bet va teko girdeti kad neskanios buna saldytos zemuoges, atsildzius sako buna kartoko skonio.....

Sutrinkit zemuoges su cukrum ir uzsaldykit. Jokio kartumo tada neatsiranda thumbup.gif
Atsakyti
mes ir makaronus jau valgom,tik nemoku aš jų pagaminti na kai sublenderiuoju jie man tokie sausi gaunasi doh.gif , paragavaus pačiai sprangu unsure.gif Ar nemoku ruošti ar reikia kažkokius rimtesnius pirkti? atrodo kai isverda tokie sultingi,o isblenderiuoji verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglencija @ 2010 08 16, 14:51)
mes ir makaronus jau valgom,tik nemoku aš jų pagaminti na kai sublenderiuoju jie man tokie sausi gaunasi doh.gif , paragavaus pačiai sprangu unsure.gif Ar nemoku ruošti ar reikia kažkokius rimtesnius pirkti? atrodo kai isverda tokie sultingi,o isblenderiuoji verysad.gif

o kam tu juos blenderiuoji? Nusipirk smulkių ir duok taip - tokiame amžiuje reikia pratint prie gabaliukų jau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2010 08 16, 22:12)
o kam tu juos blenderiuoji? Nusipirk smulkių ir duok taip - tokiame amžiuje reikia pratint prie gabaliukų jau  4u.gif

Na tu teisi, net nepagalvojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2010 08 16, 21:12)
o kam tu juos blenderiuoji? Nusipirk smulkių ir duok taip - tokiame amžiuje reikia pratint prie gabaliukų jau  4u.gif

o manoji nekramto, bandau duot rupesni maista, tai viska kaip per sieteli praskiria... nors obuoli, agurka grauzia, bet paskui praspjaudo gabaliukus...
Atsakyti
QUOTE(raiva @ 2010 08 17, 09:15)
o manoji nekramto, bandau duot rupesni maista, tai viska kaip per sieteli praskiria... nors obuoli, agurka grauzia, bet paskui praspjaudo gabaliukus...

kazkaip bandykit, kad paskui problemu nebutu. smile.gif
manajai su kramtymu viskas gerai, mesa tik kartais blenderiuoju
Atsakyti